kardeş yaş kaç quote:Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11 Yıllardır knight online oynayıp en sonunda kafayı yiyen saffet bu hale geldi; bir gün saffet'i müdür beye çeğırdılar .... saffet- (sınıfa) healleyin dalıyommmmmmm. matematik ders sonunda..... 30 taş rezzzzzz. öğretmeinin başındaki inekleri görür..... Dont ks(ks yapmayın!). arkadası onda kagıtla yazı atar.... pm is blocked. tarihdersinde haco dervişleri sorar o söler... aposun küçüğü,5k ex verir ,pot düşer...... Tenefüs Zili çaldı Boss Yattı.. kalemtraş isterken.. NPC versene repairlim... Öğretmen geldi.. boss çıktıı.... Kantine inerken.. ben Cz ye gidiom....
quote:Orjinalden alıntı: PrinceofDarxide Bende geçen gün sınıfta 0.7 ucu olan war mı yerine +7 ucu olan war mı dedim Millet tip tip bana baktı bende bi kere makas lazımdı okulda ddedim makası olan pm atsın...
quote:Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11 bir gün saffet'i müdür beye çeğırdılar .... saffet- (sınıfa) healleyin dalıyommmmmmm. bu güzelmiş quote:Orjinalden alıntı: PrinceofDarxide Bende geçen gün sınıfta 0.7 ucu olan war mı yerine +7 ucu olan war mı dedim Millet tip tip bana baktı sen de varya...
quote:Orjinalden alıntı: badboys2851 bende bikeresinde kantin deydik arkdaslarla bana dedi ne alıyoruz bende dalgınlıkla RAPTOR dedim allah akıl fikir versin