öncelikle iyi günler. Pvp Ko hakkında bir sorunum var. Bilgisayarım Acer Aspire 5750G Ekran kartıNvidia GT 520M . Pvp serverda oyunu tam erkan açamıyorum. İnternetten çözümü biraz araştırdım Nvidia kontrol paneliyle ilgili bir screenshot paylaşmışlar ancak bendeki Nvidia arayüzü güncel ve screenshottakinden farklı. Oyunu 1366x768 çözünürlükte açmam için yardımcı olabilecek biri varmı ?
kardeş aynı pc bendede var NVIDIA Denetim Masası'na gir orda video görüntü ayarları var 2 sinide %100 yap nvıdıa ayarlarını kullana tıkla %100 yap olur sanırsam bende öyle olmuştu
Nvdia denetim panelinden dene hocam eğer ekran hala yana kayık ise clienttan kaynaklı olabılıyor soac korulamalı severlarda cözunurluk 1098den yukarı cıkmıyor cıktımıda ekran yarım oluyor
bende ekran tam ama nasıl yaptıgımı hatırlayamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: söny
Nvdia denetim panelinden dene hocam eğer ekran hala yana kayık ise clienttan kaynaklı olabılıyor soac korulamalı severlarda cözunurluk 1098den yukarı cıkmıyor cıktımıda ekran yarım oluyor
yok panpa olmadı bu sekilde baska önerisi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: Tahmasp.
quote:
Orijinalden alıntı: söny
yok panpa olmadı bu sekilde baska önerisi olan varmı
oyunun kurulu olduğu klasörde option.ini varsa onu notepad ile açın çözünürlükle ilgili olan kısmı bu şekilde yapın. dikkat edin ama yanlış veya fazla bir değer monitöre kalıcı hasar verebilir.