Şimdi Ara

Klasik bir konu Dizüstü vs Masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Iyi Günler diliyorum. Benim ufak birkac sorum olacaktı yardımlarınız için teşekkürler.

Benim önümüzdeki ay yaklaşık 6.000 TL bütçem olacak ve bu paraya pc düşünüyorum Monitör dahil günlerdir düşün düşün kafayı yiyecegim arkadaşlar abiler tabi bu konu ihtiyaç meselesi ama katip olduğum için günün 8 saati zaten masamda pc başındayım eve gidipte birde evde günün 5 saatini verirsem artık zamanla bunaltıcı olmaya başlar diye düşünüyorum ve ben alacagim pc yi yıllardır biriktirdiğim için pişman olmak istemiyorum bu yüzden kafamda birkaç soru var şimdi 6000 tlye alabileceğim en iyi pcde gtx 1050 yada 1050 ti ekran kartı bulunuyor 7000 TL verirsem gtx 1060 oluyor 7k ya gtx 1060 ekran kartı 7700hq işlemci 16 gb ram 128 gb ssd 1tb harddisk alabiliyorum g-sync 15.6 1080p full hd ekranla birlikte tabii benim asıl sorum bu laptopa 6k yada biraz bekleyip 7k vermek mantiklimi yada söyle soyleyeyim bu bilgisayarı alsam oyun konusunda veya ileride uzun vadede sıkıntı yaşatir mi bunu çok merak ediyorum hiç laptop kullanmadığım için sizlerden yardım bekliyorum böyle bir fiyata çok güzel bir monitör dahil masaüstü toplanır uzun yıllar temizce kullanırım ama gönlüm dizustu diyor ama korkuyorum birkaç sene içerisinde çıkan bir oyunda sıkıntı çekersem ne yapacağım pişman olmak istemiyorum bir yardımcı olun lütfen teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde aklimda laptop var ama masaustunde yukseltme yapa yapa uzun yillar kullanirsin ama laptop cok vefasiz sistem 1060li laptop 2sene sonunda yetmeyecek sonunda satacaksin ama o zamanlar 1260 felan cikmis olacak o kadar verdigin para cop olacak satsan en fazla 2500tl edecek yani her 2 senede 1 5000 gider hataliysam duzeltin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle düşündüğüm için belki güzel bir açıklaması olan arkadaşlarımız olur diye açmak istedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.