Şimdi Ara

Knight Online 81 İlde Yasaklandı ! ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
22.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yenımı karar' Alındı yazık charıma

https://store.donanimhaber.com/0d/b1/7e/0db17ef6d7b15b1a9fd2bce0c3faa052.jpg

Knight Online 81 İlde Yasaklandı ! !

Başa Gelen Çekilir Qarda$ım Yasak'sa Yasaktır Ala allaa

Warriorum

• Cryptochid hangi üniversitede okuyorsun
  • Bu KnightOnline denen oyun binlerce lise çagındaki gencin sınıfta kalmasına saatlerini pc basında cafelerde geçirerek hem maddi hemde manevi olarak kayıplar olusturmasına neden olmuş bir oyun..

Kaç genç forumlarda konu açtı bu yüzden gelecegimi Knight mahvetti diye.

Sora Türkiye Cumhuriyeti neden gelişemiyor diye yakınırsınız gelişemez tabi 18 yasına gelen bir çocuk saatlerini bu oyunun basında geçiriyor kitap okumasına baksanız ilkokul 4. sınıf çocugunu aratmaz sorsan çarın kaç lwl ne itemler war neler yaptın diye makina gibi şak diye cewap werir.

Bu oyun içten içe insanı yokedip embesilleştiriyor..Bence cafelerde yasaklanması dogru bişey yada en azında hafta içleri yasaklamaları lazım Ip den kapatsalar gene çözüm olmaz oyuna girebilecek biçok Ip yada dns ayarı war o yüzden kesin bi çözüm lazım bence
  • Bir ilde yasaklandığı kesin de 81 il ile ilgili bir şey göremedim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Bir ilde yasaklandığı kesin de 81 il ile ilgili bir şey göremedim ben.

peki hangi il bu il?
  • Konuyu açan kişi tarafından karalanmış üstü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

fake haber olmasın? gazetelerde tv de öyle bir şey duymadık??

babam polis. o da dedi. ama cafelerde oynanması yasak sadece. gta felan da yasaklanmış. evde oynuyorm.
    yasak olsa oyntmazdı heralde
  • ne yasağı ya.

delinin biri bi kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.

ozetle FAAKKKKEEEEEEEEEEE
  • ßence ne yaparlarsa yapsınlar ko oynayanlar oynar bir yolunu bulup :D Sadece kendileri istemedikleri sürece
  • bence de FAKE bir haber hiç bahsedilmedi bundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Ne yazıktır ki çağ dışı bir uygulama ile özgürlükler ve insan hakları konusunda ülkemiz yine bir ilk 'e daha imza atmıştır.Kişilerin kendi seçimlerini yapabilecek özgür iradeye sahip olmaları bazı çevrelerce yasaklanmıştır.Zevk ile oynadığımız knight online adlı oyun 81 ilde valilik kararı ile yasaklanmış durumdadır.İnternet Cafe ortamında hiç bir suret ile oynanmasına müsade edilmeyeceği gönderilen yazılı bildirge ile tebliğ edilmiş bu konuda yasal yollar kullanılarak(Kapatma) cezalandırma yapılacağı bildirilmiştir.

Konu tüm cafe işletmecilerini ilgilendirdiğinden ve pek çoğunun bu siteyi ziyaret ettiğini düşündüğümden buraya açma gereği hissettim.Şuanki kavgamız yalnızca ekmek kavgasıdır.Hiç bir prim yada amaç gütmemektedir.Konu ile yalnızca alakası olacak kişilerin ve şayet kendinde bu ekmek kavgasına destek verecek kudreti ve imkanı görecek kişilerin aşağıda örneğini verdiğim protesto niteliğindeki yazıyı kopyalarak ilgili makama mail yolu ile ulaştırmalarını , konu ile ilgili cevap maili istemelerini içeren yazıdan ibarettir.

Selametle....

İşte gönderilen yasak için uygulama emri ;

Knight Online 81 İlde Yasaklandı ! !

Yollanacak mail adresi : illeridaresi@icisleri.gov.tr

İlgiliye ;

Bilindiği üzere ilgili konu ile alakalı pek çok yatırım ve finansman sağlanmak sureti ile belirtilen Knight Online adlı oyun pek çok üyesi ile dünya çapında oynanmakta olan bir dünya oyunudur.Bu oyun kişiselerin tamamen kendi özgür iradesi ile oynanmakta ve kişileri hiç bir suretle oynamaya mecburi bırakacak bir düzenlemeye sahip değildir.

İlgili oyunun dünya çapındaki oyuncu kitlesi ve bu oyuncuların oyunu zevk ve zaman geçirmek için oynadıkları bilinen bir gerçektir.Pek çok oyuncunun bu oyunu evinde bilgisayarı olmadığı için İnternet Cafe'lerde oynaması tarafımıza gönderilen yazılı emir gereği imkansız hale gelecek ve bu durumda pek çok kişi mağdur olacaktır.Oyunun ücreti karşılığında aylık ödemeler ile oynanması yasak nedeni ile şahısları mağdur edecektir.

İnternet Cafe lerin hali hazırda belirtilen ve uygulanan pek çok yasak nedeni ile müşteri bulamadığı vergilerini SSK ve bağkur larını yatıramadığı aşikardır.Cafe ortamında pek çok sitenin engellenmesi pek çok oyunun yasaklanması ve pek çok il bazında uygulanan yasaklar doğrultusunda internet cafe lerin kapanma noktasına gelmesi akılda soru işaretleri oluşturmaktadır.

Bizler internet cafelerimizi açık tutabilmek adına çırpınmaktayız.Ancak bizlere sahip çıkması gerektiği halde daha fazla baskı alarak kepenk kapatacak duruma geldiğimizi göz önünde bulundurmanızı talep ediyoruz.Hali hazırda vergi ssk ve bağkur primleri ödenemez durumdadır.Ayrıca ;

İnsan Hakları ve Özgürlükler gereği kişiler kendi seçimlerini yapabilme özgürlüğüne sahiptir.Bu özgürlükler çerçevesinde internet cafeler kullanılarak kişilerin özgürlüklerinin engelmesi durumu ortaya çıkmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak hakkım dahilinde yapılan bu Çağ Dışı uygulamanın tekrar gözden geçirilerek hem halkımızı hemde halkın içinden olan İnternet Cafe işletmecilerinin kepenk kapatma durumuna getirilmesini önlemenizi talep ediyorum.Konu ile ilgili cevaplandıralacağıma inanıyorum.

Saygılarımla.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    VATANDAŞI
    Ali Veli KONYA

Alıntıdır...

karaladın yerde samsun yazıyor kanlımca 2 senedir bi engelliyemediler ne beceriksiz herifler acaba bunlara oy vermekle hatamı yapıyoruz bence koyuda youtubeye benzetirler aç kapa aç kapa yalama olur

• insallah doğruluk payı vardır. Artık küçük çocuklar okullarını yani geleceklerini düşünmek yerine bu oyunu düşünüyorlar. Aslında farkında olsalar nasıl bir belanın içindeler hemen bırakırlar bu oyunu..
  • dogru mudur bilmem ama ayni olay 2006 yilinda da uygulanmisti.(uygulanamamisti demek daha dogru)

internet cafelerde siddet icerikli oyunlar yasak olacak vs denildi hatta tv lerde falanda konuyla ilgili haberler cikti.

sonuc : kimse uymadi yasaga unutuldu gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 8 Mayıs 2008; 2:24:20 >
  • Arkadaşlar anayasamızda bir maddede şöyle bir durum var...Devlet gerek gördüğü takdirde vatandaşları koruma görevini üstlenmiş, gerekli tedbirlerin yine devlet tarafınfan alınmasını öngörmüştür...

Bir yerden bakarsan özgürlük...

Ama diğer tarafdan bakarsan ki bana göre iyi bir durum bu millet kendini çok fena kaptırıyor bu oyuna...İlkokul lise çağında çocuklar bu oyun yüzünden farklı şeylerin peşinden gidiyor...Gitmesi de normal karakter olarak tam yetişmemiş bir birey hepsi...

Şunu anlardım...Bizim bütün milletimizde herkes oturmuş bir karaktere sahip herkes muazzam bilgi ve mantığa sahip o zaman bu özgürlüğü kısıtlayıcı bir hareket derdim...

Ama yukarda da belirttiğim gibi; bir bireyi herhangi bir durum karşısında devlet tehlikede görürse onun devlet tarafından korunması anayasa garantisi altındadır....

• Türkiyeye Ko yu kapatsınlar proxy dns hide İp fayda etmesin hiç bir yolla giremeyelim.K2 iflas bayraklarını dağıtır pusdan
  • yazığımız yazıları niye silip duruyorsunuz?
  • türktelekom istedigi kadar yasaklasın bizde ip kodunu değiştirip gireriz yabancı ıp kodu yapar gıreriz
  • k2' Türkiye'ye Haraç Verir Gene Açtırır Ban'ı :)

Telecom Girişi Yasaklar Oda Biraz Zor Tabi..
  • Bilgi doğrudur teyit ettirdim bakanlıktan arkadaşlar bununla ilgili haber yapmayı düşünüyoruz.Kolay gelsin.
  • her sene knight kapanır , knight biter , yok şöyle olur , yok şöyle olmaz , türkiye yasaklanır , oyuncuların hesapları silinir , gibi binlerce haber çıkar.
    alıştık böyle haberlere...

Ben senelerdir bu oyundayım ve bu forumdayım. Hiç bişi olmaz merak etmeyin.
    Fix topicler bunlar her sene çıkar ortalığı karıştırmak için.
    Öyle başlık konulurki binlerce kişi buraya toplansın ortalık karışsın.

Sözüm konuyu açana değil , onun da belki haberi yok bu işten. alıntı falan yaptı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.