Mouse olarak logitech g9x düşünüyorum klavye g105 hoşuma gitti ama kararsız kaldım Biraz küçük gibi duruyor ama şekil olarak cok hosuma gitti
hayla mause almadıysan denemeden alma derim g9x i. geçen hafta vaatandan aldım, böyle kötü ergonomi olamaz.bilek havada geziyo resmen. denemeden alma
oyunlarda tavsiye edeceğiniz set hangisi
set derken ben logitech g105 klavye kullanıyorum ve oldukça memnunum. klavye okadar önemli deil aslında ama f/p ürünü bişey arıyorsan g105 iyidir diye düşünüyorum. kulaklığın varmı bilmiyorum ama oyun için siberia v2 yada g35 öneririm.kendim logitech g35 kullanıyorum. mause gelirsek g9x i iade etti vatana.hediye çeki verdiler, yanlız vatanda güzel bişey bulamadım. heralde razer razer deathadder v2 alıcam. biraz pahalı düşünüyorum hayla,fiyat konusunda sıkıntı yoksa kesinlikle öneririm. ama dediğim gibi ne alırsan al deneme fırsatın varsa öyle al. yada internetten alki geri verebilesin
aslında tekno mağazalarda deneyip öyle alabiliriz
eğer deneyebiliyorsan al. yanlız birçok mağazada böyle payalı ürünlerin teşhiri yok. inceleyemiyosun yani.eğer istanbuldaysan gameextra ya kesinlikle gitmelisin. istediğin ürünü dene al