Şimdi Ara

Knight Online Hayat Offline :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arklar hepimiz bu foruma butun takılanalr knight hastası,bu youn yuzunden derslerimizden kldık yaw yani herkes adına konumus gibi oluyayımda benım zayıflarım var bu youn bizi aldı goturdu sanal alemın içine attı napıcaz nasıl kurtulcaz bilmiorum vallabi çoğunuzun dersleri zayıfdır allah bilir

• ewet kardeş benim fazla zayıfım olmasa da sosyal yaşamdan uzak kaldım ama hala bırakamıyom bu oyunu ya kaldırsınlar ya da ... bilmiorum walla çok üzülüyorum ailem bir yere gidecez diyo ben her defasında hayır ben gitmek istemiyom diyom ama kızıyolar napıcam ailem mi KO mu artık karar vermek zorundayım ben ailemi seçiyorum bencede sizlerde ailelerinizi seçin oyun her zaman oynanır ama ailen her zaman yanında olmayabilir
  • arkadaşlar sporumu yapıyorum sosyal hayatım var derslerim her zmanki gibi hatta eski zayıflardan daha ii bendede zayıf var ama ko yokkende vardı bende oyunda oynuyorum yaşamımada bakıyorum fazla kaptırmayın kendinizi ark.
  • ama kaptırdık bikere devamsızlıgım 19.5 gun bu youn yuzunden
  • Benimde 2 tane asker var karnede ikiside knight yuzunden cunku o derslere calisicam diye ko oynamistim ama gercekten cok feci bu oyun aileden sogutuyo valla artik karar verdim ailemle daha fazla vakit geciricem bu sozlerden once soylemek istedigim sey ise imzama bakinca anlarsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: destructive

arkadaşlar sporumu yapıyorum sosyal hayatım var derslerim her zmanki gibi hatta eski zayıflardan daha ii bendede zayıf var ama ko yokkende vardı bende oyunda oynuyorum yaşamımada bakıyorum fazla kaptırmayın kendinizi ark.

iyi güzel söylüyosun da: sanırım her serverde 30+ charların vardır.

bu oyun adamı hasta ediyo biraz daha kasayım %5 daha alayım, 500 np daha kasayım yok boss var yok parti var yok savaş var....

yani oynamazsan oyun içindeki kelime anlamıyla ezik kalmaya mahkumsun. oyunda bir yerlere gelmek başarılı olmak için online süren uzun, arkadaş ortamı ve az cok becerikli olman gerekiyor, zaten bunu bi türlü başaramayanlar punkbusterde nova atmanın sword dancing vurmanın tadına vardı.
    söyleceğim şeyin özü ben hayatıma eskisi gibi devam edip knight oynuyorum diyen adama inanmam kusura bakma. haa ilk satırda yazdığım gibi bir durum varsa orası ayrı...
    ama her ne şekilde olursa olsun bu oyundan kurtulmak lazım sigaradan farksız çünkü. maddi manevi ve fiziksel bir cok zararı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RingOfLife -- 17 Haziran 2006; 23:18:14 >

• off nasıl bırakacaz yokmu bi yolu ya aslında cok zevkli ama ooteki turulu berbat biişşi sigara gibi bagımlılık yapıor hatta daha afazla :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BAZEN O KADAR COK KNİGHT OYNUYOM Kİ

GECEN MATEMATİK YAZILISINDA KEESKE HOCA RAPTOR HANGİ KAĞITLA UPRAGE BASILIR DİE SORSAYDI DİE DÜŞÜNÜYODUM

WALLA BİZİM GENCLİĞİMİZE YAZIK OYNUYON NE OLUYO PRENUM DİE BASIMIZ AĞRIYO BOŞTAN

BENCE KNİGHT TIN YAPTIĞI HASTALIK LAR HAKSIZSAM SÖLEİN

1-SİNİR
    2-BAS AĞRISI
    3-SABIRSIZLIK

• quote:

Orjinalden alıntı: umut_1

BAZEN O KADAR COK KNİGHT OYNUYOM Kİ

GECEN MATEMATİK YAZILISINDA KEESKE HOCA RAPTOR HANGİ KAĞITLA UPRAGE BASILIR DİE SORSAYDI DİE DÜŞÜNÜYODUM

WALLA BİZİM GENCLİĞİMİZE YAZIK OYNUYON NE OLUYO PRENUM DİE BASIMIZ AĞRIYO BOŞTAN

BENCE KNİGHT TIN YAPTIĞI HASTALIK LAR HAKSIZSAM SÖLEİN

1-SİNİR
    2-BAS AĞRISI
    3-SABIRSIZLIK

katılıorum sana :(

• quote:

Orjinalden alıntı: BiLaL_BjK

off nasıl bırakacaz yokmu bi yolu ya aslında cok zevkli ama ooteki turulu berbat biişşi sigara gibi bagımlılık yapıor hatta daha afazla :D

aynen abi ya gecen gun babam geldi yanima o da az cok ko dan anliyo ve aynen sunlari soyledi `
    ýa olum senin hic isin yok mu sabah aksam bu oyun ayni sigara baginlilari gibi oldun ne anliosun bu oyundan...` gibi seyler soyledi dogru da soyledi cunku evden ciktigim yok hep bu oyun 10+ saat oynuyorum ve kendime diyorum ki yeter artik cok oynadim bu kadarda oynanmaz ki diyorum ve kalkiyorum aradan 5 dk gecmeden acaba sunu da mi yapip bitirseydim? ya acaba su nooldu? bunu boyle yapmicaktim eni iyisi tekrar yapmak gibi seyler soyluyorum artik elimde degil cok kotu birsey hep knig hep knight kendim de bildigim halde canimkapatmak istemiyor aslinda en iyisi oyununkapanma si ki iste o zaman oyunun sona erdigini artik bitirmem gerektigini kabullenmek zorunda kalirim tek yol bu

• evet bazılarınız kızıcakda olsa bu oyun kapaansa iyi olucak
  • Bilemiyorum ben 5 ay önce rahat bıraktım ve hala oynamıyorum.Ama eskiden harbiden hastasıydım gece3lere 4lere kadar oynardım
  • BENCE OYLAMA YAPALIM

OYUN KAPANSIN DYENLER

OYUN KAPANSIN DEMEYENLER

DAHA DEMEKROSİ OLR

BENİM CVP:KAPANSINN YETERRRR
  • kapanmasın tabi ben zevkimi alıom oyundan günde 10 saat
  • kapansın yaaa :(
  • kpnsın:1/1kapanmasn:
  • Bu oyunu arkadaş çok övdüğü için başladım şimdi yaz tatili onlar devam edicek ama ben etmiyicem şuana kadar beni en uzun bağlıyan oyun Knight (6 ay) 2. oyun OGame (3,5 ay) 2 oyundan da artık sıkıldım Knightta şuanda sadece master açamadım ama olsun tüm oyunu çözdüm taktikleri biliyorum bu bana yeter şurda zaten 1-2 gün Middle Eath oynasam unuturum Knightı... Zaten Premiumda iyice cıvıttı... Size kolay gele zaten 1 haftadır testteydim oda kapandı 2 gündür de oynamıyorum rahatım geziyorum hava alıyorum baş ağrısı yok ama biraz tuzlu oluyo gezmek O yüzden azıcık Middle yapıp sonrada bi işe gireyim

EDIT: Yazım hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur54529 -- 18 Haziran 2006; 1:09:12 >

• Biktim abi artik ama hep olm az daha oynayım cikiyim diyom ama olmuyoo

Kendime
  • quote:

Orjinalden alıntı: RingOfLife

quote:

Orjinalden alıntı: destructive

arkadaşlar sporumu yapıyorum sosyal hayatım var derslerim her zmanki gibi hatta eski zayıflardan daha ii bendede zayıf var ama ko yokkende vardı bende oyunda oynuyorum yaşamımada bakıyorum fazla kaptırmayın kendinizi ark.

iyi güzel söylüyosun da: sanırım her serverde 30+ charların vardır.

bu oyun adamı hasta ediyo biraz daha kasayım %5 daha alayım, 500 np daha kasayım yok boss var yok parti var yok savaş var....

yani oynamazsan oyun içindeki kelime anlamıyla ezik kalmaya mahkumsun. oyunda bir yerlere gelmek başarılı olmak için online süren uzun, arkadaş ortamı ve az cok becerikli olman gerekiyor, zaten bunu bi türlü başaramayanlar punkbusterde nova atmanın sword dancing vurmanın tadına vardı.
    söyleceğim şeyin özü ben hayatıma eskisi gibi devam edip knight oynuyorum diyen adama inanmam kusura bakma. haa ilk satırda yazdığım gibi bir durum varsa orası ayrı...
    ama her ne şekilde olursa olsun bu oyundan kurtulmak lazım sigaradan farksız çünkü. maddi manevi ve fiziksel bir cok zararı var.

iyi güzel söylüyosun da: sanırım her serverde 30+ charların vardır. Burasına öldüm.

• yaa evet yaa bu knight onlıne bagımlılık yapıo asosyal olduk ne bıcım ıstır anlamadım zayıflar devamsızlıklar odadan dısarı cıkmamalar allah sonumuzu hayır etsın ne olcak bende bılmıom....ınsan yuzu gormuom alalal
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.