Şimdi Ara

klavye tuşları ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha yeni üye oldum, belki de konu açma yetkim yoktr ama deliricem artık.
    klavyedeki alt alta olan 6,7,y,u,h,j,n,m çalışmıyor. acaba bir şe ymi kaçtı diye bakaım dedim ama hiç bi iletimsizlik yok gibi duruyor. benzer sorunu olan konulara da baktım ama uzerie bir şey de dökmedim. gece yatmadan gayet iyi çalışıyordu. nedeni ne olabilir sizce? yardım lütfen

• Kablosunda ezilme falan olabilir genelde bozulduğu zaman o bölgedeki tuşlar çalışmaz olabiliyor genede emin olmak için başka bir PC'de mutlaka dene klavyeyi usb klavyemi ps2 mi bazen pinleri eğilirsede yada kırılsada bu olabiliyor başka bir seçenek de bozulmuş olması yani klavye modelide önemli tabiki burda. Daha açık yazarsan yardımcı olmaya çalışalım.
  • malesef laptop klavyesi bu yai kablo sorunu olamaz ve başka pc'de de deneyemem tabi :( bilgisayarım da casper nirvana nb serisi :/
  • Laptop ne marka. Umarım Acer değildir.
  • yok değil işte casper nirvana :/
  • O zaman mecbur garantisi varsa casper yolları göründü size...
  • işte garantisi dolduğu için ben de kendim halledebilir miyim acaba diye sormuştum. peki o halde, teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım sorununu en kısa zamanda çözersin. Yalnız olur da yeni laptop alırsan Acer alma. Acer da üretimden kaynaklı sorun olabiliyor. Kuzenim ve babasının Acer marka Laptopları vardı birbirinden farklı 2 model diler. Sürekli anakartların da sorun çıktı sonra öğrendik Acer tarafından üretilen 2-3 farklı modelin tamamında anakart üzerinde bulunan bir parça arıza yapıyormuş. 2 sefer anakart parçası değişti ama arıza tekrar etti. İşin kötü tarafı garanti dolduktan sonra bu arıza başlamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.