Şimdi Ara

knghtın bana etkısını gormek ıın bakınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım makineni sat modamini sat kendine bak en iyi şey karköpeğidi alaskurdu yani ben ondan besliom çok tatlı ve onu köye git aradabi onunla çayırda eğlen görceksin çok harika benim köpeğim köyde dedemle kalıo:D dedemi tanımassız paticikliler birez olsada tanır.o küfürlü kuştan tanırlar neyse köpeğim orda hep köpek boğuyo:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaandeltaxcl

knıghta bagımlı oldum 4 kere hastanaye gıtttım bırakmaya calısdım bırakamadım babamdan dogum gununde shard ıstedım hala oleım sbah 5 aksam 10 da kapatıom 11 tane master carım war tutun su cılgını artık sızce ben ne yapamalıyım

offf offf coluk cocuk forumu oldu burasıda iice bence sen soğuk bi su iç sonra kendini camdan aşağı at yada biraz düşün şu açtığın konunun ne kadar gereksiz ve salakca olduğunu

• charların hepsini satıyosun.knighti siliyosun.3-5 gün zorlanır sora alışırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sarsie

Arkadaşım makineni sat modamini sat kendine bak en iyi şey karköpeğidi alaskurdu yani ben ondan besliom çok tatlı ve onu köye git aradabi onunla çayırda eğlen görceksin çok harika benim köpeğim köyde dedemle kalıo:D dedemi tanımassız paticikliler birez olsada tanır.o küfürlü kuştan tanırlar neyse köpeğim orda hep köpek boğuyo:D

hobaaa sarsie de burdaymış paticik genci özledim bea paticiki burdada maceralarını yazarsın artık birde paticike ne oldu biliorsan pm me pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycado -- 5 Ağustos 2006; 15:45:35 >
  • ben knightçıların sonu hiç iyi degil (ben dahil)
  • yav yalan ya bırakın şunu çocuk wallahi çocuk .kafayı yimemek elde değil zaten oyuna da girmiyo
  • bari 4-5 tane de de inandırıcı olsun be kardeşim..
    11miş azuhuhaha..
    Ve shard istiyosun.. ilginç
  • o kendi iradene baglı bn bırakıcam dedim cat die bıraktım kinghtı bırakınca kendini boslukta hissetceksin o sure icin kendine 1 uras bul bnm ort yuklsetme sınavı ar gunde 6-7 saat ders calısıom kendi istegimle bn böyle bıraktım sende dene 1 sey diceksen pmden söle
  • arkadastaki vaka sipemdasd lakjdaljdakf fsaşjdşajsş j vakasıdır UZAK durun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.