Şimdi Ara

Klan Kurma Fikri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +70 Level bir Klan kurmayı düşünüyorum, oyuna zaman ayıran ortak olucak veya klana katılmak isteyen var mı? Kendimden bahsetmem gerekirse şuanlık 92 level bir TH9 köyüne sahibim. Savunmalarım ve askerlerim son seviyede. Klan dışında farklı uygulamalardan da iletişim kurmayı planlıyorum bu klan ile, bayağı sağlam bir klan olmasını istiyorum. Katılmak isteyen var mı?

• hocam hiç uğraşma sıkıntı harbi sağlam karakterli insanları toplamak.Hazırda bizim klan var TurkishUnion gelmek istersen kapımız açık.Klan lideriyim , rütbeleri düzenleyeceğim en kısa zamanda.
  • Klan kurmak skinti hic uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

+70 Level bir Klan kurmayı düşünüyorum, oyuna zaman ayıran ortak olucak veya klana katılmak isteyen var mı? Kendimden bahsetmem gerekirse şuanlık 92 level bir TH9 köyüne sahibim. Savunmalarım ve askerlerim son seviyede. Klan dışında farklı uygulamalardan da iletişim kurmayı planlıyorum bu klan ile, bayağı sağlam bir klan olmasını istiyorum. Katılmak isteyen var mı?

hocam çok zahmetli ve insanı yoran bir durum clan kurma işi ama suan bir aile gibi bir clanız ve herkes 75-95 seviye arası iyi bir muhhabetimiz sohbetimiz ve dostluğumuz mevcut gelmeyi istersen bekleriz tabiki Clan ismimiz: TURKİŞHREPUBLİC (isim biraz hatalı ama bizim yaşlı kurtların işine karışılmaz :))
  • Kuracaksan tek başına kurma, en az 3-4 arkadaşın olsun garanti gelebilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAN SAVAŞI NASIL OLUYOR
    10 yıl önce açıldı
    guild nasıl kurulur
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.