Şimdi Ara

Klavye sorun6u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhab5alar klavyemde b5ir sorun6 var n harfinde ve b harfine basınca "b5" "n6" ".*" böyle oluyor format attım sorun hala düzelmedi.*

Klavye yi açıp temizledim an6cak hala ayn6ı :?(

• Laptop mu yoksa masa üstü pc klavyesimidir bu ? Marka model ismi, olay nasıl gerçekleşti biraz daha ayrıntı verirmisiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 12 Ekim 2013; 2:51:53 >
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Masaüstü klavyesi
  • Son zamanlarda çay, kahve, kola, su gibi bir sıvı dökmüş olabilirmisiniz acaba ?
    evet dökülmüştü ancak çok fazla sayılmaz , dün temizledim ama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikendly -- 12 Ekim 2013; 3:12:38 >
  • up
  • Masaüstüyse Yeni klavye al, laptopsa servise ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    mouse driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin klavye suçlusunu bulduk. Kısa devre olmuş, ben bu işlerden anlarım, elimde her işe yatkındır, vaktimde çok yapcak bir işimde yok derseniz alın elinize tornavidayı açın klavyenizi, içerisinde bir kaç damla daha kaldığı için kısa devre yapıyor, eğer çok vakit kaybetmemişseniz ve hala yapılabilecek bir şey varsa güzel temiz nemli bir bez ile önce pislikleri siliniz, sonrasında kurumaya bırakınız ( silme işlemi elektronik devreye uygulanmamalıdır, saf alkol dökerek temizleyebilirsiniz). Sonrasında yollar tahrip olmamış ise kullnamaya devam edebilirisiniz. Bu meşakatli yol size çok zorlu gelmişse 30-40-50-60 ne ise ederi verip yeni bir klavye alabilirsiniz. Yada bir miktar daha bekleyip döktüğünüz sıvının kendiliğinden buharlaşıp yollarda bir tahribat yapmamsı için dua edersiniz. Seçim sizin, geçmiş olsun kolay gelsin.
    Dediğinizi sabah uygulayaçagım. Duruma göre konu altında yazıcam teşekkür ederim.
    Dedigimnizi yaptımn amncak vbu seferde 4*-5 saat somnran ye basınca mn böyle b ye basınca vb böyle oluyor.
  • Güldürdünüz ya beni, ne diyeyim size.. Gidin bir klavye satın alın kendinize, siz bu işlerden hiçmi hiç anlamıyorsunuz belli..

NOT: Islak bir şekilde kapatırsanız olacağı buydu... İçerisinde plastikten imal edilme baskı devresi mevcuttur, 3 katlı olarak imal edilir, arasını güzelce kurulamaz iseniz v harfine basınca ya bir şey çıkmaz yada bambaşka tuşlar çalışır..Alüminyum beyaz yollar mevcuttur üzerinde, dökülen sıvılar nedeni ile kolayca oksitlenir ve bozulurlar, eğer uzun süre sıvı üzerinde kalmışsa kurtarmanız zor olur, dikkatli temizlemezseniz tahrip olabilirler yine bir işinize yaramaz biraz özen biraz el alışkanlığı...Çok gereksiz bir konu o neden ile bir daha cevap yazmayacağım, iyice kurularsanız tekrar soru sormanıza gerek kalacağını sanmıyorum, geçmiş olsun kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 14 Ekim 2013; 4:12:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.