Şimdi Ara

Ko Pvp 1366x768 çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi günler. Pvp Ko hakkında bir sorunum var. Bilgisayarım Acer Aspire 5750G Ekran kartı Nvidia GT 520M . Pvp serverda oyunu tam erkan açamıyorum. İnternetten çözümü biraz araştırdım Nvidia kontrol paneliyle ilgili bir screenshot paylaşmışlar ancak bendeki Nvidia arayüzü güncel ve screenshottakinden farklı. Oyunu 1366x768 çözünürlükte açmam için yardımcı olabilecek biri varmı ?

• kardeş aynı pc bendede var NVIDIA Denetim Masası'na gir orda video görüntü ayarları var 2 sinide %100 yap nvıdıa ayarlarını kullana tıkla %100 yap olur sanırsam bende öyle olmuştu
  • Nvdia denetim panelinden dene hocam eğer ekran hala yana kayık ise clienttan kaynaklı olabılıyor soac korulamalı severlarda cözunurluk 1098den yukarı cıkmıyor cıktımıda ekran yarım oluyor
  • bende ekran tam ama nasıl yaptıgımı hatırlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Nvdia denetim panelinden dene hocam eğer ekran hala yana kayık ise clienttan kaynaklı olabılıyor soac korulamalı severlarda cözunurluk 1098den yukarı cıkmıyor cıktımıda ekran yarım oluyor

yok panpa olmadı bu sekilde baska önerisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmasp.

quote:

Orijinalden alıntı: söny

Nvdia denetim panelinden dene hocam eğer ekran hala yana kayık ise clienttan kaynaklı olabılıyor soac korulamalı severlarda cözunurluk 1098den yukarı cıkmıyor cıktımıda ekran yarım oluyor

yok panpa olmadı bu sekilde baska önerisi olan varmı

oyunun kurulu olduğu klasörde option.ini varsa onu notepad ile açın
    çözünürlükle ilgili olan kısmı bu şekilde yapın. dikkat edin ama yanlış veya fazla bir değer monitöre kalıcı hasar verebilir.

Width=1920
    Height=1200

Başkada bildiğim yol yok
  • eyv kardesim ancak bu da işe yaramadı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.