Şimdi Ara

Knight Online DB Hacked (Gercektır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yellowboyy

İddaa Ediyorum benim şifremi bulamaz Önce Benim Charın Şifrsini Yayınlasın Ben Oyuna Girdiğim Şifre İle Siteye Giremiyom Biyerleri yiyossa benim Şifremi bulsun...

SAKİN OLLL
    ADAM BELKİDE İLGİ ÇEKMEK İÇİN BÖYLE BİR YALANA BAŞVURMUŞTUR

• tamamen saçmalık....o resim photoshop diel ama öle mailler alırısn
    girwww.msn.com a
    administrator @knightonlineworld.com die mail outlook expresse bağlı mail alırıns....adam kendi sitesini ilgi görmesi için yapmış
  • fotoshop beyler resimler 1 Resimde
    k2networks@knightonlineworld.com :
    ......
    Diğer resimde
    k2networks@knightonlineworld.com:
    ......
    gördüğünüz gibi orada boşluklar var burdan anlaşılıyorki büyük bir bombalama olayı..
  • OZAMAN OYUN BİTER VE MİLYONLARCA TÜRK BUNU HİÇ SEVMEZ KNIGT BATAR ÇÜNKÜ TUM SERVERLARDA TÜRKLER ÇOK YARISINI OLUŞTURUYO
  • Arkadaslar öyle birşey olsa ilk önce 'Knight Online' db leri kapatir güvenlik için ve dbleri kapatirlarsa bizde oyuna giremeyiz bence salliyor bunlar.
  • Bu arada 2. olay msn konuşmasındaki yazıların bazıları kalın bazıları ince
    linkdeki sitenin yazılarda bazıları koyu lacivert bazıları mavi.
  • Walla yayınlarsa nerde olursa olsun bi adamı bulur......... yaparım aylardır kasıom bu kaçıncı charım hepsi hacklendi 67 lvl charım bile giti bunlar yüzünden cehennemin dibinde bile olsa bulurum
  • HeLaL adamlara
  • adam ugrasmis yapmis abi bizede hll demek düser o adami bulun bana yüksek maaşlı bir iş teklifi vericem
  • Ya bu kadar kötü montaj olur mu yaw?

Bi' de inanıyor musunuz? Bunu yapan adam bene photoshop bile bilmiyordur direkt paint kullanmıştır.

İşte kanıtlar:

Resimlerdeki son alınan ileti tarihi iki resimdede aynı ve adamlar konuşuyor konuşma uzuyor ama sağ taraftaki kaydırma çubuğu hep üstte nasıl oluyor bu? "Ok" vardır "okey" vardır bir de "k" vardır "oke" Türk'lerin uydurduğu birşeydir.

Adam sadece kendi sitesine üye çekmeye çalışıyor.

Yeterli mi?

Edit: Yazım hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 15 Haziran 2006; 0:13:00 >
  • Yalan bunlar arkadaşlar hemende kanıyorsunuz. Yayınlayabiliyorsa yayınlasın erkekse. Yayınlayamazlar zaten. Adamlar bunu yapanı (yapamamıştır haci ama) en az 5yıl hapis cezası yer. Bunlar yalan şeler. Resimlere gelince hertürlü resim yaparım bunlara benzer.

Ayrıca ben onlara kötülük yapmadım demiş db lerin çalmış (yapamamıştır ama nese) adamlar ona teşekkür mü etsin? sizin sitenizin db si çalınsa sizde aynısını verirdiniz emin olun.

Her lafada kanmayın. Bir sitenin db sini çalmak çok aşırı derecede zordur. Normal bir host firmasının verdiği alana kurduğunuz db li sitenin bile db sini çalmak aşırı derecede zordur. KO da birz önlem almıştır buna büyük ihtimal yani ko nun db sini çalmak aşırır derecede zordur ve yapan henüz yoktur. Bu arkadaşın benle iletişime geçmesini sağlayın bir sallamasyon db li bir site yapıcam bakalım onunkini çalabilecekmi madem çok biliyorsa?

Her lafa kanmayın lütfen. Önce biras araştırın db çalmak kolaymı değilmi die.

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
    İşte kanıtlar:

Resimlerdeki son alınan ileti tarihi iki resimdede aynı ve adamlar konuşuyor konuşma uzuyor ama sağ taraftaki kaydırma çubuğu hep üstte nasıl oluyor bu? "Ok" vardır "okey" vardır bir de "k" vardır "oke" Türk'lerin uydurduğu birşeydir.

Bi resimde bu adam 2msn açmış belkide bunşarı kendi kendine yazıyor ve cevaplıyordur (bu tahmin)
     Knight Online DB Hacked (Gercektır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 15 Haziran 2006; 0:24:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: polter

Yalan bunlar arkadaşlar hemende kanıyorsunuz. Yayınlayabiliyorsa yayınlasın erkekse. Yayınlayamazlar zaten. Adamlar bunu yapanı (yapamamıştır haci ama) en az 5yıl hapis cezası yer. Bunlar yalan şeler. Resimlere gelince hertürlü resim yaparım bunlara benzer.

Ayrıca ben onlara kötülük yapmadım demiş db lerin çalmış (yapamamıştır ama nese) adamlar ona teşekkür mü etsin? sizin sitenizin db si çalınsa sizde aynısını verirdiniz emin olun.

Her lafada kanmayın. Bir sitenin db sini çalmak çok aşırı derecede zordur. Normal bir host firmasının verdiği alana kurduğunuz db li sitenin bile db sini çalmak aşırı derecede zordur. KO da birz önlem almıştır buna büyük ihtimal yani ko nun db sini çalmak aşırır derecede zordur ve yapan henüz yoktur. Bu arkadaşın benle iletişime geçmesini sağlayın bir sallamasyon db li bir site yapıcam bakalım onunkini çalabilecekmi madem çok biliyorsa?

Her lafa kanmayın lütfen. Önce biras araştırın db çalmak kolaymı değilmi die.

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
    İşte kanıtlar:

Bi resimde bu adam 2msn açmış belkide bunşarı kendi kendine yazıyor ve cevaplıyordur (bu tahmin)
     Knight Online DB Hacked (Gercektır)

amacı ne ya bunun (knight online oynamam=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 15 Haziran 2006; 0:30:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: numand

adam yayınlamicam demiş ii okuyun...

.......yanlış hatırlamışım.... =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::C@n::: -- 15 Haziran 2006; 0:50:38 >
  • hiçkimse kendisini para etmeyen oyunlar için bukadar başarılması zor işlere kendisini sokmaz
    adamın işi mi yok para kazanmak mı istiyor? gider zengin bir firmayı hacklemeye çalışır. kimin umrunda knight?
  • Eveeet bunun sahte olduğunu kanıtlayacak şeyleri buldum

Yukarıda denildiği gibi 2 messenger açılmış. + MESSENGER PLUS VAR yani bu yazı yazdığınız kişinin nickname'ini değiştirebilirsiniz anlamında. normalde k2network@k2network.com diye bir mail adresi alırsınız. MSN 'e girersiniz fakat konuşmada nickiniz E-MAIL ADRESI DOĞRULANMADI şeklinde yazar. Orda yazan mail adresi doğru. Nick de DOĞRULANMADI yazdığı için adam MESSENGER PLUS'ı kullanarak karşısındakinin nickini değiştirmiş. Zaten karşısındakide kendisi :) Çünkü 2 MSN var. Pencerede k2network@k2network.com <k2network@k2network.com> olarak gözüküyor. Bu Messenger PLUS sayesinde yapılmış birşey. Çok kolay. Biraz dikkat yetiyor değil mi

• quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

Eveeet bunun sahte olduğunu kanıtlayacak şeyleri buldum

Yukarıda denildiği gibi 2 messenger açılmış. + MESSENGER PLUS VAR yani bu yazı yazdığınız kişinin nickname'ini değiştirebilirsiniz anlamında. normalde k2network@k2network.com diye bir mail adresi alırsınız. MSN 'e girersiniz fakat konuşmada nickiniz E-MAIL ADRESI DOĞRULANMADI şeklinde yazar. Orda yazan mail adresi doğru. Nick de DOĞRULANMADI yazdığı için adam MESSENGER PLUS'ı kullanarak karşısındakinin nickini değiştirmiş. Zaten karşısındakide kendisi :) Çünkü 2 MSN var. Pencerede k2network@k2network.com <k2network@k2network.com> olarak gözüküyor. Bu Messenger PLUS sayesinde yapılmış birşey. Çok kolay. Biraz dikkat yetiyor değil mi

bravo

• arkadaşlar cizdigim 2 yerede dikkatli bakın

1 şu yukarı aşşagı inmemizi saglayan yan çıbıkaynı yerde
    2 saatlerin 2 side aynı
    3 iki msn açık

http://img235.imageshack.us/img235/489/kol14lt.jpg
    http://img148.imageshack.us/img148/7092/kol28hg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 15 Haziran 2006; 2:10:40 >

• libercorpus un dediğini kanıtlayan resimde burda iştehttp://img133.imageshack.us/my.php?image=kol23yx2ez.jpg

kırmızla çizilen yere dikkat sağ altda saatin yanında 2 tane msn açık yani adam kendi kendiyle konuşuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 15 Haziran 2006; 1:58:51 >
  • Orda açtığım konu:

http://hackfun.com/forum/viewtopic.php?p=4649#4649

lütfen bakın

*** h - ackfun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 15 Haziran 2006; 2:04:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

Orda açtığım konu:

http://****.com/forum/viewtopic.php?p=4649#4649

lütfen bakın

*** h - ackfun

arkadaşım kesin şuan yogunluk olmadıgı için ve kimsenin göremiyecegi için açtıgın topic silinebilir
    ama merak etme ben actıgın topicin kopyasını aldım silinse bile gene birimiz bunun aynısını yazarız 10 tane aynı topici acarız siteyi göçertiriz her tarafa donanimhaber yazarız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.