Arkadaşlar bugün bronze premıum aldım fakat aktif hale internetten bir türlü geçiremiyorum oyundan almayı düşünüyorum ama bronze premium alınca tears of karividis itemi veriyo bazen hediye olarak, ben oynadıgım server yerine başka serverda alsam o ve hemen altf4 çekip kendi oynadığım servera girsem o item oynadıgım servera mı geçer yoksa pre yi aldığım serveramı :)) ??? yada internetten şuan için alan varsa söylesin nasıl almış ?
İtem hangi serverda açarsan orada gelir cashların da bildiğim kadarıyla.
quote:
Orjinalden alıntı: 4HeaveN
İtem hangi serverda açarsan orada gelir cashların da bildiğim kadarıyla.
peki oyuna nasıl girebilirim premiumsuz hızlı bi şekilde biliyomusun ?
internetten alırsan karavdis gelmiyor hangi serverda oynuyorsan o serverda alman lazım başka serverda alırsan aldığın serverdaki chara gelir saat 23:00 dan sonra 2.serverlar rahatlıyor o zaman girip yüklersin.
İnternetten almış oldugunuz g1 kodu olarak aldıysanız o zaman farklı bir işlem yapmanız gerekir. Yani sanırsam sizin almış olduğunuz gift kodu. Bilgidiğim kadarı ile L den 1 adet gelmesi lazım. Siteden aldıktan sonra ilk gireceğin serverde.
Sorun olursa pm den bana ulaşın yardımcı olmaya çalışırım.
Selametle.
Arkadasım ben bugüne kadar premiumumu her zamanwww.xgametr.com dan almışımdır..parayı hesaba yatırıp ewine qideceksin , siteye qirip canlı yayın hattına qireceksin , ordan ne aldığına dair bilgi verip msn ne bi e posta yollanacak. o postayı premium alma yerindeki kodları vsvs qeçirip onaylıcaksın.Sora üst tarafta premiumun qözükür arkadsım ;)