Ceza 1. Suç 2. Suç 3. Suç 4. Suç Taciz , Usandırma, Bezdirme 3 gün konuşma yasağı 7 gün konuşma yasağı 14 gün konuşma yasağı
Küfür 2 gün konuşma yasağı 7 gün konuşma yasağı 30 gün konuşma yasağı 30 gün konuşma yasağı
Taklit 3 gün konuşma yasağı 7 gün konuşma yasağı 14 gün konuşma yasağı
Hukuki İhlal Sürekli olarak yasaklanmak
K2 Network tarafından kontrol edilmeyen bir sunucuya cağırmak Sürekli olarak yasaklanmak
Sunucu taklidini yapmak 7 gün yasaklanmak 14 gün yasaklanmak 1 ay yasaklanmak Diğer kullanıcılara sataşma 3 gün yasaklanmak NP'in sıfırlanması 7 gün yasaklanmak NP'in sıfırlanması 14 gün yasaklanmak NP'in sıfırlanması Hack sitelerini bağırmak Sürekli olarak yasaklanmak
NP Trasferi NP'inizin 100'e düşürülmesi
Hata istismari (Luna Savasında güvenli alanları kullanıp NP elde etmeye çalışmak) NP'inizin 100'e düşürülmesi
Dupe , Kopyalama , Çogaltma Sürekli olarak yasaklanmak
Kredi Kartı sahteciliği Sürekli olarak yasaklanmak
Başkalarının hesaplayını Hacklemeye çalışmak Sürekli olarak yasaklanmak
Hız Hilesi, Makro, Bot, Jingling 30 gün yasaklanmak 70 gün yasaklanmak 100 gün yasaklanmak Sürekli olarak yasaklanmak
Oyun içerisinde GM ile kaba bir dil ile konusmak veya gereksiz mesaj atmak 3 gün konuşma yasağı 7 gün konuşma yasağı 14 gün konuşma yasağı
Dupe, Kopya, Çoğaltılmış bir mala sahip olmak. 7 gün yasaklanmak tüm süpheli malların ve paranın silinmesi
Dümen, Dolap, Oyun tertip ederek birinin kullanıcı ismini veya bir malını almak Araştırma sonrası sürekli olarak yasaklanmak
Başka bir kullanıcının kullanici ismini çalmak Araştırma sonrası sürekli olarak yasaklanmak
TEŞEKKÜRLER BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN
la zaten türkçesi yazıo alıntıdır yazsana nese saol yinede
arkadaş bana paralı olcak dedi artık bileniniz varmı aylık on dolar olcakmışşş
yaw bu k.n ıyı cı cozutu artık para uye mı verecez 1 hafta boyunca butun para sızlar gıremesın bakın nasıl gerı duzeltıyolar
doğruda ben yanlış yazdım demin bununiçin topiç var lütfen oraya geçelimm