Şimdi Ara

Kliksa.com %10 World Puan Kampanyası (5-20 Şubat Max. 200 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
10.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alacağınız ürünlere %11 indirim yapabilirim. irtibat pm.
  • 600-1200 TL arası alınabilitesi olan telefon var mıdır?
  • ayne katılıyorum size bende pusudayım bonus yok malesef başkalarıında istemek işime gelmiyor exsess'e yapsın bonuş gibi bak nasıl alıyorum tv bende buradan kliksa ya şiddetle iletirim bu sitemimi
  • %13 ile işlem yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginturaman -- 7 Şubat 2013; 12:40:54 >
  • adamlar bindirim + indirim yapmış.
    yemeyin.
  • lg 42lm640 bence fiyatı iyi. Tercih edilebilir. Diğerleri çok pahalı yaklaşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorefest_nl

Ben de alacağınız ürünlere %11 + avantajix kadar indirim yapabilirim...

detay alabilir miyim, burdan ya da pm'den ?
  • kliksa bonus kampanyası 4 şubatta bitecekti, sıradaki kampanya world olur diye tahmin ediyordum onun için bekledim. bilgisayar için bekliyordum kaç gündür 1490 tl olan bilgisayarın fiyatı değişmedi, dün gece aldım. biraz önce baktım tükenmiş o pc, 149 tl de world puan gelecek. yurtdışına gidecektim 450 tl lik bilette bedavaya gelecek, bu mantıkta düşünürsek bilgisayar 1040 tl ye gelmiş oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

adamlar bindirim + indirim yapmış.
    yemeyin.

mevzunun yemekle, yememekle ilgisi yok..

puanlarını yurtiçi / yurtdışı uçak bileti ve turlarda kullananlar için çok cazip,

örneğin 500 liralık bir şey dışarda 420 lira da olsa ben burdan alırım.. niye ? çünkü 50 lira puan alacağım, yurtdışı biletimde bu 50 lira 150 lira olacak.. ;)
  • Kliksada 2000 tl ye kadar % 15 indirim yapılır maksimum indirim 300 tl olur .
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsnyksr -- 7 Şubat 2013; 0:25:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de %15 indirim veriyorum max.300 TL...İlgilenenler pm lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorefest_nl -- 7 Şubat 2013; 0:57:51 >
  • Site %10 yaparken siz nasıl %15 indirim yapıyorsunuz merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Site %10 yaparken siz nasıl %15 indirim yapıyorsunuz merak ettim

Diyelimki sizin istediğiniz ürün 2000 tl, world sahipleri bu ürünü size 1700 tl'ye alıyor. siz 300 tl indirimli almış oluyorsunuz, world sahibi de 200 tl world puan kazanarak 200x3=600 tl değerinde uçak bileti vs. alımı yapabiliyor. yani her iki taraf 300'er tl kazanıyor :)
  • 47lm760s en son world yada bonus indirimde 2799tl idi sanırım.şimdi 3149 gibi bir şey..bindirim var.
  • Bende 2000 TL 'Ye kadar %15 inidirim yapabilirim. İlgilenenler PM atsın.
  • Arkadaşlar nakitte %15, tüm kartlara 12 taksitte %10 indirimli olarak 2 arkadaşa yardımcı olabilirim...pm lütfen...
  • nakitte %15 yardımcı olabilirim, daha fazla indirim oranı için pm atmayın lütfen.
    saygılarımla...
  • %16 indirim yapabilirim. irtibat pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.D.K

quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Site %10 yaparken siz nasıl %15 indirim yapıyorsunuz merak ettim

Diyelimki sizin istediğiniz ürün 2000 tl, world sahipleri bu ürünü size 1700 tl'ye alıyor. siz 300 tl indirimli almış oluyorsunuz, world sahibi de 200 tl world puan kazanarak 200x3=600 tl değerinde uçak bileti vs. alımı yapabiliyor. yani her iki taraf 300'er tl kazanıyor :)

Cevabınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 7 Şubat 2013; 10:52:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.