Şimdi Ara

Klass - The Class (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine kuzey sinemasi yine harika! konu olarak ondskan'a yakin ama final burada daha etkileyici. kuzey avrupa sinemasinda artik klasik olarak baktigim isin oyunculuk kismi 10 numara her zamanki gibi. film insana gercekten rahatsizlik veriyor ve biraz sert bir film, bastan uyarayim izlemeyi dusunenler icin.

Klass - The Class (2007)

imdb linkini de koyayim, su an 8.5 filmin ortalama notu:http://www.imdb.com/title/tt0988108/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Müthiş bir filmdir. Bu kadar rahatsız ve tahrik edici bir film hiç izlememiştim. Ayrıca final sahnesi hariç tamamı Estonya'da gerçekten yaşanmış olaylardır. Oyuncuların çoğunun ilk sinema filmi olmasına rağmen çok iyi oyunculuk göstermişler. Es geçilmemesi gereken filmlerden.
  • ilk defa görüyorum. konusu nedir acaba ? kısaca yazarmısınız ?
  • Okulda bütün sınıf tarafından dışlanmış utangaç bir gencin öyküsü. Sınıfın bir elebaşı var, arkadaşlarıyla birlikte çocuğa yapmadıklarını bırakmıyorlar. Daha da anlatırım ama tadı kaçmasın.

Ayrıca film bütün Estonya'lı kızların çok güzel ve aynı zamanda piskopat olduğunu düşünmeme neden oldu, uzak durulası insanlar olduklarını düşünüyorum

@robertpires, sen bu filmi nerden duyup izledin? Ben forumdan birisinin önerisiyle izlemiştim. Bu tarz başka bildiğin Kuzey filmi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 1 Haziran 2008; 17:21:12 >
  • Bulabilen varsa atabilirmi bana orjinal dil olanı. Altyazı divxde mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bulabilen varsa atabilirmi bana orjinal dil olanı. Altyazı divxde mevcut

DVDRip orjinal dil olan filmi pm den gönderdim dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Okulda bütün sınıf tarafından dışlanmış utangaç bir gencin öyküsü. Sınıfın bir elebaşı var, arkadaşlarıyla birlikte çocuğa yapmadıklarını bırakmıyorlar. Daha da anlatırım ama tadı kaçmasın.

Ayrıca film bütün Estonya'lı kızların çok güzel ve aynı zamanda piskopat olduğunu düşünmeme neden oldu, uzak durulası insanlar olduklarını düşünüyorum

@robertpires, sen bu filmi nerden duyup izledin? Ben forumdan birisinin önerisiyle izlemiştim. Bu tarz başka bildiğin Kuzey filmi var mı?

7/24 film indiren birisi oldugum icin bu filmi de oylesine eklemistim arsive. sonra bir arkadas izlememi tavsiye etti oyle izledim.

benim onerebilecegim kuzey avrupa filmleri sunlar:

Fucking Åmål, Nói albínói, Voksne mennesker, Amantes del Círculo Polar, Los ve Breaking the Waves

hepsini de cok sevmistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_Mitnick

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bulabilen varsa atabilirmi bana orjinal dil olanı. Altyazı divxde mevcut

DVDRip orjinal dil olan filmi pm den gönderdim dostum..

Saol dostum harikasın.
  • Sağolasın indiriyorum
  • imdbden 8.5 almış ve ilk 250 ye girememiş işte imdb'yi bu yüzden sevmiyorum..
  • Filmi az önce izledim tek kelime ile süperdi...Herkes filmin çok rahatsız edici olduğunu söylemiş gerçektende öyle ezilen çocukla beraber bende ezildimTavsiye ederim herkes izlesin...
  • bu bir başyapıt olmalı.. harika diyorum ve şimdiye kadar neden haberim yoktu üzülüyorum. böyle bir konu açıp bu şaheserden bizide haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.
  • @robertpires, öneriler için teşekkürler.

Söylediğim gibi filmin finali hariç tamamı yaşanmış olaylar olduğu için film daha da etkileyici oluyor. Bu yüzden bazı yerlerde yönetmen çok abartmış, bu kadar da olmaz diyemiyorsunuz. Film ayrıca her yıl okullarda vahşet saçan öğrencilerin tarafından olaylara bakmamı sağladı, demek ki böyle şeyler durup dururken olmuyormuş.

Filmin sonunda Kaspar'ın Thea ile göz göze gelişi ve onu umursamayışı en müthiş ve en beğendiğim sahneydi.

Estonya'da şiddete eğilim bu noktalara geldiyse ülkeyi kötü günlerin beklediğini görmek zor olmasa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 2 Haziran 2008; 16:13:28 >
  • begenmenize sevindim arkadaslar.
    onerdigim filmlerden fucking amal iyi gider o halde bunun ustune, yazin bir kenara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 2 Haziran 2008; 19:43:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

begenmenize sevindim arkadaslar.
    onerdigim filmlerden fucking amal iyi gider o halde bunun ustune, yazin bir kenara...

Söylediğin filmleri not defterine aldım hocam tekrardan sağolasın
  • quote:

Ben de sana izlemediysen Lilja 4-ever'ı öneririm. O da Lukas Moodysson'ın filmidir. 3 gün kendine gelemezsin baştan söyliyim
  • persembe gunu iki tane final sinavim var, okul bitiyor insallah. o yuzden haftasonu izleyecegim, sag olasin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

quote:

Ben de sana izlemediysen Lilja 4-ever'ı öneririm. O da Lukas Moodysson'ın filmidir. 3 gün kendine gelemezsin baştan söyliyim

11,336 IMDb users have given a weighted average vote of 7.8 / 10

kalite bi film daha kaçmış gözümüzden oyu hayli yüksek. listeme aldım hocam tavsiye için teşekkürler

• yazılanlara göre konusu full metal jacketa benziyor
  • Gerçekten çok etkilendim filmden, az önce izledim de finali gerçekten içimi rahatlattı her ne kadar güzel olmasada. Bende ezildim ve gözlerim doldu o dayaklarla. Ondskan bunun yanında melek gibi kalıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.