Evet arkadaşlar Casper K5108 modeli multimedia klavyeyi kullanmaktayım 3,5 yıldır sorunu yoktu ama şimdi fark ettim ki multimedyaları çalışmıyor daha doğrusu işlevlerini yerine getirmiyor pc yi formatladım acaba ondan mı driverını yükeldim ama tuşların görevlerini ayarlayamadım çok karışık ss ekleyecğim zaten hesap makinasına tıklıyorum aram sonuçları çıkıyor birde s4 league oynuyorum normalde 1. silahtan 2 ye geçiyor 2 den bire geçiyor ama elim W ye basarken 2 den 1 e geçmiyor tuşlarda sorun yok trick yapamıyorum o yüzden 16 adet multiedya tuşu var nasıl ayar çekip düzelticez yardım.. Driverini indirdim şimdi açılmıyor enteresan SS
up
Valla insanlar ücretsiz teknik servis bulmuş ekmek elden su gölden
quote:
Orijinalden alıntı: cenkzenk
Valla insanlar ücretsiz teknik servis bulmuş ekmek elden su gölden
Ve insanlar boş yorumları sorunu çözüldü diyerek bir umutla giriyor karşısındaki manzara bu onur kırıcı !
3.5 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorsunuz bozulunca burdamı çözüm arıyorsunuz 10 tl onu demek istedim kırdıysam özür dilerim ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: cenkzenk
3.5 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorsunuz bozulunca burdamı çözüm arıyorsunuz 10 tl onu demek istedim kırdıysam özür dilerim ayrıca
Rica ederim 10 TL azımsanmayacak kadar önemli bir rakamdır öğrenciyiz birde