Şimdi Ara

knight onlinede soyulmak istemiosdanız lütfen bu mesajı okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kinght de oyun oynarken (kingofthe......) tarafından bir pm geldi şöyle yazıodu (game first çekilişinden hediye kazandın hediyeni almak için (www.g1online.8m.com )adresine üye girişi yapın dedi bende yaptıp aradan 2 dk geçmeden çarım soyuldu daha sonrada yanlış şifre denedim yine kabul edio toplam zarar 6 gb oldu szide sakın bu tuzaga düşmeyin

• Bu numarayı hala yiğen varmış demek ki
  • Knıght adama beleş bişi verirmi hiç yaw!!!!!!!!
  • aynen hala yiyen varsa yuh diyorum =) zamanında 37 levelken yapmislardi bana tabi 37 level iyi bir char herkez daha 25 24 : ) girdim char elden gitmis :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_black -- 1 Temmuz 2008; 20:17:36 >
  • bu numarayı yiyen birinde 6 Gb olamaz
    varsa da yani bisi derdim ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur__666

Knıght adama beleş bişi verirmi hiç yaw!!!!!!!!

Sana katılmamak elde degil knight adama beles verdigi tek sey üyelik acmak yakinda onu kısıtlar : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul_black

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur__666

Knıght adama beleş bişi verirmi hiç yaw!!!!!!!!

Sana katılmamak elde degil knight adama beles verdigi tek sey üyelik acmak yakinda onu kısıtlar : )

Merak Etme oda oldu Yeni Charı Acıyoorsun karakter Bölumunde Fll dc Girilmioyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir yandan da bunları yememek biraz akıl gerektiriyor. Benim arkadaşım da başladı KO ya daha ilk defa oynuyor adama da böyle birşeyler demişler adam yememiş o numarayı. Az mantıklı düşünmek gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.