Şimdi Ara

KO'DA ÜYELİK ALMAK DEĞİŞTİMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ,DAHA ÖNCE KO'YA ÜYE OLURKEN ANA SİTEDEKİ ÜYELİK FORMUNU DOLDURUYODUK.VE MAİL ADRESİMİZE ŞİFRE GELİYORDU.AŞŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINCA ÜYELİĞİMİZİ AKTİF HALE GETİRİYORDU.FAKAT BEN BUĞÜN Bİ ARKADAŞA YENİ ÜYELİK ALIRKEN KO'ANA SAYFASINDAKİ FORMU DOLDURDUK.ŞİFREMİZİN MAİL ADRESİNE GÖNDERİLDİĞİNE DAİR YAZIDA GELDİ.MAİLE GİRİNCE SADECE ŞİFRENİN GELDİĞİNİ FAKAT ACTİVE EDECEĞİMİZ LİNKİN OLMADIĞINI GÖRDÜK.HERALDE KALDIRDILAR DİYE DÜŞÜNDÜK.FAKAT OYUNA GİREMEDİK.ANA SAYFA DA LOGİNE GİRİYOR.OYUNA GİRMİYOR.HATA VERİ YOR.ACABA BİLMEDİĞİMİZ Bİ DEĞİŞİKLİKMİ OLDUU.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR.

• Belki auto aktive gelmistir adminlerin denetiminde..
  • https://www.knightonlineworld.com/?pg=register
    gir ol işte üye değişen bishi yoq
    e-mailini hotmail yaparsan daha iyi olur.Diğerlerine şifre ya gelmiyo ya da çok geç geliyo
  • artık aktive istemio
  • ee ozamanda oyuna almıyor hata veriyor mecbur active istiyor...
  • değiştimi değişmedimi ?
  • [https://www.knightonlineworld.com/?pg=register
    gir ol işte üye değişen bishi yoq
    e-mailini hotmail yaparsan daha iyi olur.Diğerlerine şifre ya gelmiyo ya da çok geç /quote]

BEN ZATEN O SAYFAYI DOLDURDUM VE MAİL DE HOTMAİL ZATEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler heryeri doldurdum ama yine üyeli vermiyom yardım edin bee
  • quote:

beyler heryeri doldurdum ama yine üyeli vermiyom yardım edin bee
    ARKADAŞLAR 4-5 TANE MAİL ALIYORLAR SONUNDA BİRİ OLUYOO.DEVAMLI DENEYECENNN.ŞU NA DENEME SERVERLER KAPALIII

• Ufak bi aç1klama dada ben bulunay1m eer accountunuza _ifre restart1 yap1p giremiyorsan1z knightonlineworld@inbox.com adresine yaz1n çözüm buluyolar _ahsen denedim gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.