Şimdi Ara

Klavye - Maus Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle siz bana öncelikle vatan(haftasonu indirim fiyatı olabilir) veyahutta bilindik biryerden güvenli olsun bir maus önerin çünkü oyun için alacağım .
    Şimdi oyun için bzı arkadaşlar diyecek 50 tl yede bulunur mu diye siz normal düşünün benim bütçem kısıtlı olduğu için böyle bir şey yapıcam klavye mi maus mu önemli diye sorduğumda mause dediler . yani açıkcası multimedya tuşları olsun yeter heralde.

Alacağım 2 Altarnetif Klavye Var Normal - Gelişmiş

Normali :
    http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-002735-k200-multimedya-klavye-usb/productdetails.aspx?I_ID=482G

Gelişmiş Olarak Gördüğüm :=)
    http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-x7-g800v-x7-g800v-kablolu-gamer-klavye-usb/productdetails.aspx?I_ID=56811

Her Türlü Görüş'e açıktır .

• X7'yi bir süre kullandım. Tuşları büyük ve basma hissi fena değil. Her klavye gibi birkaç günde alışılıyor tuşların yerlerine. Belki boşluk tuşunun ufak olmasına alışman biraz zaman alabilir. A4 Tech ürünlerinde bir tuhaflık var sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama dürüst olmak gerekirse sağlamlık olarak fazlasıyla sağlamlar, uzun süre gidiyorlar fakat malzemeleri bence berbat bir his veriyor. Aynı mouselarındaki gibi pürüzlü ama kaygan tuhaf bir yapısı var klavyenin de. Bir sıkıntısı da bildiğin eğip bükmeye çalışsan gacır gucur sesler çıkarıyor, yerinde sallasan tuşlar olduğu yerde sallanıyor bunlar da uzun ömürlü olsa da bence ayrı bir kalitesizlik hissi veriyor. Multimedya tuşları pek kullanışlı değil ama var mı var. Fiyatına göre birçok A4 Tech ürünü gibi bir yerden kısıp elinden geldiğini sunan ürünlerden. USB değil de PS/2 girişli olması da en büyük eksikliklerinden birisi. 2 versiyonu var birinde tuşlar için makro yazılabiliyor diğerinde ise G tuşları " -, ç, ş " gibi işlevleri görüyor tuşlar direk oyunlarda ctrl gibi şeyleri atayabiliyorsun onlara. Alırken bence makro yazılabileni almaya dikkat et ve kesinlikle kutusundan çıkarıp bakmadan alma. Büyük Enter, Caps Lock ile A arasındaki o ufak boşluk ve Türkçe karakterler olmasını istiyorsan çok fazla alternatifin pek yok zaten. Bütçeni zorlayıp en azından Lycosa gibi klavyelere bak ya da nakit almayı düşünüyorsan taksitle alıp biraz daha iyi alternatifleri düşün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 28 Mart 2013; 22:54:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.