Şimdi Ara

KNOWA 1978 GOREN TANIYAN VARMI ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA PS2 YOLLAYACAKTI BEN PARASINI YOLLADIM YANLIZ KENDISINDEN 6 GUNDUR HABER ALMYORUM

ACABA BASINA BIRSEY MI GELDI TANIYAN ARKADSLAR VAR SA BANA YARDIMCI OLULARSA SEVINIR
    HANİ FORUMDA BEDAVA OYUN FILAN DAGITIYORDU.LİNK TE GOREBILIRSINIZ
    http://forum.donanimhaber.com/m_10999670/tm.htm
    İSTE ARKADSLAR BU İLANDAKI PS2 ALDIMhttp://forum.donanimhaber.com/m_11077667/tm.htm
    TANIYANINIZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• umarım korktugumuz basımza gelmez. 6 gun kısa bır zaman deıl.
  • Bende kerim arkadaşla bi alışveriş yaptım..Dürüst bir insan gibiydi..Sorunsuz bir şekilde alışverişimizi yaptık..Hatta bana 3 tane oyun bile hediye etti..Temennim işin içinde art niyet olmaması ve Bahri arkadaşımızında mağduriyetinin giderilmesi yönündedir..İnşallah ta böyle olur..Çünkü bahri çok sevip saydığım ve alışveriş yaptığım temiz bir arkadaştır..Kerim eğer bunları okuyorsan bence Bahri ile irtibata geç..Çünkü sen yanlış yapacak biri değilsin..Ben öyle umuyorum…
  • seni referans gostermis biz nasıl bulcaz sen bulcan bunu kimse
  • referans gosterdıgınden haberım bıle yok arkadsım

• katılım tarihi 9 aralık 2006

hemen atlıyorsunuz anlayamıyorum sizi

inşallah dürüst bir arkadaştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: relf

katılım tarihi 9 aralık 2006

hemen atlıyorsunuz anlayamıyorum sizi

inşallah dürüst bir arkadaştır

çok haklısın fiyati çok ucuz gösteriyo böylelikle hem sorun olduğunu anlamamiz gerekir hemde fiyati öldürüp diğer satişlari etkiliyorlar bence 3-5 fazla verin sağlam yerden alın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Savcılığa suç duyurusu yapın cep telefonunu adresini filan biliyorsanız.Tabi bilgiler dogruysa belki biseyler olur.
  • kendisine ben oyun satmıştım ama güvenilir geldi bana ankarada elden alışveriş yaptık yenimahallede pastacılık yaptığını söyledi bana kaçak bir insan olsaydı kendisiyle ilgili ipucu vermezdi
    oyunlarla ilgili benden kaynaklanan bir durum için 3 gün evel pm attım ama cevap alamadım en son 22 sinde foruma giriş yaptığı görünüyordu.
  • Bende kendisinden vga kablo aldım..Oyun sattım kendisine..Bahri arkadaşımız psp üste para verip xbox360 aldı ondan..Gerçi o xbox360 ıda şimdi ben bahriden alıp kullanıyorum..Sakat biri olsa bunlarda niye sorun çıkmadı..Çalıştığı yerle görüşmelerde bir süredir işsiz olduğu öğrenildi..Acaba zor durumdamı olabilir yani..Öyle olsada yaptığı yanlış..Ama çıkıp durumunu anlatsa bahri,ben ve diğer arkadaşlar onu anlayacaktır..Minikte bi kızı vardı kendisinin 2-3 aylıkmı ne..
  • Ev telefonu gibi bir telefonu varsa konuşup haber verelim pek öyle dolandırıcılık yapacak biri gibi gözükmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Ev telefonu gibi bir telefonu varsa konuşup haber verelim pek öyle dolandırıcılık yapacak biri gibi gözükmüyor.

İşyeri telefonu vardı..Oda arandı fakat işten ayrılmış herhalde..
  • abi biz burda çiçek gibi 290 a xbox ilanı verdik almadınız neyse zaten satıldı ama arkadaş hediye oyun falan dağıtmış galiba böyle bir davranışta bulunan birinin bunu yapacağına ihtimal vermiyorum
  • Peki ilk once bedava oyun verip goz boyamis olamazmi?? sanmiyorum ama insanin aklina geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Peki ilk once bedava oyun verip goz boyamis olamazmi?? sanmiyorum ama insanin aklina geliyor...

adam paraları alıp yurt dışına kaçmış olmasın
  • arkadaslar bugun calıstıgı yerı aradım kendısını tanıyan bır arkadası cıktı oda onu cok kınadı
    ve kendısıne ıletecegını soyledı.beklıyoruz

• Geçmiş olsun.
  • Valla geçmiş olsun ama bence bu bedavaya oyun verme olayı yalan alan kişi bi yazsın bakalım verdim demekle olmaz ..Sonuçlanırsa olay yazarmısın merak ettik ama geçmiş olsun ne diyelim
  • geçmiş olsun umarım cözülür
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.