Bildirim
Knight Rider (Kara Şimşek) 2008 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
@PHI
dostum dizi daha yeni olduğu için çok fazla bişey yok nette,baya bir araştırdım işe yarar olarak bulabildiklerim bunlar,ilerleyen zamanlarda burası dolacak -
Bende az önce bitirdim ilk bölümü fena deildi vakit geçmesini sağlayacak bir dizi. Yalnız bu tarz dizileri HD izlemenizi tavsiye ederim 2.1gb Umarım daha iyi olur. Zaten fark ettiyseniz KITT tam olarak hazır olmadığnı belirtmişti bir konuşma sırasında yani gelecekte daha iyi hale gelecektir
-
American Muscle Mustang dünyada en çok sevdiğim araba bu dizide küçülüğümün en unutlmazlarından ikisi birleşince daha söze gerek yok EFSANE... -
gece izledim dizi güzel olmuş, oyunculuklar çok iyi değil ama mustang olunca herşey unutuluyor. ayrıca kitt çok hoş seslendirilmiş -
İzledim 2 gün önce sanırım beklentilerim çok fazla olarak izledim ve açıkçası pek tatmin olmadım. İlkokul çağlarımda orjinal kara şimşeği hiç kaçırmadan izlerdim. aynı zevki alamadım. araba olarakta keşke corvette tarzı bi araba kullanılsaydı. ama sanırım ford diziye sponsor durumda o yüzden mustang kullanılmış. diğer kullanılan arabalarda ford du çünkü. eski versiyondaki pontiac la karşılaştırılınca mustang biraz alakasız ve kaba kalıyor. bunlar tabi benim düşüncelerim. her türlü olumsuzluğa rağmen hiç kaçırmadan izliycem diziyi. adı yeter. -
Gece listeye bunu almayı unutmuşum. Bunun yerine apocalypto inmiş yahu.
Neyse bu gece inecek artık.
Bu arada yineliyorum.
Eski bölümleri nasıl temin ederiz bunun? -
izlemek lazım. Şu ana kadar hiç bir diziyi indirmedim internetten sanırım bunu indireceğim -
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Gece listeye bunu almayı unutmuşum. Bunun yerine apocalypto inmiş yahu.
Neyse bu gece inecek artık.
Bu arada yineliyorum.
Eski bölümleri nasıl temin ederiz bunun?
msn ye gel söliiim -
Hımm. ilk defa gördüm indir elim bakalım nasılmış. Bir de mustang yerine konsept bir araç olsa daha iyi olurdu.
Düzeltme. : Forum da akparti hükümeti ve rtuk ü solladı geçti anasını satim. "indirelim (indir elim)" e bile sansür koymuşlar.. Artık cevaplara da ne yazacağımıza yönetim karar versin bari yada hazır cevaplar olsun parmaklarımızı yormayalım. adam akıllı bir forum bulmam gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 20 Şubat 2008; 12:38:57 > -
Evet ne yazikki sansürcü zihniyet ... -
Güzelll. -
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
Hımm. ilk defa gördüm indir elim bakalım nasılmış. Bir de mustang yerine konsept bir araç olsa daha iyi olurdu.
Düzeltme. : Forum da akparti hükümeti ve rtuk ü solladı geçti anasını satim. "**** (indir elim)" e bile sansür koymuşlar.. Artık cevaplara da ne yazacağımıza yönetim karar versin bari yada hazır cevaplar olsun parmaklarımızı yormayalım. adam akıllı bir forum bulmam gerekecek.
indirelim sözcüğünün sansürlenmesi başka bir nedene dayanıyor, bir site ile ilgili sanırım.
İlk bölümü izledim güzeldi -
Bir kara şimşek hayranı olarak yeni seriyide oldukça beğendim..Arabayı corvette yapsalar daha iyi olurmuş ama böyleside çok iyi -
yeni bolum ne zaman gelicek yaaa
hangi gunler oynuyo bu amerika da?
canım feci sekilde izlemek istiyo 2.bolumu -
quote:
Orjinalden alıntı: wholet
canım feci sekilde izlemek istiyo 2.bolumu
Yeni bölüm 24ün deTürkiyede pazartesi oluyor sanırım
-
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
quote:
Orjinalden alıntı: wholet
canım feci sekilde izlemek istiyo 2.bolumu
Yeni bölüm 24ün deTürkiyede pazartesi oluyor sanırım
off pzrtesi ye cok var yaaaacanım izlemek istiyo ilk bolumu 3 kez izledim
(neden boyle cok heycan yaptım bilmiyorum
)
bi bolum 1 sa filan mı olucak bu arada?
saol bu arada -
-
banada bugun izlemek nasip oldu. ilk baslarında biraz soguk geldi. haliyle alışma safhası. ama sonralarda açtı bayagı ve uzun da surdu film tadında. güzel olacaga benziyor. sonunda m.k. bi nostalji yaptı diziye. arabada züper tabi. benzin yetmez ona. -
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
banada bugun izlemek nasip oldu. ilk baslarında biraz soguk geldi. haliyle alışma safhası. ama sonralarda açtı bayagı ve uzun da surdu film tadında. güzel olacaga benziyor. sonunda m.k. bi nostalji yaptı diziye. arabada züper tabi. benzin yetmez ona.
benzin muhabbetide güzeldi 4 litreye 270 km , tabi güneş enerjisi yardımıyla , ( mike genede "süper araba benzinle çalışıyor" diye takılmadan edemedi)
david hasselhoff un dizide görünmesi, KITT seslendirenin Val kilmer olması diziye verilen önemi gösteriyor aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 21 Şubat 2008; 4:57:15 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X