Arkadaşlar selamlar . Hemen konuya geçiyorum . Normalde hiç bir site linkine inanmam ama yakın bir dostum bana bir link gönderdi dedi ki burda şuan 3200 cash çekiliş var ben aldım sende al . Yakın dostum diye siteye girdim . Elimde +11 shard reb ve full shell +5 reb set vardı . Takılar full ve para 5 gb civarı . Siteye giremedim deli oldum . 50 kere ismimi şifremi yazdım . Sonra öğeyi denetle ile kaldırdım ve girdim baktım normal knight sitesi . O sırada knighte döndüm ve dc yedim . 2 kere girmeye çalıştım hesapta biri var dedi ve attı sürekli . En son girdiğimde çırılçıplak 79 lvl hesabımı gördüm . Deliye döndüm ama iş işten geçmişti . Benim haricimde buna kanan çok arkadaşım var aranızda da kesin vardır bu tipte hesabı çalınan . Lütfen böyle sitelere inanmayın . Yorumlarınızı bekliyorum knight online yi düzgün oynayın yoksa siz yanarsınız ! Site(Sakın girmeye denemeyin) : knightonlinebonus
akromert200A
kullanıcısına yanıt
otp kurmayanın canı yanıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: WinterLoot
otp kurmayanın canı yanıyor :)
Otp nedir ? Yeniyim yardımcı olur musunuz .
akromert200A
kullanıcısına yanıt
Usko ve güvenilir olan pek çok knight online pvplerin kullandığı bir sistem. Bir yazılım aracılığıyla oyuna girerken size kod soruyor, bu yazılım sadece sizin telefon/bilgisayarınızda size özel kurulu olduğu için adamlar sizin id passwordü çalsa da girişe izin vermiyor. 10 yanlış girişten sonra karakterinizi kitliyor, siteden açabiliyorsunuz. Bu sayede itemler kalıyor
Dün beni birisi klana aldı, klana aldıktan sonra o linki gönderdi. Aynı şeyleri dedi. Siteye girdim çok saçma duruyordu. Adam birde inandırıcı olsun diye premium çıkarsa bana sat dedi. Bende eğer çıkarsa sana ücretsiz gönderirim her şey para mı dedim. Adam ondan sonra bir şey demedi, bende bir şey demedim. Ama o siteye de giriş yapmadım.