Şimdi Ara

Kliksa / İphone 5 / 1.699 TL + 100 TL Worldpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/apple-iphone-5-16-gb-beyaz-akilli-telefon/900387246

hata mı var bilmiyorum ama sepete ekleyince ve de world ile alınca 1699 a düşüyor ve 100 tl de world puan alıyorsunuz..

fiyat bazen 1899 a çekiliyor ama arada bir 1799 a düşüyor. tüm kartlara olan fiyat 1799 a düşünce hemen sepete ekleyin ve world ile alın.

takip edin. işte kanıtı

Kliksa / İphone 5 / 1.699 TL + 100 TL Worldpuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 5 Ekim 2013; 0:41:43 >

• Sanırım bir an yanlış girdiler ve sonra düzelttiler. Çünkü beyaz renk yoktu, yeni stoğa girmiş, fiyat girilirken yanlış girmişlerdir. Umarım iptal olmaz siparişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Sanırım bir an yanlış girdiler ve sonra düzelttiler. Çünkü beyaz renk yoktu, yeni stoğa girmiş, fiyat girilirken yanlış girmişlerdir. Umarım iptal olmaz siparişler.

çok kişinin aldığını zannetmiyorum.

ithalatçı firma garantili ürün için de aman aman bir fiyat da değil ama hiç yoktan iyidir.

anlık fiyat değişimi çok oluyor kliksada.

bir ara 32la660s i 1099 yapmışlardı. 5 dakika sonra değişmişti.

onun için kliksaya fazla takılmak iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 5 Ekim 2013; 0:51:59 >
  • 1700 TL +100 WP olursa cazip gibi ama.. Neyse yaw ne gerek var şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

1700 TL +100 WP olursa cazip gibi ama.. Neyse yaw ne gerek var şimdi

Uzun süredir pusudaydım. Hatta 4s e niyetlenmiştim.

Valla iyi oldu.
  • Kasa problemli 5 alacağınıza, sanalpazar üzerinden 12 taksit 1699 TL olarak 5C alın bence. Nakit de 1600'e gelir.

• Şu anda 1799 + 100 wp.
    kaçtı karga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa 500/5.000 TL Kupon Kodu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

1700 TL +100 WP olursa cazip gibi ama.. Neyse yaw ne gerek var şimdi

Uzun süredir pusudaydım. Hatta 4s e niyetlenmiştim.

Valla iyi oldu.

Hayırlı olsun. Ben de 4S kullanıyorum ve esasen memnunum ama eşim önceleri yüzüne bakmazken şimdi herkeste görüp ben de Iphone istiyorum diye tutturdu.

Önce 3GS sonra 4 almaya niyetlendim onun için ama sonradan kendime 5 alıp bendekini ona vermeyi daha mantıklı buldum ama bu aralar kredi kartına fazla yüklendiğim için elim biraz gitmiyor alışveriş yapmaya

• Eşim kendine iphone al bana da samsung s3 al dedi sağolsun. ona da enpara ile s3 alacağım. ilk başta iphone istiyordu ama ben ikimizde de ios olmasın. birimiz de android olsun dedim. :) kandı
  • http://www.n11.com/apple-iphone-5-16-gb-P15633737 hocam bundan farki ne ki kliksada ithalatci bu da ole n11 dede puan cek vs yakin oluyor fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

http://www.n11.com/apple-iphone-5-16-gb-P15633737 hocam bundan farki ne ki kliksada ithalatci bu da ole n11 dede puan cek vs yakin oluyor fiyat

n11 de promtec kendi ithal ediyor. ve de garantisini kendi veriyor. biraz araştırdım çok güven vermedi.

açıkçası kliksada ki ithalatçı kim bilmiyorum. bilgi de vermiyorlar ama kliksa bana daha çok güven verdi.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    garanti konusunda kliksa kesinlikle güven vermesin.garanti konusunda en küçük yardımcı olmuyorlar ve duruma müdahillikleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

garanti konusunda kliksa kesinlikle güven vermesin.garanti konusunda en küçük yardımcı olmuyorlar ve duruma müdahillikleri yok.

aldık artık. kısmet.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.söylemek istediğim kötü oldukları değil sadece garanti namına ekstra birşey sunmuyorlar yani.hani n11de promtec ne ise veya dubai bilişim felan ne yapıyorsa bunların ürününün garantisini vereceği firmada onu yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

hayırlı olsun.söylemek istediğim kötü oldukları değil sadece garanti namına ekstra birşey sunmuyorlar yani.hani n11de promtec ne ise veya dubai bilişim felan ne yapıyorsa bunların ürününün garantisini vereceği firmada onu yapacak.

gelsin bakalım. ithalatçısı kim göreyim. biraz araştırırım. aklıma yatmazsa iade ederim kutusunu açmadan.
  • yollarlar arkadaşlar yaa.. şuan zaten 5 stokları eritilmeye çalışıyor Apple store da 5 yok 4s, 5c ve 5s var. 5c nin fiyatı 1100tl üstüne kdv+ötv koy 1700tl yani 200tl de karla satılmış oluyor cihaz.. genelde budur hesaplayın TR fiyatı 5 ay sonra olması gerekn 5s fiyatı bu.. 649$+kdv+ötv+300tl civarı kâr 2200tl civarında olacak bir sonraki cihaz çıkana kadar. iphone 3gs den beri bu böyleydi böyle de gider..
  • 1799çıkıyor world e şu an. 100de puan. 1699görür müyüz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar almayi dusunuyorum. Kliksaya guvenebilir miyim? Garanti nasil oluyor?

• Garanti : İthalatçı Firma Garantili

acele etmeyin bence
  • Buradan 1,799 +100 wp'ye 16 gb ithalatçı garantili almak mı yoksa Vatan'dan 32 gb dist. garantili 2,200'e almak mı mantıklı sizce?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.