Şimdi Ara

Knight Online KLAVUZU (Oyun Hakkında Herşey) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
0
Favori
253.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeşler bu oyunda id numarasımı ne alınıyomuş onu nasıl alacaz ya bi yardımcı olun be
  • cok güzel olmus ama bişi sorcam ben knight'ı yükledim ama benden d3.d8.dll dosyasımıdır nedir bunu ıstedi ben ne yapcam anlayamadım ark. tekrar yukle diyorlar belkı hatalı yuklemişsindir diyorlar dogrumudur cvp beklıyorum.herkese teşekkur edrim...
  • ya birşey sorcam nasıl üye olucaz? arkadaşım
  • Lütfen bunu okuyuÇIKn.OYUNDAKİ BÜTÜN YARATIKLARDAN HANGİ İTEMLER ÇIKTIĞINI YAZIN LÜTFEN
  • tebrik ederim güzel çalışma yapmışsın oyunu uzun zamandır oynayanlar war ama qestlerin hiçbirini bilmoyorlar ne yazikki!Bravo
  • iyi ama adamın okuken uykus gelio çok uzun
  • bu sayılanları yapmasak ve lwl 60 olsa n olur
    cvplarsan sevinirim isterseniz kordonziraat@hotmail.com a pm atabilirsiniz chper de 45 lwl shaman buferim var onun için sordum şimdiden saol un
  • cok guzel baya ugrasmıssın.saol aga.Size bir sorun war berki hileye giriyor ama dupe nasıl yapılıyor.
  • xgenonda +1 kukry dagger satan warsa bana mail adresini wersin lutfen.
  • beyler lütfen beni bilgilendirin olimpiada ezik savaşi ne zaman lütfen :)
  • 1-1-2-2-1-2-2 evet doru muş yardım içi tşk ederım. sayede yaptım 7key gorevını
  • Thx
  • yazdıkalrında bır cok eksık var ama genede ii yapmıssın saol
  • guzel paylasım saol
  • ezık savasları olımpıada cuma gunu 16.00 da oluyor
  • mage lerin master quest için 50 tane de zombi eye gerekiyor...
  • sağol paşam çok sağol. cypher da kasılmak istenen ensarmacit61@hotmail.com dan ulaşılabilirsiniz.
  • nasıl account alabilirim çok acil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampador -- 3 Mart 2006; 9:37:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!_KOLCU_!!!

hehe bu kadar saçmalık olmaz form a yeni üye oldum ama bu kadar saçmalayan kişiler az görülür
    kardeşim
    yaw eğer knight online oynayan biri warsa bunları bilmiyosa zaten knight online oynamıyordur
    !!! bu konuya dikkat lütfen olmaz yaw nıvc
    İĞRENÇÇÇÇÇÇ.

BİLGİ ALMAK İSTEYEN BENİM @-MAİL ADRESİME YAZSIN
    GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILACAKTIR AMA SADECE KNİGHT HAKKINDA
    AKLINIZA NE GELİYORSA FOTGETTEN TEMPLE DEN TUT GÖREVLERE KADAR..

Bence asıl İğrençlik senin yaptığındır.
    Herkes anasından doğarken KO bilerek doğmuyor. Bildiğim bir çok insan var bu oyuna yeni başlayan ben dahil. Arkadaşımız bir emek sarfetmiş ve ortaya güzel bir yazı çıkartmış ve bunu okuyunca bir çok bilgi sahibi oldum. Eğer yanlış bilgi olduğunu düşünerek iğrenç diyorsan (ki dememen gerekiyor) buyur o zaman doğru olanı sen yaz da yeni başlayanlar bilgi sahibi olsun.
    Yoksa insan ol da insanlara nasıl davranıldığını öğrendikten sonra topluma katıl.
    Doğru veya yanlış sarfedilen emeğe saygı göstermeyi bilin. Senin gibi kendini bilmezler yüzünden bir çok bilgi sahibi insan acaba bu tür eleştiriler alırmıyım diye bilgi vermekten kaçınıyor.
    Sen sen ol bir daha kimseye hakaret etme. Zira bu şekilde adam olamazsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.