Şimdi Ara

KLIPSCH RF-52 / RF-62 / RF-82 ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Dostum Ankara'da benim ev dışında Definitve dinleyebileceğin bir yer olduğunu sanmıyorum Bende zaten def olarak sadece supercube1 var diğerleri Klipsch. Dinlemek istersen müsait bir zamanda dinletebilirim. Gürellerin adresi yazayım belki başka arkadaşlarada yarar: Turan güneş bulvarı 71. sokak 4A 4. Cadde No:45

Tel: 0312 442 56 53

nazik teklifiniz için teşekkürler.ben bütün defenitive modellerini dinleyeceğim bir yer var mı onu merak etmiştim.artık niyetine girirsem src elektroniğe gidicez.öyle duruyor
  • merhaba ben forum sitesinin cokta eski uyesi değilim ama 5 yıldır sistemim var ve bicok sisitem kullandım araba piyasası gibi uzun lafın kısası stereoanfiler kadar 5,1 anfi de aynı sayılır stereo su yuksek anfilerde fazla bende klipsch 82 var gercekten mukemmel bas reflexleri cok yuksek 98 dsbel kadar anfide marantz 8500 7,1 cok meme nunum anfi alacaksan marantz denon veye shervod alabilirsin servudun yazılımı tam doğru olmaya bilir ama bu modellerin setereolarıda iyi bana göre tabi secim senin kolonları al mutlaka en az rf 62 olsun
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.