Şimdi Ara

Knight Online 58 andream çar (+8 md>pp...)Takas silkroad(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İtemler:
    dual +8 md
    pp +1
    elf belt +0
    dual dex 9 earing
    dd 15 kask
    fp + 8 set
    kasada 120 m parası var>25 gün goldu>patos glowesini fln üstündekileri hep yeni aldım goldu alınca> ama artık sktından ve silkroad beni çok sardından oynamıyorum ve skılıyorum bende silkroad da 65 75 arası bir çarla taks etmeyi düşünüyorum>takas elden ilk tercihimdir eskişehirden anlaşırsak başka şehirlerdende olur
    Çarın şifresini ver bakım fln feşman diyecekler hiç gelmesin>güvenmiyeceklerde hiç gelmesin >çar çok temizdir hiç bir pis işe bulaşmaz bulaşmadımda >tüm bilgileri mevcuttur

Silkroadda 65 75 arası itemli bir çarla takas edicem server önceliği uranüstür>diğer serverlarda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saeros -- 5 Mart 2008; 23:02:06 >

• resimleri D: 200 snırı oldundan böyle yapabildim fazla anlamam paintten programlardan

• gzl arkadşlarım :D itemler ortada :D ben itemi gösteririm ko da çarı değil anlamadan boş konuşmayın

dual + 8 md cyperda tanesi 70 m dan 140 m>elf belt 50 m pp +! 30 40 m >diğer itemler fln 20 m desem
    240 m diyip geçiyorum + gold premium patos glove üstündeki hp set> + çar çok rahat 300 m ediyor ben burda size laf anlatmaya değil çarımı taks etmeye geldim ok bilmiyosan konuşmuyacaksın
  • Gereksiz yorumlar silindi, sahipleri uyarıldı.
  • Up

• Bence takas değilde çarını sat aldığın parayla kendine çar al...
    Bu şekilde silkroadı bırakıpta knight gibi bir oyuna geçecek birini pek tanımıyorum...
  • Hayırlı satıslar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • charın cok guzel tam bir ardream charı. boyle bir char uzun zaman alır itemleri bulması ama silkroaddan knight a gececek pek arkadas olacagını zannetmem.İstedigin charın lwlini biraz dusursen alıcı cıkabilir

upp..
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo1453

charın cok guzel tam bir ardream charı. boyle bir char uzun zaman alır itemleri bulması ama silkroaddan knight a gececek pek arkadas olacagını zannetmem.İstedigin charın lwlini biraz dusursen alıcı cıkabilir

Gerçi benide açmıyor ko artık bende olsam srodan geçmem ama meraklısına sağlam çar uranüste gold veren olursa onada verebilirim çarın boşa durmasından satılması iyidir goldu fln herşeyide var zaten.
    upp..
  • char guzel arkadasım itemler ortada hayırlı satşlar tam bir ardream char !!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Gereksiz yorumlar silindi, sahipleri uyarıldı.

Evet arkadaşa öneride bulunduk küçümseme , kurallara aykırı mesaj olarak algılandı. Neyse sağlık olsun uyarı puanlarını özlemiştim zaten.
  • +1453
  • Char İyimi Kötümü Bilmiyorum Knighttan Anlamam Çünkü

Ama HyRLı StşLaR
  • 58 lv bir knight charı için en yeni serverlarda 65-75 lv char istiyosun bence bu chara 60 lv falan sro charı verirler.
  • Charın güsel bende bi ara Ko hastalıgı vardı 72 lvl Warrior Ve Sonuc Banned 1 senedir ellemedim oyunu

Bence Srodan biraz yüksek lvl isdiorsun Vermezler Ko ya benzemior bu oyun

Nese hayırlı takaslar
  • farketmez arkadşlar D: artık 64 lvl fln da olur ne dim oynamıyorum aartık ama uranüste :D gold da alabilirim gold dan zarar gelmez :D
  • Hayırlı satışlar...

Bi diyeceğim var sro dan knighta geçcek adam çok zor bulursun. Konu neden sro bölümünde diyeceiktim vazcaydım çünkü takas arıyormuşsun :) Ama bence knight bölümünde aç parayla sat takas işi sakat biraz
  • eğer takas yapmadıysan yapalım hemen takas lwl 67 full str glavie char server alps ne dersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengi35

eğer takas yapmadıysan yapalım hemen takas lwl 67 full str glavie char server alps ne dersin?

çarın ss leri varsa bakabilirmimyim ? eyer uyarsa neden olmasın
  • Konuda gene temizlik ve uyarı puanı terörü estirdim.
    Oradan görünmüyor tabi.
    Bazıları akıllanmıyor bir türlü.
    Satış konusu altında realiteden ve seviyeden uzak yorumlardan kaçınalım.
    Boş laf adamlığınızdan çalar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.