Şimdi Ara

knight charla takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • knightta 61 lvl chara karışılık sroda char takas etmek istiyorum

• puahahaa...

Elinde Dondurma Olan Bir Çocuğu Bir Kase Çorbayla Kandıramazsın Dostum..

Umarım Anlamışsındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

puahahaa...

Elinde Dondurma Olan Bir Çocuğu Bir Kase Çorbayla Kandıramazsın Dostum..

Umarım Anlamışsındır

Yani yanlış anlama kardeşim ama ne yönden ? Yani KO damı 61 Zor yoksa SRO damı ? Açık anlat ben KO oynamadım hiç...
  • arkadaşım tamada ben 61 lvl charla takas etcem demedimki charla takas etmek istedim yanlış anladınız galiba?
  • Daha Açık Olmam Gerekirse ;

Benim Şahsi Görüşüm Silkroad oyununu anlamış ve çözmüş biri,KnightOnline'ın SS'lerine bile bakmaz..

demek istediğim Yanlış Oyunları Kıyaslıyorsun..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mutlaka birileri çıkar ben sana lv30sro charı veriyim ,sen de bana lv61knight ver diyen çıkar ama asla 50+bir adam knight'a geri dönmez

umarım anlamışsınızdır..

KnightOnline'ı Küçümsemiyorum ama Silkroad ile grafik ve kurgu açısından boy ölçüşemez..

Ben 2 Sene Silkroad Oynadım,neredeyse her serverda high lv char kastım..

şuanda silkroad'ı da bıraktım..

2Moons Online çıktı 1 aydır oynuyorum.. Grafik ve kurgu açısından sro'ya bayağı bir fark attı..

demek istediğim gün geçtikçe daha iyi rpgler çıkıyor..körü körüne takılıp kalmak,disconnect ve lag,bot yada diğer saçmalıklarla uğraşmaktansa daha iyiye ve yeniye yönelmek çok daha güzeldir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 5 Mart 2007; 17:23:20 >

• bana 30 lvl yeter 0dan başlamak istemiyorum knighttanda bıktım iyice cıvığını çıkardılar koxptu dupeydi lagtı disconnectti falan iyici batırdılar knightı
  • OK BEN TAKAS YAPARIM

knight charla takas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.