Bildirim
knight online client simge değişmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet banada aynısı lazım up -
ewt arkadaşlar yardım edebilecek varmı? -
dosya simgesini değitirebilirsin.
ama altta değişirmi bilemem -
ewt yokmu bilen? -
up bilen yoq mu?? -
Ewt yaa bana da lazım ben knıght oynarken babam gelıyo oyuna bakınca knıght olduunu anlamıo ama asaıda knıght onlıne clıent yazısını gordumu kızıyo oyunun isimini de deistiricem simgeyi deistiriyim -
çok zor ancak oyunun regeditten birkaç şeyini dğeiştirerek şeffaf simge yapabilirsin ama kaldırırmısın bilmiyom:( -
onu yapcagınıza baslat cubugunu gizleyin ben oyle yapıom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunnlee22 -- 26 Kasım 2007; 19:45:51 > -
onu bilmiyorumda oyunun link ini kaybedebilirim açılıyorum
knight online oyuna girdiin launcherı belgelerime at>>>sonra sag tıklayıp özellikler i seç>>>yukardan onu genele getir>>> orda aşagıda görürsün salt okunur-gizli diye 2 seçenek war gizli dersen bunu şeffaf olarakgöreceksin>>>gizliyi seçiceksin>>>>daha sonra uygula deyip kapat>>>daha sonra belgelerinden yukarda araçlara tıklayıp klasör seçeneklerine tıkla>>>>ordan yukarda görünüm ü tıkla aşağıda gizli dosyaları göster-gösterme olcak eger gösterme dersen kimse göremez o dosyayı oynayacagın zaman aynı şekilde gizli dosyaları göster tıklayıp launcherı görebilirsin işin bitince aynı yerden göstermeye tıklarsın. bu kadar -
zaten artık başlatı gizliyince direk anlıyolar=) gizliosa oynuodur muhabbeti=) -
banada lzm ya bilen yokmu -
ewt hala bi sonuç alamadık=) -
vaLLa ben gizLi oynarken masaüstünü küp e ceviren bi program kuLLanıyodum (:
meseLa oynuyosun shif+ctr+ sağ ok a basıon yeni masaüstü geLior ..
orda internet kuLLanılmus gibi yapıon gittiklerinde tekrar Shift + Ctrl + sol ok a basıon eski masaüstüne gecior .. -
peki bu programın adı ne nerden indirebiliriz -
yodm 3d die bi program
bende mevcut ama veremem maLum üstüme yük aLmak istemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X