Bildirim
Kliksa'da INDESIT PWE 91272 S (EE) A++ 9 KG 789 TL+% 10 Maxipuan (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
kasıtlı hortlattım dostum, ben yandım başkası yanmasın.quote:
Orijinalden alıntı: halilcrs
Konuyu hortlatmışsın hocam.
3 yıl önce Çiftlik için buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinasını almıştım. Buzdolabı kapağında paslanmalar başlamış, bulaşık makinasının kapağında plastik köşeleri de kırılmış. Malzeme olarak göründüğü gibi değil. Oldukça kalitesizmiş.
Bende bir daha almam ve aldırmam.
Alıntıları Göster -
kliksa hala yaşıyor mu demeye geldim, konu eskiymiş zaten -
Mevcut konusu varken iyi olmuş hortlattığınız aslında. Özellikle İtalya, Polonya vs. Üretimi olup piyasanın en ucuz fiyatını verdiklerinde bir beyaz eşyadan kaçmak lazım bence. Adamlar euro bölgesinde üretim yapıp 9 kiloluk makinayı vergiler, nakliye, distribütör karı, bayi karı, firma karı her şey dahil 200 euro son fiyatla satıyor. Nedir bunun üretim maliyeti 80-100 euro mu birde euro bölgesinde üretim yaparken, bu nasıl bir malzeme kalitesi ki bu fiyata üretim yapabiliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X