Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
57.293
Cevap
705
Favori
4.438.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manas35

    ısıtmada çektiği watt 765 dir. 13200 nominal olmasına rağmen,
    bu arada mbirol daha detaylı bilgi verir. fiyat olarakta 2100 altına alabileceğini sanmıyorum



    2000 tl ye alabilirmiyiz acaba....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser_kan55 -- 15 Ağustos 2009; 12:49:21 >
  • mıtsubishi msz-fd35VABH

    bu klimada çok süper............
  • güzel cihazda fiyat açısından değerine göre pahalı bence.
  • geçen gun ofis için aradık klimacılar 12.000 btu dediler 14 m2 odaya bu fazla değil mi?
    yoksa bize yuksek fiyatlı bir ürün ü satmaya çalışıyorlar
  • ofis için ama çok kullanılacağı kapı sürekli açılıp kapanıcak imnsalar sürekli girip çıkıcak normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ser_kan55

    quote:

    Orijinalden alıntı: manas35

    ısıtmada çektiği watt 765 dir. 13200 nominal olmasına rağmen,
    bu arada mbirol daha detaylı bilgi verir. fiyat olarakta 2100 altına alabileceğini sanmıyorum



    2000 tl ye alabilirmiyiz acaba....



    geçtiğimiz aralık- ocak aylarında 1950 tl iki taksitle alan kişilerin yazıları var forumda..... bügün eski yazıları okuyunca farkettim........... maliyeti ocakdan buyana artmamıştır heralde bu klimanın.............
  • mitsubishi , toshiba, daiken , zibro.........

    1 hafta öncesine kadar klimalar hakkında hiçbirşey bilmiyordum........... böyle devam edersem......... beni satış temsilcisi olarak işe alabilirsiniz :)

    şunu belirtmek istiyorum...... bu siteyi yapımda emeği geçen ve paylaşımlarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun.............
  • fujitsu asyb09ld bu klimayı inceledim şimdide...........bu klimada gayet güzel........ama kataloğunda ses olayından hiç bahsetmemiş........... ses durumu nasıl acaba..........

    ne yapacağız bilmiyorum böyle........... hangisini alacağız...........
  • kuşadasında, 40 metrekarelik salonuma inverter klima almak istiyorum, mitsubishi heavy yada general düşünüyorum. alacağım klimabin btu lik. iki klima arasında 800 tl lik bir fark va r. özellikleri de hemen hemen aynı. general klimayı daha fazla düşünüyorum ama kötü çkmasından korkuyorum. ayrıca general Dc motormuş, diğerlerinden farkı nedir bilgi veren olursa sevinirim.
    mitsubisi SRK71ZES1 24000 btu fiyatı 3200
    general ASHB LDZC 24000 btu fiyatı 2400

    general alırsam pişman oluryum. ısıtma amacıyla 24 saate yakın kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunkarkeser -- 16 Ağustos 2009; 23:45:47 >
  • istanbul'da oturuyoruz. 20-22 m2 salonumuz için ısınma öncelilki inverter klima bakıyoruz.salonun bir cephesi güneydoğuya bakıyor ancak önümüzdeki yeni yapılan apartmandan dolayı biraz kapandı gibi. diğer cephe iki apartman arasındaki boşluğa bakıyor.mormalde doğalgaz sobası kullanıyoruz ancak ısınmak için yüklü miktarda fatura ödüyoruz. 120-150 lira civarı olabiliyor ki biz de herkes çalışıyor akşamları yakıyoruz. bu yüzden hem yazın serinlemek hem de kışın daha konforlu ısınmak için bir klima bakıyoruz.camlar yalıtımlı değil.alt kattaki dairede kışın kalan yok.üstte kombi yanıyor. balkonun ön phesi boydan boya balkon ve kiracıyız ama 13 yıldır aynı dairede oturuyoruz daha da kalacak gibiyiz.

    alacağımız ürün max. 2000ytl (taksitli) olmalı.sessiz ve ısıtma performansı çok iyi olmalı. elektrik tüketimi de haliyle faturya max. 100 ytl fark koymalı. alet günde 6 saatten fazla çalışmayacak. doğalgaz sobası ise sökülecek. annemi ikna ettim ancak babamı ikna edemedim bu yüzden aldığımız zaman iyiki de almışız dedirtecek bir ürün olmalı.sonra bir adet de yan odaya almayı planlıyorum yoksa laptop bu sıcaklarda su kaynatmaya başlayacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunkarkeser

    kuşadasında, 40 metrekarelik salonuma inverter klima almak istiyorum, mitsubishi heavy yada general düşünüyorum. alacağım klimabin btu lik. iki klima arasında 800 tl lik bir fark va r. özellikleri de hemen hemen aynı. general klimayı daha fazla düşünüyorum ama kötü çkmasından korkuyorum. ayrıca general Dc motormuş, diğerlerinden farkı nedir bilgi veren olursa sevinirim.
    mitsubisi SRK71ZES1 24000 btu fiyatı 3200
    general ASHB LDZC 24000 btu fiyatı 2400

    general alırsam pişman oluryum. ısıtma amacıyla 24 saate yakın kullanacağım.

    General yeni cihazlarında eskisi kadar kaliteli değil düşünmeyin derim ve oraya SRK71 e gerek yok yine hyper inverter olarak SRK63ZE-S1 mükemmel şekilde yeterli olur oraya ki fiyatıda 2.600 mertebesindedir bence bunu düşünün ciddi manada mükemmel bi cihazdır sizi 10 sene hiç arkanıza bakmadan kaliteli şekilde götürür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: budak_1903

    istanbul'da oturuyoruz. 20-22 m2 salonumuz için ısınma öncelilki inverter klima bakıyoruz.salonun bir cephesi güneydoğuya bakıyor ancak önümüzdeki yeni yapılan apartmandan dolayı biraz kapandı gibi. diğer cephe iki apartman arasındaki boşluğa bakıyor.mormalde doğalgaz sobası kullanıyoruz ancak ısınmak için yüklü miktarda fatura ödüyoruz. 120-150 lira civarı olabiliyor ki biz de herkes çalışıyor akşamları yakıyoruz. bu yüzden hem yazın serinlemek hem de kışın daha konforlu ısınmak için bir klima bakıyoruz.camlar yalıtımlı değil.alt kattaki dairede kışın kalan yok.üstte kombi yanıyor. balkonun ön phesi boydan boya balkon ve kiracıyız ama 13 yıldır aynı dairede oturuyoruz daha da kalacak gibiyiz.

    alacağımız ürün max. 2000ytl (taksitli) olmalı.sessiz ve ısıtma performansı çok iyi olmalı. elektrik tüketimi de haliyle faturya max. 100 ytl fark koymalı. alet günde 6 saatten fazla çalışmayacak. doğalgaz sobası ise sökülecek. annemi ikna ettim ancak babamı ikna edemedim bu yüzden aldığımız zaman iyiki de almışız dedirtecek bir ürün olmalı.sonra bir adet de yan odaya almayı planlıyorum yoksa laptop bu sıcaklarda su kaynatmaya başlayacak.


    hocam oraya Mitusubishi heavy SRK35ZG-S veya Mitusibsih electric MSZ-GE35 cihazını düşün derim.12.000 lik inverterdir bırakın 100 tl yi oraya 50 TL bile farkettirmez.Ve çok rahat şekilde ısınır soğurusunz ki üstünüzde kombili biri olduğunu varsayarsak altınız boş olması bi dezavantajdır tabiki ısınan hava yükselir fakat 12.000 lik japon malı inverter da rahat ederseniz ki 2.000 TL taksitli rakamada rahatlıkla alabilirsiniz bu cihazları.




  • cevap için teşekürler:
    salon amerikan mutfak ve cam sayısı fazla, öncephe 6m sürgülü cam ve tek camlı pvc. biraz büyük bir klima alarak sorun yaşamak istemiyorum. evde bir tane bebek var onun sağlığı önemli. şunu da eklmeke isterim general klimayıda iklimsa satıyor. ama verimli olmayacaksa 800 tl fazla verip mitsibushi almak daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunkarkeser -- 17 Ağustos 2009; 12:39:18 >
  • general klimayı iklimsa satıyorda mitsubishiyi iklimsadan değil AIRFEL bayisinden almanızı öneririm.2009 itibariyle disbiritörlükleri alındı ellerinden mitsubishi nin ellerindeki stokları eritiyorlar.İlerde ne olacağı belli değil açıkçası.SRK63 yinede yeter dediğiniz yere ama tabi 71ZE-S maddi yönden sıkıntı yaratmıcaksa artık mükemmel in son noktası olur oraya.Birde ödeme nakitmi vadelimi 3.200



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eina -- 17 Ağustos 2009; 12:59:47 >
  • iki mitsudan başka öneri varsa da bakabiliriz. asıl amaç ısınmak olacağından yaz sonu kampanyaları ile almayı planlıyoruz yani acil bir durum yok.

    bir de istanbul'da uygun fiyat bulabileceğimiz bir yer var mı.genelde böyle şeyler için vakit ayırmayı ve gezmeyi severim.

    bu arada general markası nasıldır. eer ve cop değerleri mitsular kadar olmasa da iyi değerlerde ve A sınıfı fiyatı da uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 17 Ağustos 2009; 13:40:45 >
  • mitsubishi 12 ay vade ocak ayında başlıyor (3200tl). bayinin söylediğine göre artık mitsubishi çift distrübütör ile çalışacakmış. şu anda bulunduğum yerde airfell yok sanırım yalnızca iklimsavar(konya). 30 eylülde kdv indirimi biteceği için bu tarihe kadar klimayı almalıyım sonrasında 500-600 lira fazla ödemek istemiyorum. bu arada 24 lük inverter mitsubishi klima için bu fiyat iyi mi.
  • http://sepet.com.tr/asp/show_stock.asp?product=FT%20XS%2035

    http://sepet.com.tr/asp/show_stock.asp?product=S-1735

    bu linlerdeki klimalar nasıldır.özellikle daikin fiyatı ile dikkatimi çekti. zibro ise buarada çok övülüyor fiyatıda uygun ancak montaj-servis durumu nasıldır.ayrıca site güveniliği de nasıldır?
    bu arada toshiba ras10 inverter 12.000 btu için 1400ytl fiyat aldım.bu fiyata 7 taksit yapılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 17 Ağustos 2009; 14:35:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunkarkeser

    mitsubishi 12 ay vade ocak ayında başlıyor (3200tl). bayinin söylediğine göre artık mitsubishi çift distrübütör ile çalışacakmış. şu anda bulunduğum yerde airfell yok sanırım yalnızca iklimsavar(konya). 30 eylülde kdv indirimi biteceği için bu tarihe kadar klimayı almalıyım sonrasında 500-600 lira fazla ödemek istemiyorum. bu arada 24 lük inverter mitsubishi klima için bu fiyat iyi mi.


    yok öyle bişey şu anlık çift disbiritör diye Mitsubishi nin Türkiye disbiritörü AIRFEL , iklimsa nın ümidi o ama bu ay içinde japonlar türkiye ye gelip tam olarak disbiritörlüğün bittiğini söyliyecek bu aralar gelicek sanırım ama bölge tam bişey demiyor geleceği zaman olarak.KDV indirimi diye bi indirim mevcut değildir şu anki mitsubishi cihazlarında satış stratejisinden ibarettir fiyatlarda şuanlık bi oynama olmıcak ki o kadar bi oynama hiçbi zaman olmaz hiç olmadı aynı fiyatta başka ilden göndertilir sıkıntı olmaz dert etmeyin sakın.Ama fiyat olarak 3.000 3.100 e kadar çekebilirsiniz zorlayın bayinizi saygılar.




  • LG
  • ilgiye teşekürler airfell e bakacağım, bulursam oadan alırım klimayı
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.