Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.745
Cevap
299
Favori
357.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabi ben yemem😀 bana attıkları dış ünite 47 kg piyasa da olan 32 kg.

bir kere boru çapı 1/4 ,1/2 yani kesinlikle küçük kalorili kompresör kullanılmış zaten 18 lik ile aynı.

birtek kullanılan gaz miktarına ulaşamadım.

malesef bende herkesin tavsiye ettiği gibi airfell yada kaira alıcam. en azından arkasında daikin Türkiye var.

Airfell de kullanılan gaz miktarı 1.42 gr. bakıyorum çoğu markada daha düşük Arçelik grubu bile 1.1 kg.

dediğim gibi fujiplus araştırmamım tek nedeni fiyat /performans oluşu ve bana attıkları klavuzdaki gerçekten iyi değerler.Hatta klavuza göre airfell den bile daha performanslı görünüyordu.Özellikle sessizliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

garanti ile birleştirin 750 daha gelir

Bu ay içerisinde klima almak istiyorum ancak ciddi arada kalmış durumdayım. Salonumuz 35-37 m2 ve duvarların %50si cam, ek olarak da binada yalıtım bulunmuyor. 18000 btu alan kullanıcıların bazılarından performans konusunda hüsran yorumları okudum. Bu durum markadan markaya değişen bir durum mudur? Yoksa benim şartlarımda gerçekten 18000 yetersiz mi kalacaktır? 18 alıp parayı çöpe atmak istemiyorum, aynı şekilde boş yere de 24 alıp fazla para vermek istemiyorum; aralarında ciddi fiyat farkı bulunuyor. Düşündüğüm marka da TCL, şu an için fiyatı en makul görünen o gibi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.