Şimdi Ara

knight online client simge değişmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar program filesdaki knightonline clientin simgesini değiştirmek istiyorum.
    oyun oynarken aşağıda knightın simgesi yerine başka bi simge gözükcek yani.
    biraz kaçak oynuyorumda=) yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkrüler

• evet banada aynısı lazım up
  • ewt arkadaşlar yardım edebilecek varmı?
  • dosya simgesini değitirebilirsin.
    ama altta değişirmi bilemem
  • ewt yokmu bilen?
  • up bilen yoq mu??
  • Ewt yaa bana da lazım ben knıght oynarken babam gelıyo oyuna bakınca knıght olduunu anlamıo ama asaıda knıght onlıne clıent yazısını gordumu kızıyo oyunun isimini de deistiricem simgeyi deistiriyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Proxy İhtiyacı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok zor ancak oyunun regeditten birkaç şeyini dğeiştirerek şeffaf simge yapabilirsin ama kaldırırmısın bilmiyom:(
  • onu yapcagınıza baslat cubugunu gizleyin ben oyle yapıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunnlee22 -- 26 Kasım 2007; 19:45:51 >
  • onu bilmiyorumda oyunun link ini kaybedebilirim açılıyorum

knight online oyuna girdiin launcherı belgelerime at>>>sonra sag tıklayıp özellikler i seç>>>yukardan onu genele getir>>> orda aşagıda görürsün salt okunur-gizli diye 2 seçenek war gizli dersen bunu şeffaf olarakgöreceksin>>>gizliyi seçiceksin>>>>daha sonra uygula deyip kapat>>>daha sonra belgelerinden yukarda araçlara tıklayıp klasör seçeneklerine tıkla>>>>ordan yukarda görünüm ü tıkla aşağıda gizli dosyaları göster-gösterme olcak eger gösterme dersen kimse göremez o dosyayı oynayacagın zaman aynı şekilde gizli dosyaları göster tıklayıp launcherı görebilirsin işin bitince aynı yerden göstermeye tıklarsın. bu kadar
  • zaten artık başlatı gizliyince direk anlıyolar=) gizliosa oynuodur muhabbeti=)
  • banada lzm ya bilen yokmu
  • ewt hala bi sonuç alamadık=)
  • vaLLa ben gizLi oynarken masaüstünü küp e ceviren bi program kuLLanıyodum (:
    meseLa oynuyosun shif+ctr+ sağ ok a basıon yeni masaüstü geLior ..
    orda internet kuLLanılmus gibi yapıon gittiklerinde tekrar Shift + Ctrl + sol ok a basıon eski masaüstüne gecior ..
  • peki bu programın adı ne nerden indirebiliriz
  • yodm 3d die bi program
    bende mevcut ama veremem maLum üstüme yük aLmak istemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.