Arkadaşlar selamlar, 18000 btu bir klima bakyorum. Bütçem cok yok. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce bunlardan hangisi alınır? Bu fiyatlar civarında başka öneriniz varsa öğrenmek isterim. Teşekkürler. Windsor 182 A++ 18000 BTU Duvar Tipi Klima Fiyatı https://www.hepsiburada.com/windsor-182-a-18000-btu-duvar-tipi-klima-p-HBCV000063FP39?ftid=dpelpafzj9giswjf&magaza=ANZ+Teknoloji&url_src=ios-product-detail |
Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (147. sayfa)

-
-
Merhabalar, tam olarak bütçeniz nedir bilmiyorum ama Kaira, Airfel, Bosch CL2000U modellerinden birini de tercih edebilirsiniz. Listenizdeki cihazlar arasından da kesinlikle Altus'u almak daha mantıklı. Arçelik - LG ortak üretim olup kalitesi fena değildir. Sadece tüketim olarak önerdiğim modellerden biraz daha geride kalır. Bir de montajda alüminyum boru kullanılır ve bakır boru için ekstra ücret ödersiniz. @ylmzknn
-
ikisi aynı fiyatsa altus daha mantıklı ben aldığımda arada çok fark vardı windsor aldım bikaç kez kullandım f/p ürünü bi sorun görmedim
-
İhtiyaca göre değişir tabi ki ancak yeni klima alacak arkadaşlara önerim kesinlikle wifi modüllü klima almalarıdır.
Örneğin kullandığım Kaira klima salonda çalışırken gece kapatmak istediğimde yatak odasından kalkmadan kapatabiliyorum. Yada dışarıdasınız eve gelmeden çalıştırmak istersiniz. Yada gece çalıştırdınız sürekli çalışması size fazla gelir. Programdan 1 saat çalıştır 1 saat durdur yaparsınız.
Bu özellikleri göz ardı etmeyin derim.
-
Ne olursa olsun güvenip alamam. 23 bin TL'ye kaira 12000BTU'luk satıldı geçen akşam. İndirim bekler ondan alırım hem garantili hem sıfır cihazım olur
-
Geçen sene 23,5K ya almıştım. Hala o fiyatlara satılabiliyor.Yaz gelmeden alınmalı mutlaka.
-
Ne zaman satıldı hocam kaçırmışım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161156154
Hocam 1 hafta önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun 33 bine midea 12 lik aldim kendi bayisinden. Bakalım nasıl çıkacak çok övülüyordu.@J.Astb33 hocama da teşekkür ederim yardımcı oldu sagolsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 24 Nisan 2025; 15:28:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun cihazınız, güzel günlerde kullanın. @4KabileReisi
-
Hayırlı olsun. Peşin mi aldınız yoksa 33 bin tl taksitli fiyatı mı?
6 taksitli. Bayiler arasi ciddi fiyat farkı var. Fg europe sitesinde 40 bin civarı gözüküyor ürün. Ama bayiler daha aşağısına satıyor. Benim sorduğum 3 bayiide fiyatlar: 33, 36 ve 40 bin idi. Taksitli fiyatları bunlar. Bayiler isterse 40in altına satabilir hatta çoğu öyle satıyor. O yuzden bunlar resmi rakamlar gibi yalanlara inanmayın bana da söylediler aynisini. Pazarlikla ciddi oranda daha da indirirsiniz. Cihaz internette 28 bine de satiliyor ama montaj ucreri bakır boru ücreti vs derken 33 civarına geliyor zaten. Ve internetten aldığınız cihaza fg europe garanti vermiyor. Cihazın 6-8 senelik garantisi çöp olur. Riske girmeye değmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 24 Nisan 2025; 21:26:29 >
Hocam Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun.Hangi ürünü aldınız ve kurulum vs. için ekstra ücret aldılar mı? Paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Saygılarımla.
-
Extreme save aldim hocam 12 binlik. Kendj bayis oldugu icin ucret almadiar kurulum icin i
Bosch CL2000U için bosh satıcısı çinde üretiliyor dedi. Bosch CL2001 taylandda üretiliyor onu al dedi. Bir de internet fiyatını gösterdiğimde onlar montaj hariç yoksa 30 a geliyor. Biz 31 e satıyoruz. Dış ünite kargoda iyi taşınmazsa sıkıntı falan dedi. Ne dersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Altus aldım, memnunum, çalışıyor, vestelden iyidir.
Rica minnet vakum yaptırdım, siz de yaptırın.
Servis yaygın ama nazlı, deldikleri yerleri ben doldurdum, borunun yalıtımı eksik kalmış, ben tamamladım, gidere giden boru kısa kalmış, ben uzattım vs.
-
Model numarasını bilemem ama montaj hariç kısmını sallamış bayi. İnternetten aldığın ürün montaj hariç yazmadığı sürece montaj dahildir. Ürün geldikten sonra kurulum için kayıt oluşturur ücretsiz kurdurursun.
-
HB Visa 2000TL indirimi gelirse güzel bir makine 21.000TL'ye düşecek takipte kalmak lazım. Eksisi wifi yok.
-
İç modülün üreticisini biliyormusunuz, hb visa 2000 tl indirimi yakında gelecek mi acaba
-
Teknik özelliklerde iç modülün markası yazmıyor muhtemelen manisada üretiliyordur. Dış ünite hitachi.
Hb vize indirimi belli olmuyor haftada 1 olduğu oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X