Şimdi Ara

Klostrofobisi Olan Var mı?(Kapalı ve dar alanda kalma korkusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar belimde bir kist var, bunun son zamanlarda ağrı yapması üzerine bende dr. gittim.

Dr. emar çektirmeye yönlendirdi, emar kısmına inince ne görüyüm daracık bir tüp bana çok dar göründü, ama tabi önce denedim,

ancak içeri çekildiğimde dirseklerim biraz değince ve içeri alınınca tanımlayamadığım ve anlayamadığım bir korku sardı ve maalesef çektiremedim.

İlk defa böyle bir sorun oluştu.Dr. sende klostrofobi var dedi, önceden hiç haberim yoktu.

Bu korkuyu yaşayıpta yenebilen arkadaşların yardımını bekliyorum , nasıl başardılar bana anlatabilirmi?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 21 Mayıs 2011; 17:16:51 >

• güncel
  • Geçmiş olsun.

iş yeirmde kulaklık veya hoperlör olmadığı için bakamadım ama belki şu linkteki sizin işinize yarayabilir veya en azından bir başlangıç noktası belirleyebilir.

http://www.burcfm.com.tr/bolum_82311-once-saglik.html

Burada bir radyoda klostrofobi ile ilgili konuşulmuş...onun kaydı var.

Umarım işinize yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cag_a_tay

Geçmiş olsun.

iş yeirmde kulaklık veya hoperlör olmadığı için bakamadım ama belki şu linkteki sizin işinize yarayabilir veya en azından bir başlangıç noktası belirleyebilir.

http://www.burcfm.com.tr/bolum_82311-once-saglik.html

Burada bir radyoda klostrofobi ile ilgili konuşulmuş...onun kaydı var.

Umarım işinize yarar

Öncelikle ilgin için sana çok teşekkür ederim.

Ancak adamlar kayıtta klostrofobi dışında herşeyden bahsetmişler. İçerikte panik atak ,agarofobi sosyal fobi vb.konular vardı.

Yokmu bilgisi olanlar arkadaşlar.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 24 Mayıs 2011; 21:58:45 >

• güncel
  • Up.Bende var hemde kicuklukten beri ama son zamanlarda tam olarak farkina vardim desem dogru olur.

Emar makinesine girmedim ama neye benzedigini biliyorum.Ayni sekilde benimde girmem soz konusu degil.

Lunaparklarda roller coster vb. aletlere binemiyorum.Aletten korkumuyorum ama oturunca etrafidan gecen seni saran kafes vb. seyler beni delirtiyor resmen.Basimdan geceni anlatiyim.Kuzenimin iknasiyla binmistim.1-2 dk sonra genc bi oglan geldi kilidi takmaya.bi takti kilidi ben deliriyorum ac diyorum acmiyor ac diyorum acmiyor, bisey olmaz diyor hiyar,en sonunda ana avrat kufredince acti tabi anladi dayak yiyicegini kendisi gitti baska bi elemani yolladi.iste ozur dileriz falan filan.hala aklimdadir o hiyarin yuzu birgun gorsem sokakta kiricam o kilidi takan ellerini.

Cocukluktan vs. gunluk yasamin heryerinden anilar var boyle ama anlat anlat bitmez.

• Bende de var ama hiç araştırmadım tedavisi vs. var mıdır..
    Psikolojik olduğunu düşünürsek, psikiyatriste görünmekte fayda var gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben marketlerde, bankalarda, avmlerde(baska yerlerde karşılaşmadım hic.) çabuk sıkılıyorum, daralıyorum, derin nefes çektiğim bile oluyor ama bu hastalığın olduğunu sanmıyorum! Yada sanmak istemiyorum:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.