Şimdi Ara

KO charları 2 milyar WoW charları 100ytl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nasıl oluyor anlamadım wow+tbc yi sadece kutu olarak almaya kalksanız 150ytl yi buluyor millet lvl 70 itemli charları 500ytl den yukarı satanı duymadım

wowla kıyaslandığında çöp denebilecek Knight Online (çoğu türk kınayt onlayn diye okuyor ve bebeler bu oyuna bayılıyor :) ) charlarının sadece itemleri milyara satılıyor charını satıp 1600 ytl alan bilgisayarı yenileyen arkadaşlarım var

bu nasıl iştir anlamış değilim

açıklayabilecek olan?

• Wow da itemler SB. Çok el değiştirmediği için bu fiyat farkı çıkıyor. Ko da itemleri satıyorlar. EBAY a bak. çıplak charlar 200 ytl felan.
    ama 1 tane item de 200 ytl..

Ko ile kafayı bozmuş olanlar ve aynı zamanda çalışanlar. Asla eline geçiremeeceği itemleri para ile satın alıyor. Bu yüzdende fiyat ha bire yükseliyor.
    Oyundada dupe hack vb. şeyler çok olduğu için sürekli bu pazar aktif duruyor.
  • KO'da soyulan char sayısı çok.. şehirlerde bağırıyolar "SOYULDUM LÜTFEN PARA VERİN" diye.. serverdaki oyuncuların %60 sı dupeci %40 ı ise koxpcu.. char soyup ve item kopyalayıp gerçek parayla satıyorlar..hatta bi itemi 600 ytl e satmışlardı..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 29 Ağustos 2007; 23:36:40 >
  • tamamdır knight kasıoruz hataa gınayt onlayn
  • anca knight online gibi dandik bir oyunun oyuncuları gidip o kadar para verir zaten...
  • ya bu kadar parayı niye veriyorlar?
    alıpda kullanan %5 i geçmez.
    Herkez AL - SAT yapar para kazanırım diye alıo satıyo..
    ortada kazanılan bişi yok :D

Koda atıyorum IRON BELT yada NECKLACE düşürmek için 3-4 ay boss kovalaman lazım.. Geneldede bişi düşmez.
  • rank sistemi değişmeden önce wow accountlarıda baya para ediordu grand marshl bi karakteri 1000$ a satıldığını biliorum tanıdık birisi satan kişi veya en basit örnek ün yapmış başka bi karakter (drakedog) inanılmaz uçuk sayılara çıka bilio ki o sayılarla yeni bi ko firması açılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KO da cidid paralar dönüyor bi arkadaşım deli gibi bir yaz tatili yaptı biriktirdiği para ile..
  • ko da pazar aktif oyunun en saglam itemi olan iton belt ve neackle enaz 300ytlden gider 75+charıların cıplagı ztn 500ytl itemli 10milyarı bulan charlar var
  • öff beh şuraya bak wow başlığı altındaki hemen hemen herkes ko pazar fiatlarını bilio herkes eski ko oyuncusu galiba he?
  • Arkadaşın teki 80 level oldum demişti daha sonra 4 milyara satmış, bu fiyatların bukadar olmasının nedeni hack dupe zart zurt herbişi var millet 40 yıl ugrasıyo itemler için kafasını bozuyolar wowda itemlerin %80 i bop yani sb oluyor o yüzden pazar yok pve pvp yapman gerekiyo itemi almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caloot -- 29 Ağustos 2007; 23:32:13 >
  • WoW'da guild proggress para edebilir aslında ama ..
  • Merak etme bazı glad adamlar 2k 3k golda arena takımı satmakta hala gerçek parayla daha duymadım ama guild progress satımı konusunda 40 man iken gold ile satım vardı gerçek parayla ancak türkler satar ama 25 man raidde 25 kişininde focus olması gereken yerlerde ııh olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caloot

Merak etme bazı glad adamlar 2k 3k golda arena takımı satmakta hala gerçek parayla daha duymadım ama guild progress satımı konusunda 40 man iken gold ile satım vardı gerçek parayla ancak türkler satar ama 25 man raidde 25 kişininde focus olması gereken yerlerde ııh olmaz

Guild Progress derken karakterin bulunduğu guildin progresi para edebilir gibi söylemiştim mesela karakterri aldıgında 2. raidinde illdianı görüceksin o karakter'e rahat 100YTL para katar benim fikrimce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

Orjinalden alıntı: Caloot

Merak etme bazı glad adamlar 2k 3k golda arena takımı satmakta hala gerçek parayla daha duymadım ama guild progress satımı konusunda 40 man iken gold ile satım vardı gerçek parayla ancak türkler satar ama 25 man raidde 25 kişininde focus olması gereken yerlerde ııh olmaz

Guild Progress derken karakterin bulunduğu guildin progresi para edebilir gibi söylemiştim mesela karakterri aldıgında 2. raidinde illdianı görüceksin o karakter'e rahat 100YTL para katar benim fikrimce.

Eh öylede düşünsen şu an hiç bir guild e-bay yada o tür satın alınmış bi karakteri barındırmaz çünkü karakteri hakkında hiç birşey bilmeyen adam ı illlidan a sokup wipe yemek istemez hatta bir çok guildin şartında e-bay olmucak gibi şartlar var ki bence son derece önemli kişinin kendi maini olması

• bence en iisi item almayi zorlastirsinlar .. bune 10 gunde ustumun yarisini dizion ilk zaman lar boyle deildi ama simdi 10 gun alio ..
  • ne pc yenilemesi ne tatili millet ko'yla hayatını sürdürüyor..Bzm evin altında internet cafenin sahibi arklaryla günde 18 saat fln ko oynuyorlar onların dışında cafee gelen yok adeta,bizede sölediği gibi adam evini geçindiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

bence en iisi item almayi zorlastirsinlar .. bune 10 gunde ustumun yarisini dizion ilk zaman lar boyle deildi ama simdi 10 gun alio ..

evet 2 haftada orta halli bi karazhan farm olan guildde idare eder bir gear sahibi olabilirsin. Önceden MC den BWL den tier dizmek aylar alıyordu.
  • kolay item ile PVP nin yolunu açmaya çalışıyorlar..
    Yarın birgün warhammer çıkacak (pvp dayalı oyun) wow müşteri kaybetmek istemez :P
  • KO'dan gelen WoW oynayan biri olarak açıklamak gerekirse;
    KO'da upgrade vardır ve illegal yöntemler ile bir item +0+1 den +8+9'a çekilebilir legal yollardan çok ama çok zordur(özellikle +9 ve nadir bulunan bir item) şöyle düşünün her item +1 olarak droplanır. Mesela bir pole arm olan Raptor... Bu raptor +1 iken işe yaramaz upgrade edilir, +3'e kadar rahatca basılabilir. +4+5+6 da pek zor değildir %50 ihtimalle her çıkan raptor+6 olur. +7 olması %25 ihtmaldir. +7 bir raptorun +8 olma ihtimali %10 dur. +8 bir raptorun +9 olma ihtimali %5 tir. Ama ne yapar duperlar(hileci) alır 1 raptor +1 bunu dupe denen bir bug ile(ki zor iştir artık imkansız eskidendi) 93875937843 adet yapabilir ve bu itemi +9'a çekebilir, herşey bunla bitmez bir item copy edildiğinde dupe wipe korumasından geçemez ve delete olur bunun için tüm kopyalanan raptorlar kırılır silinir çöpe atılır ve sadece +9 olan kalır ve +9 raptor bugün en az 500ytl dir. WoW'da olay nedir ne kadar zor olursa olsun her item canavardan çıktığı gibi kullanılır çok çoksa enchantlanır. Upgrade yoktur imkansız item yoktur her item elde edilebilir gereken emek sağlandığı takdirde. Sonuç olarak KO'da verilen milyarlar hilecilerin imkansız itemler üretmesinden kaynaklanır. Tekrar söylüyorum WoW'da iyi, tanınan, sınıfında usta bir player olmak için sadece emek sarfetmek yeterlidir. KO'da ise bu denilenleri başarmak için iyi bir pvp ci olmak için np(honor point) şampiyonu olmak için sadece iyi oynayıp emek vermeniz yetmez oyunda hile yapmak veya ytl ile item almak zorundasınızdır. Ayrıca KO'da 70 olana kadar WoW'da 3 kere 70 olursunuz hatta daha fazla ki KO'da lvl sınırı 80 dir 80 olana kadar KO'da bir char aynı emekle WoW'da 15 tane 70 lvl char yaparsınız. Tüm fark budur işte.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.