Şimdi Ara

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
468
Cevap
0
Favori
34.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ©em

bir kaç resim daha
    orjinal boyutları için resmin üzerine tıklayın

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008

Daha fazla isterim.
  • @PHI
    dostum dizi daha yeni olduğu için çok fazla bişey yok nette,baya bir araştırdım işe yarar olarak bulabildiklerim bunlar,ilerleyen zamanlarda burası dolacak
  • Bende az önce bitirdim ilk bölümü fena deildi vakit geçmesini sağlayacak bir dizi. Yalnız bu tarz dizileri HD izlemenizi tavsiye ederim 2.1gbUmarım daha iyi olur. Zaten fark ettiyseniz KITT tam olarak hazır olmadığnı belirtmişti bir konuşma sırasında yani gelecekte daha iyi hale gelecektir
  • American Muscle Mustang dünyada en çok sevdiğim araba bu dizide küçülüğümün en unutlmazlarından ikisi birleşince daha söze gerek yok EFSANE...
  • gece izledim dizi güzel olmuş, oyunculuklar çok iyi değil ama mustang olunca herşey unutuluyor. ayrıca kitt çok hoş seslendirilmiş
  • İzledim 2 gün önce sanırım beklentilerim çok fazla olarak izledim ve açıkçası pek tatmin olmadım. İlkokul çağlarımda orjinal kara şimşeği hiç kaçırmadan izlerdim. aynı zevki alamadım. araba olarakta keşke corvette tarzı bi araba kullanılsaydı. ama sanırım ford diziye sponsor durumda o yüzden mustang kullanılmış. diğer kullanılan arabalarda ford du çünkü. eski versiyondaki pontiac la karşılaştırılınca mustang biraz alakasız ve kaba kalıyor. bunlar tabi benim düşüncelerim. her türlü olumsuzluğa rağmen hiç kaçırmadan izliycem diziyi. adı yeter.
  • Gece listeye bunu almayı unutmuşum. Bunun yerine apocalypto inmiş yahu.
    Neyse bu gece inecek artık.

Bu arada yineliyorum.
    Eski bölümleri nasıl temin ederiz bunun?
  • izlemek lazım. Şu ana kadar hiç bir diziyi indirmedim internetten sanırım bunu indireceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Gece listeye bunu almayı unutmuşum. Bunun yerine apocalypto inmiş yahu.
    Neyse bu gece inecek artık.

Bu arada yineliyorum.
    Eski bölümleri nasıl temin ederiz bunun?

msn ye gel söliiim
  • Hımm. ilk defa gördüm indir elim bakalım nasılmış. Bir de mustang yerine konsept bir araç olsa daha iyi olurdu.

Düzeltme. : Forum da akparti hükümeti ve rtuk ü solladı geçti anasını satim. "indirelim (indir elim)" e bile sansür koymuşlar. . Artık cevaplara da ne yazacağımıza yönetim karar versin bari yada hazır cevaplar olsun parmaklarımızı yormayalım. adam akıllı bir forum bulmam gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 20 Şubat 2008; 12:38:57 >
  • Evet ne yazikki sansürcü zihniyet ...
  • Güzelll.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Hımm. ilk defa gördüm indir elim bakalım nasılmış. Bir de mustang yerine konsept bir araç olsa daha iyi olurdu.

Düzeltme. : Forum da akparti hükümeti ve rtuk ü solladı geçti anasını satim. "**** (indir elim)" e bile sansür koymuşlar. . Artık cevaplara da ne yazacağımıza yönetim karar versin bari yada hazır cevaplar olsun parmaklarımızı yormayalım. adam akıllı bir forum bulmam gerekecek.

indirelim sözcüğünün sansürlenmesi başka bir nedene dayanıyor, bir site ile ilgili sanırım.

İlk bölümü izledim güzeldi
  • Bir kara şimşek hayranı olarak yeni seriyide oldukça beğendim..Arabayı corvette yapsalar daha iyi olurmuş ama böyleside çok iyi
  • yeni bolum ne zaman gelicek yaaa

hangi gunler oynuyo bu amerika da?

canım feci sekilde izlemek istiyo 2.bolumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

yeni bolum ne zaman gelicek yaaa

Yeni bölüm 24ün de Türkiyede pazartesi oluyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: wholet

yeni bolum ne zaman gelicek yaaa

Yeni bölüm 24ün de Türkiyede pazartesi oluyor sanırım

off pzrtesi ye cok var yaaaacanım izlemek istiyo ilk bolumu 3 kez izledim(neden boyle cok heycan yaptım bilmiyorum)

bi bolum 1 sa filan mı olucak bu arada?

saol bu arada
  • Evvet beyler. Az önce izlemiş bulunuyorum.

Ben eski kitt zamanına yetişememiş biriyim. Yani eski kara şimşek zamanını milletin bu diziyi izlemek için komşularına gitiği zamanı bilmem. Ama daha sonra bir kaç bölümü izlemiştim tabi.
    O zamanın teknolojisi ve sinema/dizi olanakları ile harikalar yaratan ve bir idol haline gelmiş bir diziyi yeniden görmek beni gerçekten heyecanlandırdı. Bundan önce de "acaba neden çekmiyorlar yeniden" diye bir kaç kez düşünmüştüm. Ve işte. Gerçekleşti.

Alışılagelmiş kitt olan spor arabaya devam edilebilir yine bir corvet olabilirdi araç. Ama sanıyorum ki ford'un kitt seçiminde önemli rolü var. Çünkü gördüğüm araçların geneli yine ford idi. Mustang seçimi ise sanırım heybetinden geliyor. Bir mustang demek her şey demek

Jenerik başlarken çalmaya başlayan o kara şimşek melodisi insanı bi anda havaya sokuyor zaten. Kitt'in gelişen teknoloji ile mantık çerçevesine oturtulan yeni teknolojileri(tamam jeep'in kitt'e çarpması bir kayaya çarpmasından farksızdı. gerçekten yuh dedim) artık olağan şeyler. Nanoteknolojiyi epey kullanacak gibiler. Biraz da viper havası sezdim. Renk değiştirmeler görünüm değiştirmeler. Bunlar viper'dan alışık olduğumuz şeylerdi.
    Ama kitt'e yakışmamış değil. Bayıldım be

Kısacası: Kara şimşek döndü(Zamanında kara şimşek olarak çevirmişler türkçeye öyle kalmış. türkçe halinde arabaya odaklı orjinal halinde ise sürücü odaklı bir isim. )
    Her bölümü izlenesi ve devamlı bir dizi olur umarım

Ve unutmadan. Türkiye gibi Kara Şimşek ile büyümüş bir gençliğe sahip olan bir ülkede dizinin ilk sezonu bittikten hemen sonra türkçe dublajlı olarak tv kanallarının birinin alması gerektiğini düşünüyorum. Eminim izleyeni çok olacaktır.

Buyrun size ekran görüntüleri.

Bu da eski Knight Rider'dan

Bu arada. Türkçe dublaj eski bölümlerden biraz var youtube'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Şubat 2008; 1:24:45 >
  • banada bugun izlemek nasip oldu. ilk baslarında biraz soguk geldi. haliyle alışma safhası. ama sonralarda açtı bayagı ve uzun da surdu film tadında. güzel olacaga benziyor. sonunda m.k. bi nostalji yaptı diziye. arabada züper tabi. benzin yetmez ona.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

banada bugun izlemek nasip oldu. ilk baslarında biraz soguk geldi. haliyle alışma safhası. ama sonralarda açtı bayagı ve uzun da surdu film tadında. güzel olacaga benziyor. sonunda m.k. bi nostalji yaptı diziye. arabada züper tabi. benzin yetmez ona.

benzin muhabbetide güzeldi 4 litreye 270 km , tabi güneş enerjisi yardımıyla , ( mike genede "süper araba benzinle çalışıyor" diye takılmadan edemedi)

david hasselhoff un dizide görünmesi, KITT seslendirenin Val kilmer olması diziye verilen önemi gösteriyor aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 21 Şubat 2008; 4:57:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.