Bildirim
Klavyem bozuldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
neyse düzelttimn sanırım
ekran klavyesini açtım. orada NLK diye birşey işaretliydi. onu kaldırdım düzeldi. -
Artık biraz daha dikkatli olursun -
Bir daha olursa şunlara dikkat et:
Birçok tuşta mavi (başka renk de olabilir ama genellikle mavi) şekil, yazı, sayı bulunmakta. Bu yazılar tuşların ikinci fonksiyonlarını gösterir. Shift tuşuna bastığında sayıların !'^+%&/( gibi simgeler çıkardığı gibi yani. Şimdi klavyedeki tuşları incele. Genelde sağ üstteki tuşlardan birinde (Insert, Pause, Scroll...) mavi olarak NumLk gibi bi mavi yazı yer alıyor. Onun ikisine tıklarsan: m jkl uıo tuşları sırasıyla 0 123 456 ya dönüşür. Bu özellik numaraları çok kullandığın zamanlarda klavyeni numeric pad olarak kullanmak için koyulur. Bunun gibi diğer tuşları da inceleyebilirsin.
Görselin kaynağı:www.techpowerup.com
-
Laptobunda numpad olmadığı için bir şekilde scrollock a basmışsın. O harfler numpad olarak kullanılmaya başlanmış. Aynısı benim başımada gelmişdi. -
NLK dediğin numlock ona bidaha basarsan sayılar felan cıkıyor banada oluyordu bi aralar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör açılmıyor
- mouse tekerleği çalışmıyor
- asus laptop açılmıyor ışıklar yanmıyor
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- internetim çok yavaş
- gigabyte bios tuşu
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon ısınması neden olur
- suya düşen telefona ne yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X