Şimdi Ara

KO KOTA YİYORMU İÇERİ >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Beyler Bu Oyun Kotalarımızı Kapartıyormu? Faturalar Bu Yüzdenmi Yüksek Geliyor? Kota Bu Yüzdenmi 6GB Lere Geliyor? Bilgilerimizi Paylaşalım.! İnş Yararlı Bi Topic Olur

SIMDIDEN HERKESE TY

• Aynen kota 6 gb oldu
  • Kota 12-13 Falan Oldu

Sınırsız akar
  • ewt az da yemiyor 24 saat full online olursan kesinlikle kota aşıyor
  • yandık desenize ya :S 3 gb saten aylık ...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ööffbbee

yandık desenize ya :S 3 gb saten aylık ...!

babamla konuşup sınırsıza geçicem artık
  • 7/24 online olsanız bile 4 gb doldurmaz internette bir arama yaparsanız sebebini bulursunuz denemiştir 12 saat full pk max 15-17 mb arası yiyor tp olmak örneğin maradondan emc emc den rl v.s... max download 210 kb bunu çeşitli programlarla kendinizde test edebilirsiniz.

TAVSİYE: Kotası dolan arkaşlar video sitelerinden uzak dursun faydasını göreceklerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metergalesia

7/24 online olsanız bile 4 gb doldurmaz internette bir arama yaparsanız sebebini bulursunuz denemiştir 12 saat full pk max 15-17 mb arası yiyor tp olmak örneğin maradondan emc emc den rl v.s... max download 210 kb bunu çeşitli programlarla kendinizde test edebilirsiniz.

TAVSİYE: Kotası dolan arkaşlar video sitelerinden uzak dursun faydasını göreceklerdir.

iste bunu isteme benden
  • eet video siteleri acayip yiyor.ben prison break seyredeiyordum bir ara baya sardırmıştım.8.7gb geldi kotako da yer ama o kadar yemez!o açıdan rahat ol.
  • Kotalı kullanıyordum hiç birşey yapmasamda aşıyordum. Kotasıza geçin rahatlayın.

Kotayı geçip daha fazla ödeyeceğime kotasıza sabit bir ücret ödemek daha cazip geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metergalesia

7/24 online olsanız bile 4 gb doldurmaz internette bir arama yaparsanız sebebini bulursunuz denemiştir 12 saat full pk max 15-17 mb arası yiyor tp olmak örneğin maradondan emc emc den rl v.s... max download 210 kb bunu çeşitli programlarla kendinizde test edebilirsiniz.

Aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.