Şimdi Ara

Kliksa'da INDESIT PWE 91272 S (EE) A++ 9 KG 789 TL+% 10 Maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almayın arkadaşlar. 6 yılda makine bu halde. şikayette bulundum, bugün aradılar ve paslanmamaya karşı 1 yıl garanti verebiliyorlarmış. malının arkasında durmayan bir marka.

Kliksa'da INDESIT PWE 91272 S (EE) A++ 9 KG 789 TL+% 10 Maxipuan Kliksa'da INDESIT PWE 91272 S (EE) A++ 9 KG 789 TL+% 10 Maxipuan Kliksa'da INDESIT PWE 91272 S (EE) A++ 9 KG 789 TL+% 10 Maxipuan

• quote:

Orijinalden alıntı: zelim_han

almayın arkadaşlar. 6 yılda makine bu halde. şikayette bulundum, bugün aradılar ve paslanmamaya karşı 1 yıl garanti verebiliyorlarmış. malının arkasında durmayan bir marka.

Konuyu hortlatmışsın hocam.

3 yıl önce Çiftlik için buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinasını almıştım. Buzdolabı kapağında paslanmalar başlamış, bulaşık makinasının kapağında plastik köşeleri de kırılmış. Malzeme olarak göründüğü gibi değil. Oldukça kalitesizmiş.

Bende bir daha almam ve aldırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

Konuyu hortlatmışsın hocam.

3 yıl önce Çiftlik için buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinasını almıştım. Buzdolabı kapağında paslanmalar başlamış, bulaşık makinasının kapağında plastik köşeleri de kırılmış. Malzeme olarak göründüğü gibi değil. Oldukça kalitesizmiş.

Bende bir daha almam ve aldırmam.

Alıntıları Göster
    kasıtlı hortlattım dostum, ben yandım başkası yanmasın.
  • kliksa hala yaşıyor mu demeye geldim, konu eskiymiş zaten
  • Mevcut konusu varken iyi olmuş hortlattığınız aslında. Özellikle İtalya, Polonya vs. Üretimi olup piyasanın en ucuz fiyatını verdiklerinde bir beyaz eşyadan kaçmak lazım bence. Adamlar euro bölgesinde üretim yapıp 9 kiloluk makinayı vergiler, nakliye, distribütör karı, bayi karı, firma karı her şey dahil 200 euro son fiyatla satıyor. Nedir bunun üretim maliyeti 80-100 euro mu birde euro bölgesinde üretim yaparken, bu nasıl bir malzeme kalitesi ki bu fiyata üretim yapabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.