Şimdi Ara

klavyede sağ tarafdakı numaralar bölümü çalışmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
124.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zmn üretim hatası yada başka bişey ola bilir bu klavyeyi geri yolla ve üzerine notunu yaz öncekide böyleydi de onlar parayı iade etsin sende biraz para ekle ve daha iyi bi klavye al bak bunu al benimki bu sorunsuz çalışıyo A4 TECH G800 Mükemmel
     klavyede sağ tarafdakı numaralar bölümü çalışmıyor?
  • tuşların basması hızlanıyor tepkime süresi azalıyo daha hızlı tepkime veriyo bir tuş ile ok yönlerini wasd ye atıya biliyosun çok kullanışlı ve güzel klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbeast

Num lock tuşuna bastığınızdan emin misiniz?

emınım kardes hemde kac kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattleWaVe

tuşların basması hızlanıyor tepkime süresi azalıyo daha hızlı tepkime veriyo bir tuş ile ok yönlerini wasd ye atıya biliyosun çok kullanışlı ve güzel klavye

abı yanlız bende bı klavye daha var onunda rakamlar kısmı calısmıyor muhtemelen yenı alcagımda calısmayacak ben en ıyısı bask bı klavya daha deneyeyım
  • Bence yeni aldığınız klavyeyi başka bir bilgisayarda deneyin. Onda da çalışmazsa sorun klavyededir zaten.

Bir de Num tuşlarıyla klavyeden fare imlecini hareket ettirebiliyoruz. Mümkünce ekranın sağ altına bi göz atar mısın gözüne farklı gelen birşey var mı diye ?
  • derdime bir derman arıyorum, bir anlayan baksın lütfen; exper laptop kullanıyorum

Fn+NumLock yapıyorum sağ sayı tuşlarım çalışmıyor. basınca her sayı tuşunda / işareti çıkıyor. harflerden bazılarına basınca sayılar çıkıyor (uıopjklm)

Numlock u kapatıyorum bu seferde sağ sayı tuşlarında yıldız * işareti çıkıyor hep. harflerde ise sayılar çıkmıyor.

HER İKİ durumdada sağ sayı tuşları çalışmıyor. ne yapmalıyım. (ekran klavyesine de baktım basılı bi tuş yok hiç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba62 -- 15 Ocak 2014; 15:17:54 >
  • Probleminiz halen devam ediyorsa ,

Denetim masası/ erişilebilirlik seçenekleri/ Fare sekmesi/ Fare Tuşlarını Kullan seçeneğinin

yanındaki işareti kaldırın.
  • arkadaşım bilgisayarın win8 se
    başlangıç ekranı<arama:klavye<klavyenin çalışma biçimini değiştir<fare tuşlarını ayarla <diğer ayarlar<NUMLOCK aşağıdaki gibi olduğunda fare tuşlarıını kullan<kapalı ya tıkla

sorun çözülmüş olcaktır bnimkide öyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 404error

Probleminiz halen devam ediyorsa ,

Denetim masası/ erişilebilirlik seçenekleri/ Fare sekmesi/ Fare Tuşlarını Kullan seçeneğinin

yanındaki işareti kaldırın.

Allah razı olsun. İşimi gördü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçenlere windows8.1 işletim sistemimde ekran okuyucu ayarı ile oynarken Fare tuşlarını ayarla kısmındaki num clock aşagıdaki gibi oldugunda Fare tuşlarını kullan kısmını Açık yapmışım klavyemde sagdaki sayı tuş takımları çalışmadı.. ayarı kapalıya çevirince düzeldi..https://store.donanimhaber.com/06/e9/6e/06e96e31ed3bc90cdf2844de76e477ce.jpg
     klavyede sağ tarafdakı numaralar bölümü çalışmıyor?

• cdscad C kullanıcısına yanıt
    bende aynısını yaptım olmuyor deniyorum deniyorum ama olmuyor yardım edin lütfen
    HAYIRLI RAMAZANLAR
    @cdscad
  • aldığın yere git geri ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus notebook. sağ-sol yön tuşları, delete tuşu kendiliğinden gitti. hiçbir şekilde çalışmıyor.
  • Sistem > Tercihler > Klavye menüsündeki Fare Tuşları sekmesinde "Belirteç klavye ile kontrol edilebilir" seçeneği işaretli kalmış olabilir mi ? Eğer öyleyse işareti kaldırın.

@

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.