Şimdi Ara

knight online başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce bu oyuna başladım fakat hiçbirşey anlamadım sadece solucan kese kese birde bulcanmıydı neydi onlardan kese kese 23 level oldum
    ama 23 level bir çara göre bile çok kötü itemlerim felan filan vardı neyse arkadaşlar benim sormak istediğim konu oyunun temel özellikleri nelerdir
    yani ilk başladığımız yer dışında başka yerlere nasıl gidebilirim ve nasıl parti kurabilirm nasıl para kazanabilirm ( premium gibi saçmalıklara para vermiycem )
    cevaplarsanız sevinirim

Orijinalden alıntı: alemci2013

arkadaşlar daha önce bu oyuna başladım fakat hiçbirşey anlamadım sadece solucan kese kese birde bulcanmıydı neydi onlardan kese kese 23 level oldum
    ama 23 level bir çara göre bile çok kötü itemlerim felan filan vardı neyse arkadaşlar benim sormak istediğim konu oyunun temel özellikleri nelerdir
    yani ilk başladığımız yer dışında başka yerlere nasıl gidebilirim ve nasıl parti kurabilirm nasıl para kazanabilirm ( premium gibi saçmalıklara para vermiycem )
    cevaplarsanız sevinirim

oyuna para yatırmıyacaksan oynama

• neden

neden

bu oyunda ciddi miktarda gercek para kullanmadan(en az 100-200 tl veya 500 tl ye kadar gelebilir) oyunda herhangi bir ilerleme yapamazsın. Parasız oynanma şansı bırak 0, -100 dür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tmm bu lanet oyunu oynama isteğim kalmadı onun yerine COD WAW orjinal var bende nazi zombies kasarım daha zevkli

en mantıklısı, şu para tuzağı oyunu zevk alıcam diye oynayanlar var.
    zevk almak demek bir oyuna 300-400 tl vermek mi!

Knight Online Hayat Offline
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paran varsa eğer knight kadar zevkli bi pk ortamı bulunan oyun bilmiyorum yada bana en çok ko zevk veriyor.Ama şuda bi gerçekki oyunun şuanki durumu iyi değil başlıycaksan eğer koxp denen illetin bitmesini bekle yada 100 lira felan yatırıp sadece xp kas kalsın çarın köşede ama koxp olsada olmasada iyi bir ortam bulup zevk almak istiyosan oynadığın serverın durumuna göre bi para yatırman gerek uğraşlar bi yerlere gelmeye çalışılacak bi oyun değil knight online.
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Paran varsa eğer knight kadar zevkli bi pk ortamı bulunan oyun bilmiyorum yada bana en çok ko zevk veriyor.Ama şuda bi gerçekki oyunun şuanki durumu iyi değil başlıycaksan eğer koxp denen illetin bitmesini bekle yada 100 lira felan yatırıp sadece xp kas kalsın çarın köşede ama koxp olsada olmasada iyi bir ortam bulup zevk almak istiyosan oynadığın serverın durumuna göre bi para yatırman gerek uğraşlar bi yerlere gelmeye çalışılacak bi oyun değil knight online.

para konusunda sıkıntı yok ama ONLİNE oyun diyorsun gidip 100 tlye crysis 3 alıp online oynuyabilirim
    ve knight para yatırılcak oyun değil bence

ben bu oyunu parasızda oynanır sandım oyüzden yani grafikleride güzel değil bu oyuna 300-400 tl vermek delilik
    ayrıca Türk oyunuda değil sanırım oynamıyorum bu oyunu

emek olsa hadi neyse diycem, bu sektör biraz farklı.İnternet cafelerden bazıları sırf bu oyun için item(oyunda kullanılan zırh eşyaları) yukseltip gercek tl ile sadece tekini 100-400 tl aralığında satıyorlar. Ornek vereyim iron set vardır +3 iron set cogu sw de 1000 tl ye kadar gider...bunun gibi birçok ornek var resmen delilik yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: booozy

quote:

ben bu oyunu parasızda oynanır sandım oyüzden yani grafikleride güzel değil bu oyuna 300-400 tl vermek delilik
    ayrıca Türk oyunuda değil sanırım oynamıyorum bu oyunu

emek olsa hadi neyse diycem, bu sektör biraz farklı.İnternet cafelerden bazıları sırf bu oyun için item(oyunda kullanılan zırh eşyaları) yukseltip gercek tl ile sadece tekini 100-400 tl aralığında satıyorlar. Ornek vereyim iron set vardır +3 iron set cogu sw de 1000 tl ye kadar gider...bunun gibi birçok ornek var resmen delilik yani.

knight online benim için başlamadan bitmiştir sağol dostum emeklerim boşa gitmiş olmuyacak en azından

• Ben 2007 yılından beri ares cypher gibi serverlarda oynadım sen para yatırmaya bilirsin bu oyuna ben yatırdım oynadığım süre içinde param oldu yatırdım sıkıntı olmadı oyunu bıraktığım zaman itemlerimi satıp yeni bi pc alıp ve üst baş felan aldım kendime yatırdığım paranın hepsi dönmedi tabi ama en azından soyulup gitmedide bi kısmını pre paraları felan derken zarar olsada almayı başardım.Parası olan varsa şuan istediği serverda para yatırıp kendine fll +9 bi çar dizse gene zevkini alır ama koxp felan derken pek akıl kari değil yatırmak.Ben sadece online oyun oynarım mmorpg tarzı geneldede para yatırırım çünkü uğraşmayı sevmem açıkcası
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Ben 2007 yılından beri ares cypher gibi serverlarda oynadım sen para yatırmaya bilirsin bu oyuna ben yatırdım oynadığım süre içinde param oldu yatırdım sıkıntı olmadı oyunu bıraktığım zaman itemlerimi satıp yeni bi pc alıp ve üst baş felan aldım kendime yatırdığım paranın hepsi dönmedi tabi ama en azından soyulup gitmedide bi kısmını pre paraları felan derken zarar olsada almayı başardım.Parası olan varsa şuan istediği serverda para yatırıp kendine fll +9 bi çar dizse gene zevkini alır ama koxp felan derken pek akıl kari değil yatırmak.Ben sadece online oyun oynarım mmorpg tarzı geneldede para yatırırım çünkü uğraşmayı sevmem açıkcası

bende uğraşmayı sevmem ama parayı yoldan bulmuyoruz

• Olsun hacım ben oynarsam veririm valla para var huzur var misali zaten oyuna vercek param yoksa baştan kalkışmam hiç oynamaya felan
  • hayatının hatasını yapma derim. yol yakınken bu mesajı dikkate al ve o oyunu sil.
    | 24 | Boys Over Flowers | Breaking Bad | City Hunter | Death Note| Dexter | Game Of Thrones | Hannibal | Heroes | Kyle XY| Lie To Me | | Lost | Lost Girl | Merlin | Personal Taste | Prison Break | Person Of Interest | Spartacus | Supernatural | The Lost Room| | The Mentalist | The Vampire Diaries |
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

hayatının hatasını yapma derim. yol yakınken bu mesajı dikkate al ve o oyunu sil.

tmm abartmayın birkaç kişiye daha danıştım oynamıyorum şu knight ofline denilen oyunu hayat online daha güzelimi var

quote:

hayatının hatasını yapma derim. yol yakınken bu mesajı dikkate al ve o oyunu sil.

tmm abartmayın birkaç kişiye daha danıştım oynamıyorum şu knight ofline denilen oyunu hayat online daha güzelimi var

quote:

abartma değil kardeş. hiç abartmadım hatta gerçekler.
    | 24 | Boys Over Flowers | Breaking Bad | City Hunter | Death Note| Dexter | Game Of Thrones | Hannibal | Heroes | Kyle XY| Lie To Me | | Lost | Lost Girl | Merlin | Personal Taste | Prison Break | Person Of Interest | Spartacus | Supernatural | The Lost Room| | The Mentalist | The Vampire Diaries |
  • quote:

arkadaşlar daha önce bu oyuna başladım fakat hiçbirşey anlamadım sadece solucan kese kese birde bulcanmıydı neydi onlardan kese kese 23 level oldum
    cevaplarsanız sevinirim

kardeşim yolun henüz başındayken boşver gitsin, git dışarı çık (yaşını bilmiyorum ama) başka şeylerle vakit geçir
    hiç yapacak bişey yoksa bile uyu gitsin ama bu oyuna saniye bile harcama derim

uzuuun süre oynayıp, 82 ve 83 lvl itemli çarları bırakıp, yaklaşık 2-3 hafta ara verdikten sonra giden zamanlarına üzülen bendenizin kişisel görüşüdür.

alttaki imzam da oyun zamanındaki düşüncelerimden kalmıştı, güzel ve komik bi söz, dikkate almayın yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xigenon_line -- 18 Haziran 2013; 17:55:34 >

• Parana kıyacaksan oyna.

+ Knight eskisi gibi degil andreamlar kozp dolu oto priestlerden kafayı yersin oyuunu bırakırsın Savascı olma sanatcı ol

Not kurcaksan : Warior kurma cok masraflıdır, Asas veya Priest kur.

Paran yoksa dalga gecerler ayyaş olursun berduş olursun abi itemin varmı dersin ben o evreden gectigim icin.

Paran varsa oyna kısacası işte.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.