Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.779
Cevap
242
Favori
283.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guven35

quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar Samsung İnverter Klimalarda kampanya yapmış.
    Benim Klimaya ihtiyacım var. Fakat pek bilgim yok.
    20 metrekare güneşi çok az gören, zemin kat için 12000 Btu Samsung Maldives İnverter klima almak istiyorum.
    Sizce yeterli mi?
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=DAPEVB&k3=sogutucular

arkadasım o klima metro da 1259 tl ayrıca advantage ye yuzde 10 chip veriyor 1259-125= 1134 tl ye gelıyor

Siz yanlış bakıyorsunuz. 9000 Btu olanı 1259 TL.
    Ayrıca Halk Bankasının Advantage kartına Puan vermiyor.

evt yaa 9000 btu 1259 du.yenı bakmadım bır kac gun once bakmsıtım.12 lık dıye aklımda kalmıs.

• İZMİRDE SAMSUNG BORACAY 9000 BTU NAKİT 699 TL YE VARMIŞ.YARIN ARKADAŞLA BAKACAĞIM DEDİĞİ GİBİYSE SICAK FIRSAT AÇACAGIM.ÇÜNKÜ İYİ FİYAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 20 Haziran 2012; 21:54:38 >
  • Boracay inverter değil. Yine de iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

Boracay inverter değil. Yine de iyi fiyat.

ARKADASIN DEDİĞİNE GÖRE O MAODELDE VARMIS AMA GENE DE SORACAGIM.DİĞER MODELLERİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLaL !

hızlı alda 899 tl

bugün öğleyin baktığımda daha yüksekti sanırım fiyatı yanılıyormuyum başka gören varmıydı sanki 960lı gibi hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

quote:

quote:

quote:

quote:

bende halkalı arenapark kipadan altus alk 5120/5121 modelini 720 tl ye montaj dahil aldım. arçelik servisi bugün gelip montajını yaptı. akşam eve gidince deneyip yorum yazıcam. ben altusu alırken 699 tl ye seg 12000 btu da vardı. ama arçelik vestelden sıcak geldi

not: geçen hafta yüzde 20 indirim kampanyası vardı altus için. o sırada aldım. birde 12000 lik son klimaydı aldığım.

aarçelikteki modellerle birebir olma ihtimali var mıdır? yani aynı model, aynı malzeme farklı marka basılması durumu.

aynen öyle. kullanma klavuzu ve teknik bilgileri dahil aynı. linkteki ürünle aynı özelliklerde ve görünümde.

dün akşam kullanma imkanı buldum. iç ünite biraz sesli ama görevini yapıyor. aşağı yukarı 20 metrekare izolasyonlu odada problem yok. daha sessiz bir klima olarak samsung boracay modellerine bakmanızı tavsiye ederim. fiyat tabiki pahalı fakat karşılığını veriyor. bir yakınım kullanıyor ordan biliyorum.

tesekkurler. acaba inverter modellerinde de ayni durum var midir? arcelik-lg inverter ler fena degiller, altus birebir ayni olsa arcelik marka ve bayi marjini odemekten kurtuluruz.

altus marka klimanın inverter modeli yok sanırım. webte biraz araştırırsanız olmadığını görürsünüz. altus uygun fiyatlı klimalar için arçeliğin yan markası gibi bir şey sanırım. vestel ve seg gibi. ilerde her teknoloji gibi inverter özelliğide yaygınlaştığında ve ucuzladığında altusunda inverter modellerini görebiliriz diye düşünüyorum.

Evet bugün biraz araştırdım altus da inverter yok.

18bin btu en ucuz 1170 tl ye buldum.
    Servis standart dışı montaj için ek ücert talep ediyor.

Samsujng boracay da uygun fiyatlı, 1200 tl civarına bulursam onu da bi değerlendiricem.

Samsung boracay kullanan, yada kullanıcı yorumları hakkında fikir sahibi var mı? Arçeliğe göre daha mı sessizdir yada daha kalitelidir diyebilir miyiz?

Inverter klima düşünmüyorum artık.

samsung boracay de dış ünite plastik türü bir malzemeden yapılmış. bu yüzdenmidir bilmem çok sessiz. iç üniteside altustan (ki arçelikle aynı) ve iş yerimde kullandığım baymak elite 12000 lik klimadan kesinlikle çok daha sessiz. uygun fiyata markası belli bir ürün istiyorsanız bence samsung boracay en iyi seçim olur.

birde şunu söylemek isterim bu tür konfor amaçlı ürünlerde verdiğiniz paraya acımayın. bir kere alır rahat edersiniz. yada keşke dersiniz. ben kiracı olduğumdan fazla pahalı bir şey almıyayım dedim ama şimdi altusun sesini duyduktan sonra bir miktar pişmanım

• Merhaba ben de 18000 lik araştırdım gree gayet güzel makine

koctas ta satılıyor su an antalyada kalmamis hatta
  • arkadaşlar eni 3 metre boyu 3.5 metre yüksekliği 2.5 metre olan bir odaya kaç btu luk klima almam gerekir. geçen kipada baktım seg 9 bin btu 599 12 bin btu luk ise 699 idi ama montaj yok onun için vazgeçtim. montaj dahil olan önerileriniz nedir ? ankaradayım
  • arkadaşlar mersinde yaşıyorum mersin sıcağı malüm yanıyor mübarek!!!!! ve bizim emektar vadesini tamamladı yeni bi klima ihtiyacı ortaya çıktı öneride bulunabilir misiniz 12binlik olması lazım klimadan fazla anlamam hangisi iyi hangisi kötü önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessiz_avci

arkadaşlar eni 3 metre boyu 3.5 metre yüksekliği 2.5 metre olan bir odaya kaç btu luk klima almam gerekir. geçen kipada baktım seg 9 bin btu 599 12 bin btu luk ise 699 idi ama montaj yok onun için vazgeçtim. montaj dahil olan önerileriniz nedir ? ankaradayım

hocam 9bin btu fazlasıyla işinizi görür, 12bin olanlara hiç bakmayın bile.
  • Bende Siemens siyah panel bir klima modeli beğenmiştim onu almak istiyorum..Siemens klimalar genel olarak nasıldır??Birde bu inverter tam olarak ne demektir??İnverter çok önemli bir özellik midir??

Kullanılması planlanan oda 28 metrekare salon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semioli

Bende Siemens siyah panel bir klima modeli beğenmiştim onu almak istiyorum..Siemens klimalar genel olarak nasıldır??Birde bu inverter tam olarak ne demektir??İnverter çok önemli bir özellik midir??

Kullanılması planlanan oda 28 metrekare salon..

Akrabalarda var sogutmada sıkıntı yok ama ısıtmada cok ses yapıyor.Sogutmada da ses yapıyor gerçi.Mitsubishilerin yanında motor gibi.
  • Geçen hafta 600-900 tl aralığında bir klima almak için birçok modeli inceledim. Koçtaş'ın kendi markası Blyss'in 9.000 BTU 649 TL, yine Koçtaş'ta Rubenis 9000 BTU 699 TL idi. Ücretsiz montajla.

Bauhaus'ta 599 TL'ye Baxi vardı 9000 BTU. Ama onlarda 100 TL montaj istiyorlar. Yine 699 yaptı.

Sonrasında Arçelik'ten peşin 90030 modeli 850 TL'ye aldım. Normal fiyatı 940 TL gibi. Akakce'de 880 en ucuz. 850 TL'ye bayisinden aldım. 3 yıl garantili.

Eğer ucuz bir ürün istiyorsanız 100-150 TL daha verin, Türkiye'de üretilmiş, parçaları ucuz olan, servis ağı geniş yerli markaları tercih edin. Çin'de üretilenlerin parça sorunu olabilir. Baxi klimamızın kartı bozuldu. Adamlar 350-400 TL masraf çıkardı. Gittik Arçelik'i aldık.

Ürün bu:

• quote:

Orijinalden alıntı: kampanyaci

Geçen hafta 600-900 tl aralığında bir klima almak için birçok modeli inceledim. Koçtaş'ın kendi markası Blyss'in 9.000 BTU 649 TL, yine Koçtaş'ta Rubenis 9000 BTU 699 TL idi. Ücretsiz montajla.

Bauhaus'ta 599 TL'ye Baxi vardı 9000 BTU. Ama onlarda 100 TL montaj istiyorlar. Yine 699 yaptı.

Sonrasında Arçelik'ten peşin 90030 modeli 850 TL'ye aldım. Normal fiyatı 940 TL gibi. Akakce'de 880 en ucuz. 850 TL'ye bayisinden aldım. 3 yıl garantili.

Eğer ucuz bir ürün istiyorsanız 100-150 TL daha verin, Türkiye'de üretilmiş, parçaları ucuz olan, servis ağı geniş yerli markaları tercih edin. Çin'de üretilenlerin parça sorunu olabilir. Baxi klimamızın kartı bozuldu. Adamlar 350-400 TL masraf çıkardı. Gittik Arçelik'i aldık.

Ürün bu:

Kartı tamir ettirebilirdiniz.50-100 tl fiyat aralığında.Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

quote:

Orijinalden alıntı: kampanyaci

Geçen hafta 600-900 tl aralığında bir klima almak için birçok modeli inceledim. Koçtaş'ın kendi markası Blyss'in 9.000 BTU 649 TL, yine Koçtaş'ta Rubenis 9000 BTU 699 TL idi. Ücretsiz montajla.

Ürün bu:

Kartı tamir ettirebilirdiniz.50-100 tl fiyat aralığında.Güle güle kullanın.

Hem baymak servisi, hem de bagimsiz servis 350-400 tl fiyat cikardi. Bu fiyatlari duyunca 6 yillik klimadan hayir gelmez dedim ve yenisini aldim.

Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klimadan hic anlamam, LG ES H1264SA3 12000 BTU nasildir arkadaslar? Kliksa'da toplam 999 TL - World'e %10 puan veriyor. Salona taktirmayi planliyorum ama dis unite balkonda olabilir. Ve o duvarla balkon arasinda 3-4 metre var, sorun olur mu? Cevap verenlere simdiden tesekkurler.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/beyaz-esya/klima/900156129
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/beyaz-esya/klima/900156130

• Sevgili arkadaşlar...
    70 TL verip başkasının evinden kendi evime klima taktırdım. 12 btu
    Ama anladım ki salona küçük geldi klima. Klimayı arka odaya aldırmak istiyorum. Oturma odasına.
    Yine aynı ücreti paşa paşa vereceğim değil mi :)
    Kendim taşıyabilirmiyim? Çünkü adamları adım adım izledim yaparlarken...
  • 20-25m2 dubleks üst katı salonum var. Bunu söyledim çünkü merdiven olduğu için salon kapısı vs yok, merdiven ile direk aşağısı ile yukarısı arası açık. Dolayısı ile klima almaktan endişe ediyorum. Üstelik şu zaman kredi vs derken pek açılamıyorum.

Buna paralel bir iki sorum var.

* Mini klima vs var mı en azından serinletecek, uygun fiyatlı.
    * 400-500tl civarı montaj dahil fiyat alabileceğim bir klima bulabilir miyim duvara montajlı yada başka tip.
    * Gün içinde o kadar sıcak oluyor ki, üst taraf çatı olduğundan inanılmaz şekilde terliyoruz. Evde oturamyoruz bu yüzden. Üst kat bizim için tek yaşam alanı diyebilirim. Herşer orada çünkü. Alt katı pek kullanmıyoruz.

Ne önerirsiniz benim için.
  • Arkadaşlar sizce 970 lira verip 7 yıl garantili baymak elite 12000 btu mu almak daha mantıklı yoksa 2 yıl garantili samsung boracay 12000 btu mu ? Baymak kullanmış biri bilgi verebilir mi klima hakkında ne derece iyi soğutuyor ne kadar sesli çalışıyor gibi..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.