Şimdi Ara

Knight Online yusuf yusuf online!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Knight Online ın sitesindeki haberlerde buradan bakabilirsiniz Knight Online maksimum oyuncu sayısına ulaştığı yazıyor.Artık çok fazla kullanıcı ile tavan yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatmışlar. Ama çok enteresandır ki bugün serverların en yoğun olduğu günlerden biri ve presiz yaklaşık 1aydır her gün girebiliyorum.Birkaç denememle giriliyor serverlara. Kısacası epeydir dediğim şeyi Knight online kanıtlamış oldu.

Adamlar üye sayısının azaldığının farkındalar.Bu nedenle yalandan haberlerle sitelerinde üyeliğe teşvik ediyorlar kendilerince.Efendim neymiş çok fazla abone olmuş artık tavan yapmışlar ve üye olmayanların girmesi hemen hemen olanaksız olduğundan biza üye olmamızı söylüyorlar.Ayreten hemen altına Premium üye olmanın avantajlarını da yazmış sevgili KO yapımcıları satıcıları :D

KO tutuşmuş arkadaşlar.Oyundan ayrılan çok kişi var ve bir o kadar da artık pre almayan var benim gibi.ARtık eğlencesine takılıyorum.59 olan charım bir 60 oluyor gidiyor ölüyorum tekrar 59 oluyorum.Şimdi yeni trendim yeni üyelikler açarak pazar kurmak oluyor.Eşyaları, charlarımın 3 gün üyeliklerinin bitimine yakın yeni açtığım chara aktarıyorum. Böyle böyle serverlara giriyor eşyalarımı satıp para kazanıyorum.Diğer charlara gelince 59 charım şuan beklemede yanına 59 luk priest yetiştiriyorum.İnanın çok zevkli oluyor. Noob partileri özlemişim.

Kısacası zevkine oynadığım çok ciddiye almadığım bir oyun haline gelen Knighta artık para vermek içimden gelmiyor.Üzülüyorum buraya giden paraya bu saatten sonra.Halbuki bu böyle olmayabilirdi. Çoluk çocuk tayfasından atanılan GM ler, sorduğumuz soruları cevaplamayan sorunlarımızı umursamayan müşteri hizmetleri, pay pal dururken nerden geldiği belirsiz Click and Buya geçmeler falan felan ölme eşşeğim ölme...Bunların sonunda değişen KO kadrosu... ama nafile...Çok geç kaldılar.Öyleki yeni hizmetleri arasında eskiden yapmadıkları birşey var.Bu da üye olmayanlara da destek veriyorlar.Geçenlerde letterda sıkışan itemlarım ile ilgili sorunumu yolladım ve 2 gün sonra cevabı geldi...Ama diyorum ya nafile :) İş işten geçti.Dua etsinler de KO gibi bir oyun çıkmasın.Ben hep arayıştayım...Private serverlara da takılmayı düşünüyorum ama stabil düzgün olduğuna inandığım bir yer olursa..

Sitelerinde yazan yazının linkini verdim ama burada da yayınlayayım...Bundan sonraki adımları presizleri tamamen oyundan uzaklaştırmak olabilir ki biraz daha üye artsın diye.Ama o zaman bence daha içler acısı bir hal alır KO nun durumu...

Hello Knight Online Players, 

Knight Online has hit maximum capacity for several straight days, hitting record numbers! Due to our considerable infrastructure upgrades, solid uptime and countless other improvements in the last couple months, Knight Online has hit new heights with the size of our gaming community.

As our servers hit capacity, we wanted to remind you that upgrading your account to Premium is the sure fire way to get to the front of the line, and best bet to adventure and PVP within the Knight World when you want to!

Bronze Premium is under 9 bucks, and gets you:

- Preferred game access 24/7
    - 20% Increased EXP earned from monsters
    - Increased item drop rate
    - Reduced experience loss upon death
    - Increased NPC item sell price
    - 50% discount on item repair price

Check it out here at:http://www.knightonlineworld.com/bronze_premium.php

Thank you for making Knight Online one of the most popular MMORPGs on the Internet!

- The Knight Online Team

Son olarak KO eğer oyuncu sayısını artırmak istiyorsa bu saatten sonra GÜNLÜK ÜYELİK OLAYI nı getirmeli.Evet yanlış okumadınız.GÜNLÜK ÜYELİK...Şu an tek yapacağım savaşlara girmek ya da arada bir sorunsuz bir şekilde girip takılmak olur.Bu durumda benim gibi oynayacaklara bu imkanı verebilirler...Az ücret ama sürümden kazanç ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 3 Haziran 2007; 19:14:46 >

• kendi paramızla rezil oluyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Online Ticaret Oyunu
    7 yıl önce açıldı
    Knight Online Savaş Saatleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.