Şimdi Ara

klavye saçmalaması, tam çıldırmalık yardım €din nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • €v€t arkadaşlar, packard b€ll marka dizüstü bilgisayarımın dahili klavy€sind€ki a,f,ş,x,c,n,ö,ç tuşları kafasına gör€ basıyor, kafasına gör€ basmıyor. baz€n saatl€rc€ basmıyor, baz€n günl€rc€ basıyor, baz€n anlık gidip g€lm€l€r oluyor. lanet ettim ve sonunda bir adet everest marka kablolu harici klavye bağladım. o da bazen e harflerini euro simgesi şeklinde yapıyor. yani o kadar saçma ki, yazıya başladığımda simgeydi, şimdi düzeldi. gel de kafayı yeme. işbu yazıda hataları düzeltmek haricinde silme tuşu kullanılmadı, yekparedir.

dahili klavye windows 7, 8, 8.1 işletim sistemlerinin hepsinde bahsi geçen tuşlara bazen basmama sorununu tekrar etmiştir. ne olur yardım edin, bilgisayarı parçalamak istemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: kordinaryus1

€v€t arkadaşlar, packard b€ll marka dizüstü bilgisayarımın dahili klavy€sind€ki a,f,ş,x,c,n,ö,ç tuşları kafasına gör€ basıyor, kafasına gör€ basmıyor. baz€n saatl€rc€ basmıyor, baz€n günl€rc€ basıyor, baz€n anlık gidip g€lm€l€r oluyor. lanet ettim ve sonunda bir adet everest marka kablolu harici klavye bağladım. o da bazen e harflerini euro simgesi şeklinde yapıyor. yani o kadar saçma ki, yazıya başladığımda simgeydi, şimdi düzeldi. gel de kafayı yeme. işbu yazıda hataları düzeltmek haricinde silme tuşu kullanılmadı, yekparedir.

dahili klavye windows 7, 8, 8.1 işletim sistemlerinin hepsinde bahsi geçen tuşlara bazen basmama sorununu tekrar etmiştir. ne olur yardım edin, bilgisayarı parçalamak istemiyorum..

Benim eski bilgisayarda banada olmuştu oyundaydim garip garip şeyler basiodu restart atınca geciodu o problem bilgisayardandir sorunu tam bilmiyorumda bi tuşlara falan bak num lock gibi şeyler açmışsindir belkide alakası yoktur o yüzden format diyebilirim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jancowoski J kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam. 3 farklı yazılım denedim, belki 5-6 defa da format attım. hepsinde durum aynı. ilk mesajı harici klavyeyle yazmıştım mesela, gönderemedim. sonra simgeden dolayıdır diye düzenleyip denedim yine olmadı. sonra kurcalarken hepsini birden gönderdi nasıl olduysa. ufak çaplı bi kaos oluştur forumda, arkadaşlar kusura bakmasınlar artık.
  • biraz farklı bir problemle ben de karşılaştım geçenlerde. Online bir Oyunda ekranda chat bölümüne yazarken harf yerine garip şekiller çıkıyordu. Meğerse birden fazla klavye düzeni yüklü olduğu için alt+shift (soldaki) tuşlara birlikte basınca klavye düzeni değişiyormuş. Denetim masası/bölge ve dil seçenekleri/klavye bölümünde türkçe q dışındakileri sildim düzeldi. yalnız sizdeki biraz farklı gibi, bazen altgr tuşu basılı kalmış gibi yazıyor demekki. klavyeye su çay vb döküldü mü? fiziksel bir hata olabilir.
    daha önce klavye şakası bi program vardı screwup.exe adında. o bilmeyenler için tam bir baş belasıydı. her harfin yazdığı karakter bile değişirdi. silme tuşuyla bile yazı yazardı. bir de görev yöneticisinde kendi kullanıcı adın karşısındaki taskmgr.exe ve explorer.exe dışında hepsini sonlandırıp dene. başka bir yazılım veya virüs varsa devre dışı kalmış olur.
    aklıma başka şey gelmiyor şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucius-132 -- 25 Şubat 2014; 6:41:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lucius-132

biraz farklı bir problemle ben de karşılaştım geçenlerde. Online bir Oyunda ekranda chat bölümüne yazarken harf yerine garip şekiller çıkıyordu. Meğerse birden fazla klavye düzeni yüklü olduğu için alt+shift (soldaki) tuşlara birlikte basınca klavye düzeni değişiyormuş. Denetim masası/bölge ve dil seçenekleri/klavye bölümünde türkçe q dışındakileri sildim düzeldi. yalnız sizdeki biraz farklı gibi, bazen altgr tuşu basılı kalmış gibi yazıyor demekki. klavyeye su çay vb döküldü mü? fiziksel bir hata olabilir.
    daha önce klavye şakası bi program vardı screwup.exe adında. o bilmeyenler için tam bir baş belasıydı. her harfin yazdığı karakter bile değişirdi. silme tuşuyla bile yazı yazardı. bir de görev yöneticisinde kendi kullanıcı adın karşısındaki taskmgr.exe ve explorer.exe dışında hepsini sonlandırıp dene. başka bir yazılım veya virüs varsa devre dışı kalmış olur.
    aklıma başka şey gelmiyor şimdi.

Hocam sizin online oyun probleminiz bendede vardı öğrenmiş oldum sağolun

• kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir sıvı teması oldu mu?
  • Secdeon kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam hic olmadi. Donanimsal mi yazilimsal mi onu bile tespit edemedim henuZ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bılgısayarında d ye bulasmıs yada her format sonrası kullandıgın bır cd de falan olan ufak bır vırus bu soruna nedn olabılır . Format sonrası gene bulasıp sapıttırıyordur , yada sansına ıkıncı aldıgın klavyde bozuk cıkmıstır . Imkan varsa arkadasından falan odunc al bıde ucuncu bı klavyeyı dene .

• kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    Usb girişli farklı bir klavye bulup onunla dene. Format atarken de bilgilerini harici bir belleğe alıp tüm partları sil. Ufak zararlı yazılımlardan kaynaklı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.