Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
57.230
Cevap
703
Favori
4.431.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17291730173117321733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sigma klima icin ne dersiniz? İki tane 12.000 lik klima alcam..kiraciyim..:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memedince

    Sigma klima icin ne dersiniz? İki tane 12.000 lik klima alcam..kiraciyim..:(

    alınır.
  • Sigma hakkinda pek bilgi yok. Tecrubelerinizi paylasir misiniz? Benim icin onemli olan sogutma ve sessizlik..kiraci oldugum icin cok acilmak istemiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memedince kullanıcısına yanıt
    Kullanici degilim, sokup inceleme sansim da olmadi bu nedenle benim verecegim bilgi nokta atisi olmaz. Sadece calisan bir kac tanesini yuzeysel inceledim ki gordugum kadariyla sessizdi hem ic hem diş.



    Gerçek kullanici yorumlari cok onemlidir bu nedenle gecenlerde de bir konuda "iste gercek kullanici yorumu ne guzel" yazmistim. Sanirim ogretmen bir arkadasimizdi.



    Buraya da markanin kullanicilari yazarsa cok daha saglikli bilgi olur dusuncesindeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memedince kullanıcısına yanıt
    Okulumuzda öğretmenler odasında ve kütüphanede ısıtma amaçlı Sigma SGM24INVDME kullanıyoruz. 24.000 BTU olduğundan fanı geniş alanlara üflemek sebebiyle kuvvetli, haliyle de sesli. 24'lük cihazların kaderi bu sanırım. Yalnız dış ünitenin sessiz olduğunu söyleyebilirim. Kütüphanedeyken bile sadece iç ünitenin sesini duydum. Düşük kapasiteli cihazların daha sessiz olacağı kesin ama Sigma'nın bu modelinden başka bi modelini kullanmadığımdan dolayı net bir şey söylemek istemiyorum.
    Isıtmasından memnun olduğumuzdan dolayı soğutmada da aynı memnuniyeti bize sağlayacaktır. Uygun alana uygun koşullar sağlandığında her klima soğutacaktır. Önemli olan soğutma ise endişelenmeyin.




  • Ado kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, sadece kullanma fırsatı bulduğum ürünler hakkında olumlu ve olumsuz fikirlerimi paylaşıyorum. Gerisi alacak olanların kararı.
  • Tv altyazıda reklamında geçtiğine göre arçelik klimalarda peşin fiyatına 12 taksit kampanyası başlatmış.Bilgisi olan varmı? Mesela internet sitelerinde arçelik 09300 ve 09330 kodlu klimaları 1902 ve 2079 Tl. Bunlar üzerinden 12 taksit yapılacaksa bence gayet uygun fiyat gibi duruyor.
  • Arçelik'in sitesinde kampanya hakkında bilgi var. ÖTV indirimi de dahil olarak peşin fiyatına World karta 12 taksit imkanı sunuyormuş. Bu ayın sonuna kadar vakit var. Zaten ÖTV indirimi de bu ayın sonu bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beko 31830 veya Arçelik 18330 ile ilgili bilgisi olan varmı? taksitli 2900 TL ye buldum.

    18.000 inverter 3000 tl bütçe tavsiyeniz var mı? Lg sirius smart istiyordum ancak antalya'da servis sıkıntısından dolayı vazgeçtim
  • fromelf kullanıcısına yanıt
    LG'nin Antalya'da nasıl bir servis sıkıntısı olduğunu paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    Aslında servisten çok satış sıkıntısı var. LG Sirius Smart Inverter 18.000 lik klima baktım, lg merkezi arıyorum biz nerede satılır bilemeyiz diyorlar lg satıcıların numalarını veriyorlar, onları arıyorum kimisi kapanmış kimisi biz distrübitör değiliz sirius sadece distribütörlerde var diyorlar.
  • fromelf kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Başka bi konuda arkadaş atalay teknik diye bi yerden bahsetmişti, bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka önermeye girsek işin içinden çıkamayız gibi, bir de koşulları, ne amaçla kullanılacağını bilmediğimizden dolayı. Antalya'da soğutma amaçlı eve alınıyorsa Arçelik-Beko'nun iş göreceğini düşünüyorum. LG teknolojisiyle burada montajlanıyorlar diye duydum. (Kendi klimamın da kapağını açtığımda iç ünite motorunun üzerinde "LG Electronics" markasını gördüm. )



    Alüminyum/bakır boru olayına takılıyorsanız bu ürünler alüminyum boru, kondanser, evaporatör kullanıyor. Benim çok fazla bi' bilgim yok hissedilecek kadar performans düşüşü/artışı yaşatıyor mu ama belirtmek istedim. Eksik olarak nitelendirilirse eksiği bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • izmir de güney cephe yazın çok ışık alan oturma odam için (14 m2) 9000btu luk maximum 1700 tl ye klima bakıyorum. bu konuda tavsiyeniz neolur? şu an aklımda baymak var 5 yıl garantisinden dolayı iyi bi tercih olur mu teşekkürler..
  • kenan1335 K kullanıcısına yanıt
    Servis konusunda guvenebileceginiz bir lokasyondaysaniz olabilir tabi. Gecen yaz bu uzun garantisi icin onerilen bu klimadan servis yonunde yogun sikayet oldugunu gozardi etmeyiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce hangisi?



    1-) Mitsubishi SRK 50 ZS-S fiyat 4600 tl

    2-)LG AS-W186K1R0 Sirius Deluxe A++ 18000 Btu/h Inverter Klima

    3-) LG ES-W186K3A0 A++ 18000 BTU/h Smart Inverter Klima 3500 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırmam gerekicek servis olayını ama baymak servisini kndim seçebilir miyim acaba? bugün gittiğim bi yerde carrier 42QHF009DST modelini 1790 tl ye önerdi. f/p nasıl acaba alınır mı..
  • mubil M kullanıcısına yanıt
    Eğer önceliğim ısıtma ise; mekanda ısı kaybı oluşturacak noktalar varsa MHI SRK50ZS-S, yoksa LG ES-W186K3A0 düşünürdüm. Öncelik soğutma ise ikisi de iş görür zaten. Bu yüzden de LG seçerdim, fazla para vermeye gerek yok.
    Alüminyum boru performansa düşüş/artış olarak etki ediyor mu bilemem ama bakır boru kullanan LG'nin Smart Inverter modeli varken diğer modelini es geçebilirsiniz.
    ME ve MHI firmaları forumda çok tartışıldı hangisi daha üstün diye anca iki firmanın da ürünlerinin üst segment cihazlar olduğu şüphesiz. Uygun koşullar sağlandığında LG'nin iş göreceğini düşünüyorum.
  • unreleased kullanıcısına yanıt
    Başka markalarla kapışacaklarsa ME ve MHI diğer markaları döver (Ama MHI vs DAIKIN tartışılır)

    Kendi aralarında kapışacaklarsa ME MHI yı fena pataklar
  • Lg sirius smart inverter yeni serilerinde iç ve dış ünitede smart inverter ibaresi var. Bakır olan seri. Alacak olan arkadaşlar buna dikkat etsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17291730173117321733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.