Şimdi Ara

KLİMA ALACAKLARIN DİKKATİNE !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
30.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bu klimalar çok elektrik yakıyorlar en iyisi soba at odunu kömürü 6 saat mis gibi yansın evin içi sıcacık
  • şu an demirdöküm klima kullanıyorum son derece memnunum. hem ısıtmada hemde soğutmada kullanıyorum son derece verimli bir cihaz. çok para verip pahalı klima almaya gerek yok demirdöküm a sınıfı klimalar çok güzel ve verimli ssatte 1 kw elekrik harcıyor. son derece ekonomik . bir cihaz alırken şu özellklere çok dikkat etmek lazım: 1 servisinin yaygınlığı 2. servis ücretinin uygunluğu 3. yedek parçasının uygunluğu 4. harcadığı enerji 5 cihazının fiyatının uygunluğu . şu anda bu kriterlere uyan klimaların en başında demirdöküm gelmektedir.çünkü demirdöküm klimalar türkiye de üretiliyor servis ağı yaygın fiyatı uygun. demirdökümden sonraki önerebileceğim diğer markalar 2.arçelik 3. vestel dir.
    diğer markaların çoğu bu kriterleri karşılamıyor!!!!!
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerozer -- 30 Mayıs 2009; 15:15:32 >
  • ben de demirdöküm 24000BTU klima kullanıyorum. 5 yıl oldu soğutmada sorun yok ama ısıtma geç ve yetersiz.
    Daha önce okulda kullanıyorduk 10 sene boyunca sabah 8 den 15 e kadar aralıksız 5 gün boyunca çalıştı hala da aynı tempoda çalışıyor. Bir kere bile servis yüzü görmedi.
    Ne diyeyim biraz da şans mı acaba ?
  • Bende bugün aldım demirdöküm problem yarın montajı yapılacak büyük bir arıza çıkarsa yorumlarımı yazıcam.
  • Demirdöküm klima konusunda nasıldır bilmiyorum ama Kombide gerçekten beni memnun eden bir marka oldu..

İnşaallah daha uzun yıllarda kullanırım..
  • demirdöküm klima fiyat olarak diğer markalara göre çok cazip . hemde a sınıfı . ben kullanıyorum ısıtmada performans çok iyi değil. yani çok soğuklarda çalımıyor bahar aylarında gayet iyi. fakat soğutmada çok iyi hiç bir sıkıntı yok. fazla para vermeye gerek yok . elktrik sarfiyatı ile ilgili bilgi şu sitede varhttp://www.demirdokumklima.org/category/demirdokum-klima/ . klima seçimi ile ilgilide bir kaç bilgi var. diğer a sınıfı ürünlerden farkı yok.
  • evimde 2 adet iş yerimde 2 adet yoplam 4 adet dermirdokum klimam var iş yerindekiler 4 yılı devirdi evdekiler 2 sene oldu arıza nedir bilmem soğukluk olarak 10 numara soğutuyor ısıtmasıda 10 numara şimdi çocuk odasınada klima gerekiyor gene demirdöküm alıcam hiç değilse tek kumanda ile hepsini kontrol edebileyim :)
  • Arkadaşlar bizde 100 metrekare (m2) olan iş yerimiz için demirdöküm 42000 btu klima almaya karar verdik (forum donanım haberde klima için araştırma yapmama rağmen arkadaşlar maddi seçeneklerden dolayı demir dökümü seçtiler) 2700 liraya demir dökümü seçtik ücret kötü olmasa da ödemede kolaylık olacağından tercih ettiler.Bu işlemler cumartesi 16.06.2012 de oldu ve aldığımız firmanın stoğunda olmadığından bir kaç gün daha bekleyeceğiz.

Bu gün bir tanıdık arkadaş elinde 10 adet Mitsubishi 42000 btu klima olduğunu ve tanesi 3000 lira olduğunu söyledi.(Bu arkadaş Mecidiyeköy'de firma sahibi)

Şimdi sipariş ettiğimiz klima için bir kaç gün bekleyeceğiz bu nedenle biraz vakit kazanıyoruz, havalarda bayağı serin :) Demirdöküm klimalarla ilgili deneyimleri okudum ama biraz eskide kalmışlar yenileri ile ilgili uygun olmayan düşünceler varmı bilmek istyorum, 300 lira daha verip Mitsubishi klimayı almaları için arkadaşlara görüşlerimi bildirmeli miyim gerekirse ısrar edrim.

1.Edit:
    Biraz önce kurulumu yapacak servis geldi ön keşif yaptılar, bu arada klimayı takacağımız yere 380v elektirik istediler klimanın montaj ayakları aldığımız fiyata dahil değilmiş ayakları için 70 tl bedeli olduğunu söylediler.Randevuyu Cumartesiye erteledik yorumlarınızı takip ediyorum.

2.Edit:
    En sonun da bunu aldık.
     KLİMA ALACAKLARIN DİKKATİNE !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaser_ekinci -- 28 Haziran 2012; 15:50:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.