Şimdi Ara

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NetKing ve w0lky %100 haklılar katılıyorum gerçek oldguna inanamadım.
    zaten haber yapacak enteresan şey arayan basın bunu kaçırmazdı diye dusunuyorum.
  • üzüldüm gerçekten bi oyun için intihar etmeye deymez ve hele bu oyunsa hiç deymez bence zaten bu oyun iyice bozulmaya başladı.ama çocuk için çok üzüldüm.
  • of ya çok acıklı bi hikaye allah başka kimseye göstermesin aman dikkat edin
  • hangi server burası
  • la hadi oyunun en kralı sen olursun en babası hersey gider edersin(etmemen lazım) ama 62lık(ıyı tamam bısı demem) bı char ıcınde ıntıhar etmıs ya

ama yinede etmemesi lazım 70lık falan olsa bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

Acaba gerçekmi ...

Tam üstüne bastın , bende bunu sölicektim.

Bi insanın bi oyun için intihar etmesi için idiot olması gerekir.

Ben bu olaya inanmıyorum, eger öle bişey olsaydı TV , radyo, gazetelerde mutlaka görürüz..

Fake Haber...

katılıyorum... + hangı forumdan alındıgını kımse solemıor o bı yerden almıs o bı yerden almıs bunu cıkaranda bende baska forumdan aldım demıstır cunku ısterse lvl 80 car gıtsın ınsan en basta annesıne babasına kıyamaz bı oyun ıcın kımse ıntıhar etmez..

• Çocuğun biri eray'ın alıntı yaptığı foruma senaryo yazmış bence.
    Bir hack olayı için kimse intihar etmez , ama o sinirle duvara yumruk atar parmağını kırar , kardeşine dalar vs vs..

Ana kesinlikle intihar etmez, etmesi için akıl özürlü olması lzım akıl özürlü biriside Bu oyunu oynamaz en azından Lvl 62 yapamaz..

Bir arkadaş POKEMON'DAN intihar eden yokmu ? demiş..

O çocuk pikaçu du galiba onun gibi uçmak için çatıdan atlamış , ama onun yaşı en fazla 10'dur..

UMARIM YETERLİ AÇIKLAMA YAPMIŞIMDIR..

Eğer gerçek ise intihar eden çocuğa yazık , cehennemden çok uzun bi zaman çıkamıcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 25 Ağustos 2006; 20:12:28 >
  • GERCEKSE ALLAH RAHMET EYLESIN

O PM DE ESAT O SON KALAN SCREAM SCROLL UDA ALMAK ICIN CAN ATIYOR COK ACIL BELLI

CUNKI HALA BANA GUVENIYORMUSUN DIOR ADAMA
    ,

HALA BU KISIYI KAZIKLAMA CABASINDA BOLELERIDE WAR ARKADASLAR

SIZ SIZ OLUN OYUNA BAGIMLI KALMAYIN

LAKLAK ARESDE 71 LWL MAGE

ONA 300M EMANET ETTIM

ALT F4 CEKTI

BU MAGE BUNU YAPTI

SADECE UZULDUM CON DA TIN SANKI

YANI GUVEN YOK GIDIN TRKO.BİZ FELAN FILAN OYNAIN BIRAKIN BU USKO HAYAL ISI ARKADALSAR

BENDEN UYARMASI SIZE KOLAY GELSIN DILEKLERIMLE ....

• üzülmedim çocuga aklı başında bi insan olsa böle bi saçmalığa kalkışmaz ölmüş gitmiş bence üzülecek bişey yok kendi istemiş gideceği yeride biliyodur inşallah allahtan ailesine yakın arkadaş ve dostlarına sabır dilemekten başka diyecek bişey yok
  • Yüce Allah'ın verdiği canı ; ancak Yüce Allah alır. Dünyada ne kadar iyilikte bulunursan bulun ; intihar bambaşka bir şey ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 25 Ağustos 2006; 20:24:57 >
  • Malesef Oyun Bencillik Yaratıyor
    Eskinden 1 Yıl 3 aykadar Önce Bir Olayı Anlatacağım
    Bir Partidesiniz Birden Saphir Opal Yada Crystal Düştü Bırakın Chitin i Filan Yandın Birden 7 Tane Pm yersin En acı olanıda Parti Başkanından
    O: Saphir i versene
    S:veremem paraya ihtiyacım var
    O: ver yoksa partiden atarım
    kesin böyleydi
    hadi bunlar neyse
    Mesela Ape Kesiyorsun Yine Bir yıl 3 ay önce Trade Kapamazsan Sonu Ölüm Durmaksızın Trada Atarlardı Yattığımı bile bilirim Milletinde Yattığını Çok Gördüm Bu bide Ape Teki Durum Golemler de Troll ler de Ne olur du Hiç Bilmiyorum
    Şimdi Gördüklerim Israrcılık
    O: Elindeki Large Breakermı
    B: evet
    O:satsana onu bana 2m ye (genelde biçilen fiyat) Ben 4 e aldım
    B:Ne desem boş
    Malesef Durum Bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 25 Ağustos 2006; 20:28:56 >
  • 1 Saatlik Zevk için 1 Can Hea Eşit olmayan Birşeyler War Ya Bu Ark. Oyunu Çok Ciddiye Alıyordu yada Kendisini hiç düşünmüyordu Kendisini düşünmese Ailesi We Çevresi.... Gerçekten Üzücü Bir OLay İnş. böle şeyler bir daha tekrarlanmaz...
  • insan lar ne yapacaklarını şaşırdı.insanları dolandırmak zevk veriyor böle kişilere.böle insanları kınıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: runtomee

cok uzuldum ....
    bu gibi oyunlar ınsanda bagımlılık yapar arkadaslar hep en ıyısı olma ıstegı ...
    insan nasıl bir boşlukta kalır esrara alkole düşer kimiside bu gibi bi oyuna kapılır
    oyun hayatı olur hayat onun ıcın yok gıbıdır pc basında yer pc basında ıcer pc basında sabahlar bazen
    gunlerce uyumaz evle arası bozulur cafede kalır vs vs vs....
    insanlar kendını kontrol edemedıklerı surece bu oyunu oynamamalı ve cafelerde yasaklanmalı bence...
    ko ya acılan 100 lerce dava var şu anda inş sonucları mutluluk getırır güzel ülkemize

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: diskjockey

Kn
    quote:

Orjinalden alıntı: berkçe

bence bu oyun giitiicek anormel hala geliooo bende bile item basaken korkudan miden bulanıooo bilemicem bence ko erine islamiyete sarılsak çokdaa mutllu huzur dolu oluruz

Oyunla islamiyetin ne alakasi var lan.Sanki imansizmisiz gibi konusuyorsun.
    Din ozgurlugu var bu ulkede.Her yerde provokasyon yapıyorsunuz yeter !!!

günde 10 saat pc basında oturarak nasıl dininin gereklerini yerine getirebilirsin....
  • o raptoru vermeyen adam inş. bu foruma bakarda aklı başına gelir ve neye sebep olduğunu görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: xatillax46

o raptoru vermeyen adam inş. bu foruma bakarda aklı başına gelir ve neye sebep olduğunu görür

akıl baştan gitmiş 1 kere geri gelse ne fayda ....
  • Anam bi garip oldum ya:S
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.