evet aynı sorun bende de var u2 oynarken gaza basarken nosa da basarken sola dönmüyo araba. ama tamamne aynı sisteme sahip olan arkadaşımın klavyesi microsoftun onda yapmıyor
O 3 tuş deil aslında bakın deneyin. mesela q-w-e tuslarına aynı anda basın anakarttan ses çıkcakmı baska bir 3 tuşa basın çıkcakmı Değişiyor mesela bende yaklaşık 8 adet tuşa basmama izin veriyor fakat bendede söle bir sorun var left-up(sol-yukarı) yön tuşlarına aynı anda basamıyorum bilmem bilirmisiniz x-blaster diye bir oyun vardır ben onun eski ustalarındanım eskiden ilk çıkan pclerin geliştirilmiş bir büyük kasalı pcleri vardı ona neti taktık iyi ktöü oynardım donması haricinde hiç bir problemim yoktu. yeni pc aldık bide klavyesi farklı tabi bunda o sorun çıktı oyunu bıraktım çünü robotun hem hareket edip hemde sol tarafa dönebilmesi lazım ki Seri şekilde düşmana Hasar vereyim ve saldırılardan manevra ile kaçayım sol ve üst yön tuslarına basamıyorum ama mesela sag ve üst tuşa basabiliyorum çok saçma :DD buna kafa yormayın bence bırakın başka oyuna :D çünkü Gerçekten kafa yordugunuzda işin içinden çıkamıyorsunuz :D
Öncelikle bu sorunun adı anti-ghosting olabilir.Bazı klavyelerde bu anti-ghosting sayısı azdır.Mesela yeni çıkmış olan Logitech G910 Orion Spark'da 113 adet anti-ghosting tuşu var ve bu klavyeyi kullananlarda bu sorun oluşmuyor. Yeni ve anti-ghosting tuşunun fazla olduğu bir klavye alırsanız sorun çözülecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme