Şimdi Ara

KNIGHT ONLINE 67 VE 64 LEVEL 2 KARAKTERLİ HESAP (ALTAR SERVER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 KNIGHT ONLINE 67 VE 64 LEVEL 2 KARAKTERLİ HESAP (ALTAR SERVER)
    Altar server'ında Karus Nation 64 level Rogue (Assassin) ve 67 level Mage (Fire) karakterli, trade'i açık hesap. 42 liraya trade açtırmak için 400 NP satın almıştım, sadece 5 NP'sini kullandım, 395 NP'si duruyor zaten ekran görüntülerinden de görebilirsiniz, istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Her iki karakterin üstünde de sadece görev itemleri var, onun dışında her iki karakterin de master skilleri açık ve master kağıtları üstlerinde var, ben bunları kullanmam veya bi tanesini kullanırım derseniz mage'in kağıdı 10m'den satılıyor, rogue kağıdı 2.5m gibi bir fiyattan, satıp para kasabilirsiniz. Ekran görüntüsünde de görülebileceği gibi bankada 14m para var, bu server'da 10m 11 liradan satılıyor. 14m'in yanı sıra 7 tane kırmızı kutu (tanesi 750k), bir kaç tane +1 ve +3 chitin ve 3 tane satılabilecek takı var, hepsi toplamda 8.2m'den satılabiliyor (pazar kurup satmaya uğraşmadım, piyasası öyle), 1 tane +3 Iron Bow var, o da 4-4.5m civarında satılabilir, ayrıca mage'in üzerinde 2 tane Monster Stone, Rogue'un üzerinde 3 tane Monster Stone var, ne çıkacağı belli olmaz (boşta çıkabilir tabiki ). Rogue ve mage +5 FP'ler de duruyor, ister satılabilir ister yükseltilebilir. Bunların dışında daha pek çok ıvır zıvır var onları saymıyorum. Hepsini toplayınca master kağıtlarının satılıp satılmama durumuna göre 37.5-55m arası bir para ediyor, ayrıca daha bir çok Moradon, Luferson ve Eslant görevlerinin itemleri de var, 0'dan yeni karakter oluştursanız size kolaylık sağlayabilir.

Hesaba kayıtlı olan mail ve telefon devredilebiliyor, bundan dolayı bir sıkıntı olmaz. Önceden de bahsettiğim gibi 395 NP olduğu gibi duruyor, bundan dolayı düz 40 TL ve satılabilecek itemlere de 40m yani 44 TL diye hesaba katsam 84 lira zaten hesabın ederi oluyor, ben 75 TL'den satıyorum. Uzun zamandır oynamıyordum oyunu, şimdi sıkıldım tekrardan bırakıcam hatta bıraktım, 1 aydır hiç açmıyorum ondan dolayı satıyorum. Forum üzerinden pek çok satış yaptım, eski üye de sayılırım, tereddütünüz varsa özel mesaj atıp konuşabiliriZ, telefon numaramı da veririm, bir sorun olursa her zaman ulaşabilirsiniz.

KNIGHT ONLINE 67 VE 64 LEVEL 2 KARAKTERLİ HESAP (ALTAR SERVER)KNIGHT ONLINE 67 VE 64 LEVEL 2 KARAKTERLİ HESAP (ALTAR SERVER)KNIGHT ONLINE 67 VE 64 LEVEL 2 KARAKTERLİ HESAP (ALTAR SERVER)KNIGHT ONLINE 67 VE 64 LEVEL 2 KARAKTERLİ HESAP (ALTAR SERVER)KNIGHT ONLINE 67 VE 64 LEVEL 2 KARAKTERLİ HESAP (ALTAR SERVER)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Konu güncellendi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.