Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kliksa 400tl de /150 tl indirim çeki Satın Al 27 Haziran 2014 16:37 1 1 Kliksa 400tl de /150 tl indirim çeki Önce havale olmak şartı ile 100 TL dir. İndirim devredilemez olduğundan alışveriş benim hesabımdan yapılacak olup. Ürün elinize geçince hesap bilgilerini bana iade etmeniz gerekmektedir. Alışverişinizde %2.4 avantajix iadesi alabilirsiniz. Avantajix hesabınız yoksa yada yıllık kullanım aidatınız kesilmedi ise benim avantajix hesabımı kullanabilirsiniz( iadenin bir kısmını benim şartı ile fiyattan düşebiliriz).Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. SATILMIŞTIR Teknosa 300/30 TL indim sağlayan kod. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 10 Tl Teknosa 400/50 TL indim sağlayan kod. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 20 Tl Ödeme : Enpara, ziraat, akbank Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün N11 de 55 TL indirim(1000 TL üzeri alış verişe) Hepsiburadada geçerli 90 TL indirim. SJCAM M20 Aksiyon kamerası RWATCH M26