Bildirim
klima kompresörü kitlenmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sorun kompresörde ise değişirseniz neden sorun çözülmesinki.Belki rulmanı falan kitlenmiştir.Yeni komp. sağlamsa iyi bir ustaya taktırıp vakum yaptırıp gaz bastırın.Rahat rahat kullanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Compacterzurum
sorun kompresörde ise değişirseniz neden sorun çözülmesinki.Belki rulmanı falan kitlenmiştir.Yeni komp. sağlamsa iyi bir ustaya taktırıp vakum yaptırıp gaz bastırın.Rahat rahat kullanın.
Hocam olur mu diye sormamın sebebi yeni kompresör 300 400 lira iken bu adam niye tamire 700tl dedi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Vezirr07
quote:
sorun kompresörde ise değişirseniz neden sorun çözülmesinki.Belki rulmanı falan kitlenmiştir.Yeni komp. sağlamsa iyi bir ustaya taktırıp vakum yaptırıp gaz bastırın.Rahat rahat kullanın.
Hocam olur mu diye sormamın sebebi yeni kompresör 300 400 lira iken bu adam niye tamire 700tl dedi?
adama bir kere el işçiliği veriyorsunuz.Ki adam Allah bilir kaç lira saymıştır.İşçiliği takip eden şeyler vakum,gaz basımı, bilya sibop,bilumum bakım malzemeleri.Yenisini takmak daha ucuza gelir.Galiba bu parçayı bulamayacağınızı falan sanmış olabilir.
-
quote:
quote:
quote:
Hocam olur mu diye sormamın sebebi yeni kompresör 300 400 lira iken bu adam niye tamire 700tl dedi?
adama bir kere el işçiliği veriyorsunuz.Ki adam Allah bilir kaç lira saymıştır.İşçiliği takip eden şeyler vakum,gaz basımı, bilya sibop,bilumum bakım malzemeleri.Yenisini takmak daha ucuza gelir.Galiba bu parçayı bulamayacağınızı falan sanmış olabilir.
Hocam adam tanıdık birde
-
mantıklı olanı alıp yeniyi takmak.400 e bulduğunuz çıkmamı,sıfırmı? -
quote:
mantıklı olanı alıp yeniyi takmak.400 e bulduğunuz çıkmamı,sıfırmı?
çıkma hocam bunun sıfırını nerden bulalımAraç 86 model
-
klima kompresörü değişince klima radyatörü değişiyor, omple sistem temizliği fln,, başka işler de var. yetkili servis 2000 tl demişti. ben de 800 tlye yaptırdım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: jowood1
klima kompresörü değişince klima radyatörü değişiyor, omple sistem temizliği fln,, başka işler de var. yetkili servis 2000 tl demişti. ben de 800 tlye yaptırdım..
Ben aracı sanayiye götürdüm mercedes servisine verecek param olsa satar kedi göz alırım -
quote:
quote:
olur hocam pisikopatın biri saklamış elinde olabilir.Çıkmanın temizliği önemli.
-
quote:
quote:
quote:
olur hocam pisikopatın biri saklamış elinde olabilir.Çıkmanın temizliği önemli.
Yok hocam öyle değil ben çıkma parçayı çok almıştım mesela arabaya arkadan kayıyolarAdamda kalan parçaları satıyo
Biraz eski araç olduğu için bayağı bi işiriyolar fiyatlarıda. Adamın biri aracın içindeki kapı kolunun tanesine 200tl dedi
-
yuh be 200 lirayada kapı kolu olmazkiAltınmı bu mübarek. -
quote:
yuh be 200 lirayada kapı kolu olmazkiAltınmı bu mübarek.
Arabayı satıcak olursam parçalayıp satıcam -
merhaba,
Konu açılalı 2 yıl olmuş,
Kompresörünüz değişti mi, sorunu nasıl çözdünüz,
Sizdeki sorun tam olarak ne çıktı sonunda?
Benim Opel Astra H-2008 aracımda 850tl klima onarımı(bobin değişimi+filtre temizliği) sonrası yeniden klima çalışmamaya başladı,
Aracı kontrol ettirdiğim 2 servis de kompresör-kondansör değişimi olması gerektiğini belirttiler.
Bu da yaklaşık 4-5bin liralık bir bedele denk geliyor, buna benzer sorun yaşayıp tamirini yaptıran oldu mu hiç ve ne kadara-nereye yaptırdınız paylaşırsanız sevinirim.
Not:İzmirdeyim ama ne kadara ve nasıl yapıldığını paylaşırsanız da gayet yararlı olur.
Tsk,
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavaliere48 -- 31 Ağustos 2015; 22:47:03 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X