Bildirim
KLIKSA 750/50 VE HEPSIBURADA 100/25
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Saat 13:46 itibari ile kullanıcının hesabına havale yapılmıştır ve haber verilmiştir.
Kendisi 1 saat sonra, hesaba geçmediğini söyleyen bir mesaj atmıştır.
Kimsenin günahını almak istemem, belki gerçekten de bankanın sistemlerinde bir sorun vardır, ancak insan hiç olmazsa bir cevap verir.
Mail adresinizi verin dekontu gönderim, işlemi hemen gerçekleştirmem gerekiyor dedim,
kaç kere mesaj attım, hala hiçbir CEVAP YOK.
Madem forumda değilsiniz, o zaman hemen IBAN numaranızı verip, ödeme istemeyiniz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ağzımı bozdurma kardeşim, 5 TL için binbir takla atmışsın. Sana 5 değil 10 TL geri gönderiyorum ama hakkımı helal etmiyorum. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Sayin hocam olay para degil ki, 2 lira olsa da yazardim. Baskasina alacam bekletiyorum. Altina da zaten yazdim gunahini almayayim diye. Sen de olaya bnm gozumden bak. Referans yok bisey yok. Sen napardin.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kndlny -- 19 Aralık 2014; 13:27:20 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kndlny -- 19 Aralık 2014; 13:27:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X