Şimdi Ara

klima için yardım edin beko lg klima (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Richy

selam 1,5 yıldır lg beko'nun 7600 modelini kullanıyorum ve istanbul şişli'de oturuyorum. o karlı günlerde bile hiçbir ısıtma sorunu yaşatmadı. fakat ben motoru havalandırma boşluğuna taktırtmıştım belki onunda etkisi olabilir. günde ort. 8 saatlik kullanımda herşey dahil 70-80 ytl fatura ödedim. fiyat/performans olarak alınabilecek en iyi klima bana göre. fakat tabi parana göre daha iyi markalarda var (panasonic, mitsubishi gibi). lg klimalar üzerine yaklaşık 5 yıllık kullanım deneyimim var. bundan önce arçelik inverter (yani yine lg) kullanıyordum tam 4 kere arıza yaptı ve yenisiyle değiştirdiler. servis olarak türkiye'de daha iyi hizmet veren bir servis bulabileceğini sanmıyorum...

aynı ürün bendede var,dış üniteyi iyi bir yere taktırmışsın bunun etkisi tabii olur bendeki'de iç balkonda fazla dışarıyla alakalı degil ama bana elektrik fazla geliyor daıkınla karşılaştırdıgımda birde şu atasözü var insanlar daha iyisiyle karşılaşıncaya kadar elindekinin en iyisi oldugunu sanırmış beko,arçelik 3. sınıf bir klimadır vestel 5.sınıf herşeyin bir degeri vardır ayak ve yorgan meselesi saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 22 Temmuz 2006; 21:33:07 >

• KUSRA BAKMAYIN CEVAP YAZAMADIM HEMEN.. TATİLDEYDİM OYÜZDEN FAZLA KULLANMA SANSIM OLMADI HENÜZ KLİMAYI. SADECE BİR KERE KULLANDIM ONDANDA GAYET MEMNUNUM. ODANIN KAPISIN ACTIM KORİDOR BİLE SOGUDU:)

EKSİ ÖZELLİKLERİ, DIS GÖRÜNÜS ESTETİK DEĞİL COK. BİRAZ ESKİ MODELMİS GİBİ GÖZÜKÜYOR. BUNUN DISINDA DİJİTAL EKRANI YOK YANİ KAC DERECEDE OLDUGUNU ANCAK UZAKTAN KUMANDAYA BAKIP ANLIYABİLİYORSUN.
    BİDE ARCELİK VE KOLARDAKİ O YAN ÖZELLİKLER YOK NEYAZIKKİ (BİLMİYORUM ONLARDA NEKADAR İSE YARIYOR AMA) NEOPLASMA GİBİ..

BİRAZ DAHA KULLANDIKTAN SONRA YORUMLARIN DAHA SAĞLIKLI OLUR HERALDE.
    BU ARADA GÜRCAN BEY COK İYİ ÖZELLİKLERİ VAR DİYE YAMIS. HENÜZ KİTAPCIĞINI OKUMA FIRSATIM OLMADI AMA NELER ACABA BUNLAR??

VE SON OLARAK YATAK ODASINDA ARCELİK SALONDA ELEKTRA AYNI ANDA ACTIM. İCERİSİ MİS GİBİ OLDU

• quote:

Orjinalden alıntı: apollo79

KUSRA BAKMAYIN CEVAP YAZAMADIM HEMEN.. TATİLDEYDİM OYÜZDEN FAZLA KULLANMA SANSIM OLMADI HENÜZ KLİMAYI. SADECE BİR KERE KULLANDIM ONDANDA GAYET MEMNUNUM. ODANIN KAPISIN ACTIM KORİDOR BİLE SOGUDU:)

EKSİ ÖZELLİKLERİ, DIS GÖRÜNÜS ESTETİK DEĞİL COK. BİRAZ ESKİ MODELMİS GİBİ GÖZÜKÜYOR. BUNUN DISINDA DİJİTAL EKRANI YOK YANİ KAC DERECEDE OLDUGUNU ANCAK UZAKTAN KUMANDAYA BAKIP ANLIYABİLİYORSUN.
    BİDE ARCELİK VE KOLARDAKİ O YAN ÖZELLİKLER YOK NEYAZIKKİ (BİLMİYORUM ONLARDA NEKADAR İSE YARIYOR AMA) NEOPLASMA GİBİ..

BİRAZ DAHA KULLANDIKTAN SONRA YORUMLARIN DAHA SAĞLIKLI OLUR HERALDE.
    BU ARADA GÜRCAN BEY COK İYİ ÖZELLİKLERİ VAR DİYE YAMIS. HENÜZ KİTAPCIĞINI OKUMA FIRSATIM OLMADI AMA NELER ACABA BUNLAR??

VE SON OLARAK YATAK ODASINDA ARCELİK SALONDA ELEKTRA AYNI ANDA ACTIM. İCERİSİ MİS GİBİ OLDU

kullanam kulavuzunu okudukça anlayacaksın mesela ı feel modu sizin bulundugunuz yeri hissetme ve size göre çalışma özellikle kışın anlayacaksın beko ve elektra farkını ayrıca görüntüye aldanma mielede takoz gibi çamaşır makinesi ama dünyada bir numara genede diyorum en iyi klima ınverter saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 25 Temmuz 2006; 10:40:47 >

• apollo 79 arkadaş o plazma özelligi bekolarda hiç bir işe yaramıyor sadece aldatmaca sadece panasonic ve elektralardaki dışardan hava alma verme işe yarar yoksa içerdeki havayı bekolar geri sana veriyor kafana takma ikisini mukayese et senelerce hangisi çalışacak bakalım
  • ben sana japon markası almanı öneririm.bende sanyo var problemi olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.